Cahan Napisano Marzec 5, 2014 Share Napisano Marzec 5, 2014 (edytowany) Uznałam, że założę w końcu ten temat. Requesty pozwalają na szybki rozwój rysownika, a ich wykonywanie jest niezwykle przyjemne. Tytuł mówi wszystko- powiedz co [kuc, może być OCek, coś niezwiązanego z mlp], a będzie wykonane. Mała próbka mojej twórczości [radzę zapoznawać się od końca, bo na początku to ohydne było]:http://mlppolska.pl/watek/7007-bazgroły-cahan/page-3 Informuję też, że najpierw muszę coś wykonać dla 2 osób, a czas wykonania zamówienia może być różny, ale postaram się jak najszybciej. Kolejka [będzie regularnie aktualizowana: -emili878 + -bobule + -Ryś Raindrops + -RainChaser + -Sajback Aliquam Gray + -Draco + -Nessie+ -mariusz391+ -lenka+ -Wilczyca Cassidy + -Nessie x2 + + -Celly + -Starlight Darling + -Burning Question + -Alciapl + -Beret [wiem, że zgłaszałaś wcześniej, ale jakoś nie zauważyłam potem, przepraszam, że tak wyszło] + -Uszatka + -Princess Cadance + -Timber Dębowa Tarcza + -Sajback ? -Cassidy + -Sir Judge Zandi ? -Princess Cadance? -Cyan Flight + -Pookhi -Vortex + -JakubPonyStep + -Nika -Mon -Po Prostu Tomek Legenda: + wykonano ? czeka na potwierdzenie [...] w trakcie poprawy Edytowano Lipiec 21, 2014 przez Cahan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Marzec 5, 2014 Share Napisano Marzec 5, 2014 (edytowany) Czy, czy mogła bym poprosić o narysowanie Najii z Aquarii? Edytowano Marzec 5, 2014 przez emili878 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Marzec 5, 2014 Autor Share Napisano Marzec 5, 2014 Jasne, ale prosiłabym o podesłanie jakiegoś obrazka z nią, bo grafika pokazuje wiele mocno różniących się wersji, a ja nie wiem, która jest kanoniczna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Marzec 5, 2014 Share Napisano Marzec 5, 2014 (edytowany) Oto jej orginalny wygląd z gry ( forma normalna) http://theinquisitiveloon.files.wordpress.com/2013/02/aquaria_title.jpg A na soundtracku jest takie coś- http://gamesetwatch.com/aquaria_newcover.jpg Edytowano Marzec 5, 2014 przez emili878 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Marzec 5, 2014 Share Napisano Marzec 5, 2014 Ha ha. Zaszczycę swoją obecnością ten temat, a co. Co powiesz na narysowanie mojego (mojej) OC ? Wszystkie niezbędne rzeczy są w magicznym linku w mojej sygnie, choć jak coś to pytaj, wiesz gdzie mnie szukać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Marzec 5, 2014 Autor Share Napisano Marzec 5, 2014 A chętnie Bob, chętnie. Zwłaszcza, że śliczna jest ta twoja OCka. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcia Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 Czy mogłabym prosić o narysowanie mojej OC? Jej wygląd jest w jednym z podanych linków w mojej sygnaturze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Marzec 8, 2014 Autor Share Napisano Marzec 8, 2014 Oczywiście, dopisuję do listy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 Mogę prosić o rysunek Smooth Sound'a? (Patrz, mój kucykowy wygląd w sygnaturze. Bez bluzy.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Marzec 8, 2014 Autor Share Napisano Marzec 8, 2014 Jasne, dopisuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Marzec 11, 2014 Autor Share Napisano Marzec 11, 2014 (edytowany) Naji, czy jak jej tam dla emili. Kolor niestety mi się nie udał: OCka Boba: Jeśli się nie podoba, to narysuję jeszcze raz Edytowano Marzec 11, 2014 przez Cahan 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Marzec 11, 2014 Share Napisano Marzec 11, 2014 Najia :3 ( Czyta się Najża) Umm.. No jakby to powiedzieć... Przy twoich innych pracach moja Najia, wygląda lekko, niedbale? Nie chce Cie urazić ani nic, no ale... Um, czy mogłabyś zrobić drugą wersję Najii? GomeneGomeneGomeneGomeneGomeneGomeneGomeneGomeneGomeneGomeneGomeneGomeneGomeneGomeneGomeneGomeneGomeneGomene ;--; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Marzec 11, 2014 Autor Share Napisano Marzec 11, 2014 Mogę i zrobię . Może nie wyglądać najlepiej z prostego powodu- nie nawykłam do rysowania humanoidów, a wyjątkiem khajiitów i argonian. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Napisano Marzec 11, 2014 Share Napisano Marzec 11, 2014 Czy mogę prosić o narysowanie mojego ocka, najlepiej z bronią przedstawioną tak jak na innych artach? c: http://imgur.com/a/TEj5n#0 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Marzec 11, 2014 Autor Share Napisano Marzec 11, 2014 Jasne, choć osobiście przedkładam lancę nad kopię turniejową. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Marzec 13, 2014 Autor Share Napisano Marzec 13, 2014 Czas na kolejną paczkę requestów. Jeszcze raz zmierzyłam się z Naji, tym razem poeksperymentowałam i spróbowałam swoich sił długopisem. Wykonałam też OCkę Ryś Raindrops.OCka Boba ciągle czeka na właściciela, który potwierdzi [albo i nie], czy mu taka pasuje... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Marzec 13, 2014 Share Napisano Marzec 13, 2014 Dziękuję Ci, jest śliczna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nessie Napisano Marzec 13, 2014 Share Napisano Marzec 13, 2014 Możesz narysować moją Moonlight Star ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Marzec 13, 2014 Autor Share Napisano Marzec 13, 2014 Jasne, dopisuję do listy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz391 Napisano Marzec 14, 2014 Share Napisano Marzec 14, 2014 Oglądam twoje prace od jakiegoś czasu i stwierdzam że niektóre naprawdę mi się podobają. Dlatego zdecydowałem się zapytać czy w przypływie czasu i chęci nie zdecydowałabyś się narysować mojego OC-eka? Zamieszczam 2 przykładowe obrazki http://vpx.pl/i/2014/03/14/mariusz1.png http://th09.deviantart.net/fs71/PRE/i/2014/017/e/d/mariusz_by_doktorwhooves-d72kqzs.png I najlepiej jeśli byś go narysowała w garniturze, jak w tym pierwszym linku Z góry dzięki i jeśli masz jakieś pytania pisz śmiało Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Marzec 17, 2014 Share Napisano Marzec 17, 2014 (edytowany) OMG 'Q' Od razu lepiej :3 Dziękuje! Edytowano Marzec 17, 2014 przez emili878 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Marzec 18, 2014 Autor Share Napisano Marzec 18, 2014 Requesty na dzisiaj: Jak się komuś co nie podoba [a wychodzi, jak wychodzi, więc reklamacje przyjmuję] to niech pisze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Marzec 18, 2014 Share Napisano Marzec 18, 2014 To jest kolor pomarańczowy czy czerwony? Bo jakoś mnie umaszczenie zastanawia. Za to reszta rysunku zajedwabista! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Marzec 18, 2014 Autor Share Napisano Marzec 18, 2014 Brązowo-pomarańczowy. Miałam wątpliwości jaki kolor ma twój kuc [a podobno kobiety widzą więcej kolorów xD], więc zrobiłam coś pomiędzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Marzec 18, 2014 Share Napisano Marzec 18, 2014 Z tego co kojarzę, to jego umaszczenie to jasny brąz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się