Pinkie_Swear Napisano Marzec 3, 2014 Share Napisano Marzec 3, 2014 Witajcie. Przychodzę, a raczej przypatatajałam tutaj z małym pytaniem - kto się wybiera na poznański konwent fantastyki - PYRKON? Odbywa się on już w tym miesiącu 21-23.03 na Międzynarodowych Targach Poznańskich, a że w zeszłym roku miałam okazję poznać mnóstwo ludzi, którzy uwielbiają MLP, byłoby świetnie potwórzyć to też w tym roku PYRKON: http://www.pyrkon.pl/2014/ PROGRAM: http://www.pyrkon.pl/2014/index.php?go2=program ATRAKCJE MLP: http://www.pyrkon.pl/2014/index.php?go2=event&id=3142 http://www.pyrkon.pl/2014/index.php?go2=event&id=2408 http://www.pyrkon.pl/2014/index.php?go2=event&id=3352 Będziecie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Marzec 3, 2014 Share Napisano Marzec 3, 2014 Będę! Jak mnie po drodze nie zabiją XD Bo jadę stopem XD Ale będę! W sumie fajnie byłoby tam spotkać kogoś z forum. Ale nie wiem czy wybiorę się na jakąś z atrakcji z MLP bo jakoś specjalnie mnie po opisie nie zachęcają. Co nie zmienia faktu, że można coś ustalić, by się tam jakoś zobaczyć~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Marzec 3, 2014 Share Napisano Marzec 3, 2014 Możliwe, że się pojawię 22 albo 23 marca. Tak na 80-90% Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Marzec 3, 2014 Share Napisano Marzec 3, 2014 Pyrkon! I to w moim mieście Postaram się być. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Marzec 3, 2014 Share Napisano Marzec 3, 2014 tęż być się postaram, jak gdzieś wam zadzwoni dzwonkiem jakis ksiądz to najprawdopodobniej ja będe Jedzie ktoś z ok. Warszawy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Marzec 3, 2014 Share Napisano Marzec 3, 2014 tęż być się postaram, jak gdzieś wam zadzwoni dzwonkiem jakis ksiądz to najprawdopodobniej ja będe Jedzie ktoś z ok. Warszawy? Dwa posty wyżej pisał ktoś z Warszawy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mon Napisano Marzec 3, 2014 Share Napisano Marzec 3, 2014 atrakcje niezbyt ciekawe, ale na meeta to chętnie przyjdę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 3, 2014 Share Napisano Marzec 3, 2014 Z Warszawy jadę ja i jeszcze kilka osób Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Marzec 3, 2014 Share Napisano Marzec 3, 2014 To hejże ludzie z Stolicy, może się jakoś wspólnie zorganizujmy^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Marzec 3, 2014 Share Napisano Marzec 3, 2014 Jeśli będę jechał to najpewniej dopiero 23. Nie wiem jak inni się w tym temacie zapatrują. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 3, 2014 Share Napisano Marzec 3, 2014 Turoń, generalnie mam plan jechać z dwoma osobami w piątek 21 bardzo wcześnie żeby kupić bilet i zająć miejsce na sleep roomie a reszta jedzie jak chce i do nas dołącza, mamy wydarzenie na fejsbuczku gdzie to ogarniamy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fullsound Napisano Marzec 3, 2014 Share Napisano Marzec 3, 2014 Postaram się być. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinkie_Swear Napisano Marzec 4, 2014 Autor Share Napisano Marzec 4, 2014 Suuuuuuuuuuuuuuuper Jako autoreklamę mogę dodać, że jednen z punktów jest mój. Nie ukrywam, że w 50 minut ciężko zrobić wszystko, co bym chciała, ale jestem otwarta na propozycje. Marzy mi się za to taki prawdziwy kucykowy potop na Pyrkonie Tym bardziej, że przez cały rok byłam skazana na tłumaczenie, dlaczego kucyki są super i dla odmiany będzie miło pobyć w towarzystwie innych bronies Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Marzec 4, 2014 Share Napisano Marzec 4, 2014 A tak w ogóle to będzie jakieś zorganizowane spotkanie bronies czy wszyscy tylko chodzą wszędzie randomowo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Marzec 4, 2014 Share Napisano Marzec 4, 2014 "Znaczkowa Liga wzywa do zawodów! Jeśli jesteś fanem "My Little Pony: Przyjaźń to magia", potrafisz powiedzieć jaki znaczek ma Twilight Sparkle, wskazać największy talent Rarity, czy też pokazać najlepszy sposób Applejack na szybkie zebranie dojrzałych jabłek - przyjdź! Konkurs przeznaczony dla dzieci do lat 10-ciu. Do 10 uczestników konkursu." Z pewnością rozkręcicie tam niezłą imprezę. