B.C. Napisano Kwiecień 12, 2015 Share Napisano Kwiecień 12, 2015 Cytując klasyka, "When it's done". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Feather Napisano Kwiecień 15, 2015 Share Napisano Kwiecień 15, 2015 Drugi rozdział nie zawiódł. Jeszcze więcej jeszcze bardziej pokręconych i dwuznacznych sytuacji, w jakie pakuje się Nightmare Moon, a wszystko okraszone pięknym komizmem i wspaniałymi dialogami. Gdzieś tam RAZ może dwa, coś zwróciło moją uwagę - bodajże jakaś Literówka, czy błąd, ale to nic. Ważne, że historia rozkręca się, powoli nabiera tempa a czytelnik (w tym przypadku ja) chce WIĘCEJ. Pillster - Gratulacje i do następnego rozdziału. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pancer Napisano Kwiecień 15, 2015 Share Napisano Kwiecień 15, 2015 kolejny rozdział przeczytany coraz więcej podtekstów i coraz bardziej napięta sytuacja jak to wszystko będzie kontynuowane? jeszcze zobaczymy ale na pewno żałować niebedziemy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viktoria Turner Napisano Sierpień 2, 2015 Share Napisano Sierpień 2, 2015 Już tyle czasu minęło a nadal nie ma kolejnego rozdziału tak zacnego opowiadania? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Sierpień 2, 2015 Share Napisano Sierpień 2, 2015 Ja także czekam, czekam i doczekać się nie mogę Pytam, więc: Kiedy można spodziewać się kolejnego rozdziału? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pancer Napisano Sierpień 2, 2015 Share Napisano Sierpień 2, 2015 zgłaszam się kolejny w kolejce do nowego rozdziału oraz popieram pytanie kiedy nowy rozdział? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trahall Napisano Październik 5, 2015 Share Napisano Październik 5, 2015 zgłaszam się kolejny w kolejce do nowego rozdziału oraz popieram pytanie kiedy nowy rozdział?Ja także czekam, czekam i doczekać się nie mogę Pytam, więc: Kiedy można spodziewać się kolejnego rozdziału?Ekhm...nie będę więcej cytował, ale moje pytanie nie odbiega od reszty. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pillster Napisano Październik 14, 2015 Autor Share Napisano Październik 14, 2015 Pracuję nad czymś innym. Nie potwierdzam na razie, czy będzie release, ale sam projekt ma bardzo wysoki dla mnie priorytet i wszystko inne zostało wstrzymane, Ciemna Strona też. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UMBRA Napisano Styczeń 1, 2016 Share Napisano Styczeń 1, 2016 Muszę zadać to pytanie: Będzie kontynuacja w przyszłości? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Styczeń 1, 2016 Share Napisano Styczeń 1, 2016 14.10.2015 at 20:45 Pillster napisał: Pracuję nad czymś innym. Nie potwierdzam na razie, czy będzie release, ale sam projekt ma bardzo wysoki dla mnie priorytet i wszystko inne zostało wstrzymane, Ciemna Strona też. Da. Porzucił dla tegoio nawet TSMA, wiem co mówię.;. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pancer Napisano Styczeń 1, 2016 Share Napisano Styczeń 1, 2016 Ciekawe co on tak majstruje że wszystko rzucił w cholerę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Styczeń 2, 2016 Share Napisano Styczeń 2, 2016 16 godzin temu plbronies napisał: Ciekawe co on tak majstruje że wszystko rzucił w cholerę. Podobno jakiś wielki i epicki projekt. Największy ze wszystkich do tej pory. Na pewno coś dla niego wielkiego. Skoro nawet swojego flagowca porzucił na ten czas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pillster Napisano Styczeń 2, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2016 Dosyć offtopu. Co miałem na ten temat powiedzieć, powiedziałem. Chcecie się wypowiadać o Ciemnej Stronie, proszę bardzo, a co ja robię poza tym to moja sprawa. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vaniliomik Napisano Styczeń 28, 2016 Share Napisano Styczeń 28, 2016 Bardzo ciekawe i zabawne opowiadanie! Mam nadzieję, że powrócisz do pisania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon97 Napisano Styczeń 31, 2016 Share Napisano Styczeń 31, 2016 (edytowany) Też bardzo liczę na to, że powrócisz do pisania, gdyż fajnie czytało mi się Ciemną Stronę. Edytowano Styczeń 31, 2016 przez kameleon97 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pillster Napisano Luty 26, 2016 Autor Share Napisano Luty 26, 2016 - Mam zaś zagadkę! - Zaś ją zadaj! - Co można wymyślić podczas nudnej nocnej zmiany? - Czekaj, nie mów... kolejny rozdział Ciemnej Strony? I w taki sposób wygrałem talon na dożywotni zapas powietrza. Choć całość jest jeszcze do poprawienia, ekscytacja nie pozwala mi trzymać tego w tajemnicy. W przypływie weny i krótkiej przerwie od tego projektu-którego-tytułu-nie-wolno-wymawiać zmontowałem kolejny rozdział przygód Nightmare Moon. Dzisiaj i jutro popracuję nad ostatnimi szlifami by w sobotę oddać wam ponad 19 stron kolejnej z przygód lubianej przez wszystkich (poza mieszkańcami Equestrii) Królowej Nocy. