Branthos Napisano Marzec 5, 2014 Share Napisano Marzec 5, 2014 (edytowany) Do napisania tego tematu natchnął mnie Kemotx cytując słowa Morfeusza z Matrix'a. Będziemy tu wrzucać nasze ulubione cytaty z filmów i nie tylko, dobrze by było jedynie gdybyście trzymali się wzoru: Cole Sear - I see dead people. Szósty zmysł 1999 Więc tak: 1.Imię i nazwisko osoby, która wypowiada cytat. 2.Sam cytat (najlepiej po angielsku). 3.Nazwa filmu. 4.Rok powstania. Zapraszam, więc może ja zacznę: Ted Striker i Dr Rumack- Striker: Surely you can't be serious!” Rumack: I am serious... and don't call me „Shirley”. Czy leci z nami pilot? 1980 Edytowano Marzec 5, 2014 przez Branthos Link do komentarza
Gość Skurwysyn Napisano Marzec 5, 2014 Share Napisano Marzec 5, 2014 (edytowany) Wow! Ja wiecznie przy cytowaniu. Chętnie się podzielę Ben Gates - "Just a nip. Popped down to the pub for a pint. Bit of all right. Going to arrest a man for that? Going to detain a blighter for enjoying his whiskey?!". Skarb Narodów 2004 Edytowano Marzec 5, 2014 przez Bonnet Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Marzec 5, 2014 Share Napisano Marzec 5, 2014 Tate Langdon [Evan Peters]-Hi, I'm Tate. I'm death. Wanna hook up?-American horror story 2011r. 1 Link do komentarza
Slashwing Napisano Marzec 5, 2014 Share Napisano Marzec 5, 2014 (edytowany) Waspinator i Dinobot 2 "Wait, need a plan! Waspinator in charge!" " I AM the plan" Beast Wars 1999r. Edytowano Marzec 5, 2014 przez Slashwing 1 Link do komentarza
Branthos Napisano Marzec 8, 2014 Autor Share Napisano Marzec 8, 2014 Kolejny cytat ode mnie: Norman Bates - A boy's best friend is his mother. Psychoza 1960 Link do komentarza
arameje Napisano Czerwiec 9, 2014 Share Napisano Czerwiec 9, 2014 "Będziemy tu wrzucać nasze ulubione cytaty z filmów i nie tylko" skoro tak to ja dam cytat z gry BlackBurn "You can die only once. Make sure it is worth it" Battlefield 3 2011 Link do komentarza
Foxjacz Napisano Czerwiec 10, 2014 Share Napisano Czerwiec 10, 2014 ''(w windzie) ktoś: Do góry jedzie? Cezary Pazura: A gdzie ma jechać, W BUOK?'' Tytuł: Nic śmiesznego 1 Link do komentarza
Littlepip Napisano Czerwiec 11, 2014 Share Napisano Czerwiec 11, 2014 "To co, że pies? To ma mniej gówniane gówno niż człowiek?" Link do komentarza
Cipher 618 Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 1.Imię i nazwisko osoby, która wypowiada cytat - Jerzy Stuhr (Maks)2.Sam cytat (najlepiej po angielsku) - "Kobieta mnie bije..." Kopernik była kobietą - mówi pewna pani, na co Maks: "A może Curie-Skłodowska też?" "Jutro też wam uciekniemy!" 3.Nazwa filmu. - Seksmisja4.Rok powstania - 14 maja 19841. Jean Reno - Leon2. "This... is... from... Mathilda".3. Leon Zawodowiec4. 14 września 19941 Richard Attenborough - John Hammond2 "Welcome to the Jurassic Park"3 Park Jurajski4 9 czerwca 1993 1 Link do komentarza
Siper Napisano Czerwiec 19, 2014 Share Napisano Czerwiec 19, 2014 "Fizykę trzeba, kurna, znać." Książka Metro 2033 Piter Link do komentarza
Alekseł Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 "Świat nie jest instytucją spełniającą marzenia" - Gwiazd Naszych Wina, film i książka Link do komentarza
Ukeź Napisano Czerwiec 27, 2014 Share Napisano Czerwiec 27, 2014 "Wypijmy za to, żeby wszyscy, którzy nam źle życzą, zdychali w strasznych męczarniach!" Cytat z książki "Odnaleźć swą Drogę" autorstwa Aleksandry Rudej. Słowa, które wypowiada Otto (którego nazwiska nigdy nie pamiętam). Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 27, 2014 Share Napisano Czerwiec 27, 2014 "Nasz mały chłopczyk, cały nasz... Lola będzie jego mamą, a moja mama będzie jego tatusiem. A ja będę jego bratem, ale też i ojcem. I synem jego taty i jego babci i byłym kochankiem jego mamy. A kim okaże się on sam dla siebie?..." -101 Reykjavik, Hlynur Björn Hafsteinsson, 2000r. Link do komentarza
Sofi Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 "Kto ma zmieniarkę, ten ma władzę." - Ferdek Kiepski (O pilocie do TV) Świat wg. Kiepskich "Precz z komuną! Niech żyje Koziołek Matołek!" - Babka Ferdka Świat wg. Kiepskich I też z Świata wg. Kiepskich: - Ferdek, ty to nawet maszynę potrafisz upić! - Halina Kiepska Link do komentarza
Koschei O'Clock Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 (edytowany) "Ty, ale ty masz zwinne ręce... Pewno masz powodzenie u dziewczyn, nie?" ~Ryuk manga "Death Note" autorzy: Tsugumi Ohba (scenariusz) i Takeshi Obata (ilustracje) Edytowano Lipiec 9, 2014 przez Koschei O'Clock Link do komentarza
Cipher 618 Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 (edytowany) Gra Chronicles of Riddick.Vin Diesel - Riddick (Do strażnika w windzie) "The dark... are you afraid? I'm not. The dark is afraid of me."Dark KnightHeath Ledger - Joker "Why so serious?" Gladiator Russel Crowe - Gladiator / Generał - "My name is gladiator..." Futurama ? - Bender - " "Hey! Other universe! Bite my shiny metal a(dotyka białej sfery następuje wybuch) aaaaaaaaaa....." Nie mógłbym tego pominąć: "Yeah, well... I'm gonna go build my own theme park, with blackjack and hookers. In fact, forget the park!"Bender przyczepiony do elektromagnesu śpiewa folkowy kawałek:" Well, I'll shoot her with my ray gun when she comes, / Yes, I'll shoot her with my ray gun when she comes, / Yes, I'll shoot her with my ray gun, / Oh, I'll shoot her with my ray gun, / Yes, I'll shoot her with my ray gun when she comes, / When she comes! / I'll be blastin' all the humans in the world, / I'll be blastin' all the humans in the world, / I'll be blastin' all the humans, / I'll be blastin' all the humans, / I'll be blastin' all the humans in the world, / In the world....One more time! Edytowano Lipiec 25, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza
Recommended Posts