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinkie_Swear Napisano Marzec 4, 2014 Autor Share Napisano Marzec 4, 2014 (edytowany) A tak w ogóle to będzie jakieś zorganizowane spotkanie bronies czy wszyscy tylko chodzą wszędzie randomowo? W zeszłym roku po mojej prelekcji wywiązało się spontaniczne spotkanie i ludzie zwyczajnie rozmawiali ze soba na korytarzu. W tym roku będzie na to trochę za późno po prelekcji, ale myślę, że jeśli będzie zainteresowanie, można się po prostu spotkać na pogaduchy o ustalonej godzinie i w ustalonym miejscu. Mogłabym wydrukować małe plakaty i rozwiesić je po terenie konwentu "Znaczkowa Liga wzywa do zawodów! Jeśli jesteś fanem "My Little Pony: Przyjaźń to magia", potrafisz powiedzieć jaki znaczek ma Twilight Sparkle, wskazać największy talent Rarity, czy też pokazać najlepszy sposób Applejack na szybkie zebranie dojrzałych jabłek - przyjdź! Konkurs przeznaczony dla dzieci do lat 10-ciu. Do 10 uczestników konkursu." Z pewnością rozkręcicie tam niezłą imprezę. Wiesz, zawsze istnieje ryzyko, że na forum są osoby posiadajace dzieci do lat 10 i będą zainteresowani xD Dla pozostałych jest moja propozycja powyżej Edytowano Marzec 4, 2014 przez Pinkie_Swear Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 4, 2014 Share Napisano Marzec 4, 2014 Jeżeli jedzie ktoś z Warszawy jeszcze proszę odezwać się na PM Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Marzec 4, 2014 Share Napisano Marzec 4, 2014 Będę, tak samo jak byłem rok temu xD Wiedzówka w tamtym roku była ciekawa, ale niektóre pytania dość chamskie. Ale i tak znowu tam polecę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Princess_Bubblegum Napisano Marzec 4, 2014 Share Napisano Marzec 4, 2014 Nie wiem jak z Hajsami się ogarnę, ale jeżeli będę mieć chociaż pięć dych na bilety (mam mega zniżkę), to się pojawię. Krzyświelu, jak będę jechać, to napiszę na Warszawskiej grupie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Marzec 4, 2014 Share Napisano Marzec 4, 2014 Ja mam wolne tylko w niedzielę i nie wiem, czy w pozostałe dni zdobędę wolne... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinkie_Swear Napisano Marzec 7, 2014 Autor Share Napisano Marzec 7, 2014 Ja mam wolne tylko w niedzielę i nie wiem, czy w pozostałe dni zdobędę wolne... To trzymam kciuki! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBleach Napisano Marzec 10, 2014 Share Napisano Marzec 10, 2014 Spróbuję się pojawić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Marzec 10, 2014 Share Napisano Marzec 10, 2014 To trzymam kciuki! Serio? Może się spotkamy xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Marzec 11, 2014 Share Napisano Marzec 11, 2014 Jam się pojawię w niedzielę, jeśli nic nie stanie na przeszkodzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 11, 2014 Share Napisano Marzec 11, 2014 Warszawa Jak ktoś zainteresowany jechaniem na pyrkon w gdzinach wczesnoporannych - wyjazd z centralnego 5:10 przyjazd o 8:35 http://i.imgur.com/CqhkbzY.png - i chce z nami podróżować to niech sobie zakupi bilet. Nasza miejscówka: wagon 11 miejsca 056 054. Cena biletu 25zł dla studentów (i kto tam się jeszcze mieści w tej uldze) i to nie jest jakoś wybitnie trudne do sprawdzenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się