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion Napisano Marzec 3, 2016 Share Napisano Marzec 3, 2016 Brawo. Po prostu brawo. Tak wykreowanej Królowej Wiecznej Nocy chyba nic nie przebije, chyba że księżniczki przerobisz w drugą stronę. Nic, tylko czekać mi zostało. Wysłane z mojego Z160 przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pillster Napisano Marzec 3, 2016 Autor Share Napisano Marzec 3, 2016 Skoro nie mam już opcji zrobić double posta, oddaję w ręce czytelników najnowszy rozdział Ciemnej Strony. Link w pierwszym poście. Jeśli wydaje wam się, że komedią były dwa poprzednie rozdziały, to macie rację. Wydaje wam się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Marzec 3, 2016 Share Napisano Marzec 3, 2016 7 godzin temu Pillster napisał: Skoro nie mam już opcji zrobić double posta Ty wiesz, że reguła zakazu doubla, nie obowiązuje autorów opowiadań? Jeśli ogłaszają nowy rozdział? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kinro Napisano Marzec 3, 2016 Share Napisano Marzec 3, 2016 Czy fanfik w tym dziale może być zabawny, przyjemny i jednocześnie mieć potencyjny potencjał? (nienawidzę się za te żarty) Wystarczy poczytać, by się dowiedzieć. Co takiego sprawia, że seria ta jest wyjątkowa? Może żarty sytuacyjne, potęgowane przez pruderyjność głównej bohaterki? A może samo zachowanie Jedynej Królowej, niedopasowane do funkcjonujących, aktualnych obyczajów. Chyba, że jednak jest to zharmonizowane współistnienie czegoś tak naturalnego, jak sfera płciowa i tak groteskowego w tej koegzystencji świata komedii. Nie jestem tym, który przychodzi by narzekać - sztuka dla sztuki, nie zaś dla jakiejkolwiek innej wartości. A ponieważ nie jestem tym, który narzeka, metodą dedukcji dochodzę do wniosku, że przybyłem tu pochwalić pracę. Świetna robota, więc, oby wena nigdy cię nie opuszczała w czymkolwiek co robisz, bo robisz to dobrze i nie powinieneś przestawać. Dumnym z naszego ojczystego, polskiego, fabularnego clopa. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon97 Napisano Marzec 15, 2016 Share Napisano Marzec 15, 2016 Już myślałem że nigdy się nie doczekam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Podmieniec13 Napisano Maj 11, 2016 Share Napisano Maj 11, 2016 Świetne, jeden z najlepszych fanficów jakie czytałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomdober Napisano Sierpień 13, 2016 Share Napisano Sierpień 13, 2016 Jak tam prace nad kolejną częścią? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pillster Napisano Sierpień 17, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 17, 2016 Część druga narodziła się w jedną noc i została w całości napisana następnego dnia bez wcześniejszego przygotowania, więc idąc tym tokiem myślenia - następna może się pojawić w każdej chwili. Równie dobrze może to zająć miesiące - nad Ciemną Stroną nie pracuję i nie myślę o niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Suchowicz Napisano Październik 3, 2016 Share Napisano Październik 3, 2016 4.03.2014 at 13:16 Pillster napisał: Księżniczki postanawiają dać Nightmare moon szansę na nowe życie. Królowa Nocy musi się zmierzyć z wszystkimi potrzebami, jakie niesie ze sobą posiadanie własnego ciała - głodem, pragnieniem... i pożądaniem. Początkowo opowieść miała być czymś, co byłoby raczej serią o przygodach Pani Nocy w łóżkach coraz to nowych kucyków z wykorzystaniem coraz to innych akcesoriów... nie spoilerując, te plany nie uległy zmianie, po prostu nastąpią nieco później, choć raczej na pewno nie będą miały pierwotnie planowanej formy czystego clopania bez sensu i składu. Opowieść sama w sobie stylizowana będzie na lekką komedię, nastawioną bardziej na podejście konserwatywnej, porywczej, wiecznie wściekłej i średnio zrównoważonej głównej bohaterki do sfery życia seksualnego obywateli, tego jak bardzo się zmieniło, jak wygląda i tak dalej i tak dalej... Okazuje się bowiem, że zdegradowana Królowa musi dopiero poznać pewne aspekty życia swojego kraju, a to skąd się biorą małe kucyki wcale nie jest tak czarno-białe, jak jej się dotąd wydawało. Kreatywność Equestrian okaże się bowiem dużo większa, niż bogini mogłaby przypuszczać i niejednokrotnie zrodzi coś trudnego przez nią do zaakceptowania. A wszystko zaczęło się od pewnego incydentu w zamkowej toalecie... Prolog Pierwszy kontakt Sekrety Equestrii Przyczajona Nightmare, ukryta Moon Opinie mile widziane. Super Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts