Jump to content

Cahan obrazek Ci narysuje...

Cahan
 Share

Recommended Posts

W takim razie poproszę hydrę o fioletowym cielsku, z trzema głowami. Ogon w miarę krótki (nie dłuższy niż długość tułowia) i bez skomplikowanego zakończenia, oczy ludzkie/kucykowe, jasnofioletowa kulka energii jako coś w rodzaju CM. Skrzydła jak u smoka. Wygląda raczej przyjaźnie, nie groźnie. Kobieta.

• 2 weeks later...

Wybacz, ale nie.

Jak już gdzieś pisałam, od zeszłego tygodnia przestałam przyjmować zamówienia [te, które obiecałam, to wykonam] bezpłatnie. Z dwóch powodów:

- może będzie na nowe kredki

- będzie ich o wiele mniej, możliwe, że zero, więc będę mogła więcej rysować dla siebie

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

Wyszło ci przednio :) Dobrze, że starasz się eksperymentować z pozami i minami. Dzięki temu, mimo, że każdy kucyk jest trochę do siebie podobny, obrazki się różnią i nie wywołują wrażenia "Ale to już było".

I choć nie lubię się bawić w punkty reputacji, to w tym wypadku zrobię wyjątek, bo się po prostu należy.

To teraz ja Cię zagnę, Cahan :yay:

Narysuj Vasca Tornandeza z "Łowcy Dusz". Tak jak go sobie wyobrażasz.

Mam mocne dowody na to, że czytałaś pierwszą część i że ją znasz, więc wiesz też jak ten gościu wyglądał :godpony:

Dasz radę? :twilight8:

• 3 years later...

Temat zakończony, aktualnie biorę tylko komisze. Teraz zauważyłam, że zapomniałam odpisać ludziom, którzy wcześniej pisali ._.

Nie pozostaje mi nic innego jak szczere przeprosiny. Po prostu o Was zapomniałam.

Jeszcze dziś to zarchiwizuję.