Lucas Napisano Marzec 9, 2016 Share Napisano Marzec 9, 2016 (edytowany) Okno. Będę Windows. Edytowano Czerwiec 22, 2016 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sparkle Napisano Marzec 10, 2016 Share Napisano Marzec 10, 2016 Miska z daktylami. Będę eksporterem bakalii. Ludzie, po co to.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Marzec 14, 2016 Share Napisano Marzec 14, 2016 Ściana. Będę murarzem XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Marzec 14, 2016 Share Napisano Marzec 14, 2016 Geografia. Geodeta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Marzec 14, 2016 Share Napisano Marzec 14, 2016 Butelka Wódki O_o To mówi samo za siebie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sayonara Napisano Marzec 14, 2016 Share Napisano Marzec 14, 2016 (edytowany) "Potop" Sienkiewicza Będę bronić klasztoru na Jasnej Górze czy co? .-. Edytowano Marzec 14, 2016 przez Masłolot Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Marzec 15, 2016 Share Napisano Marzec 15, 2016 Powodzenia życzę, mam pastę do zębów i jestę dętystę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Marzec 16, 2016 Share Napisano Marzec 16, 2016 Lampka. Będę elektrykiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cavellus Napisano Czerwiec 22, 2016 Share Napisano Czerwiec 22, 2016 Doniczka z marihuaną bardzo ładnym kwiatkiem lub kartka papieru zabazgrana wzorami z fizyki. Nie wiem, co jest gorsze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Czerwiec 22, 2016 Share Napisano Czerwiec 22, 2016 Muszyniaka. Będę prezydentem Krynicy Zdrój. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 25, 2016 Share Napisano Czerwiec 25, 2016 paczka papierosów. Będę palić. Taaaa chyba w piecu którego nie mam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Czerwiec 25, 2016 Share Napisano Czerwiec 25, 2016 Rama od łóżka. Będę robić meble. Marzenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 26, 2016 Share Napisano Czerwiec 26, 2016 gaźnik z samochodu będę mechanikiem Zaraz.... ale ja już nim jestem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 29, 2016 Share Napisano Czerwiec 29, 2016 Mysz komputerowa, będę elektronikiem? A może informatykiem, którym już jestem . Będę podwójnym informatykiem YAY!! ...moje życie nie ma innego sensu? Ja nie chcę!...chociaż.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Wrzesień 17, 2016 Share Napisano Wrzesień 17, 2016 Etui od Okularów. Będę optykiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Wrzesień 17, 2016 Share Napisano Wrzesień 17, 2016 Rolka do terminala. Bede.... Zaraz kto jest od rolek do terminala? Nie mam pomyslu to zostane papierem :-) Wysłane z mojego myPhone mini przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Wrzesień 17, 2016 Share Napisano Wrzesień 17, 2016 Książka od Matmy ;-;. Będę uczył w szkole ;-; (Odrabiam lekcje) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Wrzesień 17, 2016 Share Napisano Wrzesień 17, 2016 fotomaski pcb. będę a w zasadzie jestem elektronikiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Wrzesień 17, 2016 Share Napisano Wrzesień 17, 2016 Drzwi, będę sprzedawał drzwi ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Wrzesień 17, 2016 Share Napisano Wrzesień 17, 2016 Pierniki i będę czytał Koperniki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Wrzesień 17, 2016 Share Napisano Wrzesień 17, 2016 (edytowany) Hmm. książka z Hitlerem i Musolinim na okładce LOL Ciekawe jaki jest mój specjalny talent :x? Edytowano Wrzesień 17, 2016 przez Dabrowski 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Wrzesień 17, 2016 Share Napisano Wrzesień 17, 2016 (edytowany) hmm drukarka.. W sumie zgadzałoby się bo po moim wykształceniu technika cyfrowych procesów graficznych drukarnia jest całkiem prawdopodobnym miejscem pracy Cytuj Ciekawe jaki jest mój specjalny talent :x? Pewnie nic wielkiego .. może wybijesz pół ludzkości ? Edytowano Wrzesień 17, 2016 przez Vezz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Wrzesień 17, 2016 Share Napisano Wrzesień 17, 2016 Dobra co ja mam teraz po mojej lewej? kanapke? dobra pominę to i podam nastepny przedmiot jakim jest.... Hełm do rekonstrukcji bitwy pod mławą :D. Ten co miałem na ,,pokaz swoją fotę :P" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Wrzesień 17, 2016 Share Napisano Wrzesień 17, 2016 Perła. Będę łowił owoce morza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Wrzesień 17, 2016 Share Napisano Wrzesień 17, 2016 Mam też po lewej figurkę Batmana ... To kim ja będę :o ? Robinem ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się