Berette Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Zaszczytem dla mnie będzie gdy ryśniesz dla mnie Beret Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Kwiecień 24, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 24, 2014 Dzisiaj requesty dla Celly i Starlight Darling: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alekseł Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 (edytowany) Dzięki, jest śliczna, ale chciałabym tylko zauważyć, że moja (ta na dole) powinna być niewidoma. Poza tym cudowna! Dzisiaj requesty dla Celly i Starlight Darling: Edytowano Kwiecień 25, 2014 przez CyanFlight Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alciapl v2 Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 Wow. Chciałabym tak umieć rysować. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alciapl v2 Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 A narysowałbyś mojego ocka?? Jej CM Wygląd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 I moje standardowe pytanie- Czy mogę dodać rysunek do tematu z OC? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Kwiecień 26, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 26, 2014 Oczywiście, że możesz, ale prosiłabym, abyś napisała, kto rysował Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 Oczywiście, nie śmiałabym tego nie zrobić. Dziękuję bardzo za rysunek i zgodę . Kocham to jak rysujesz nogi. Zaczęłaś tak chyba niedawno, ale i tak są niesamowite. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Kwiecień 30, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 30, 2014 Nogi zaczęłam tak rysować już jakiś czas temu, tylko że to porzuciłam, a teraz wróciłam ponownie. Obecnie jest mi takie robić nawet łatwiej. To jest uproszczona końska noga.Rysunek dla Burning Question:I dla Alci: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Maj 1, 2014 Share Napisano Maj 1, 2014 Wielkie dzięki! Uroczo wyszła. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Maj 2, 2014 Share Napisano Maj 2, 2014 Jeśli to nie problem to też proszę o rysunek ^^ Chciałabym tę ponysonę, ale z normalnymi oczami i w wersji bat http://glaciespavo.deviantart.com/art/Vanilla-Pudding-404669513 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Maj 2, 2014 Share Napisano Maj 2, 2014 Umiałabyś narysować coś innego niż kucyka? ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alciapl v2 Napisano Maj 2, 2014 Share Napisano Maj 2, 2014 Dziękuję. ^^ Jest śliczna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Maj 2, 2014 Autor Share Napisano Maj 2, 2014 Zależy co Smoki, konie i im podobne, zwierzęta, rośliny... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Maj 2, 2014 Share Napisano Maj 2, 2014 A takie coś jak mam na sygnie i avku potrafiłabyś? . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Maj 2, 2014 Autor Share Napisano Maj 2, 2014 Powinnam dać radę, póki nie spróbuję, to się nie dowiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Princess Cadence Napisano Maj 2, 2014 Share Napisano Maj 2, 2014 To jeśli nadal aktualne to ja poproszę własnego OC'ka A więc opiszę teraz ją po kolei skóra niech będzie biała nie chcę, żadnego kolorku, znaczek niech będzie taki: pędzel i koło niego 2 kleksy farb kolory mogą być np, żółty i <wybierz sobie ;p> Grzywę zrób jej powiewającą kolory grzywy: żółty i czerwony żółty u góry a na dole czerwony i mają się tak jakby przedzierać o tak /\/\/ ogon tak samo. Oko niech będzie koloru takiego pomarańczowego i oko chciałbym aby patrzało się w stronę oglądającego. I to chyba wszystko ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 3, 2014 Share Napisano Maj 3, 2014 (edytowany) Mogłabyś narysować mi moje oc, Timber? To ta brązowa. ;P Z góry dziękuję ^^ Edytowano Maj 3, 2014 przez Timber Dębowa Tarcza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Maj 3, 2014 Share Napisano Maj 3, 2014 (edytowany) A więc dobrze. Chodzi o to by przerobić Smooth Sounda z kucyka na takiego fajnego psiaka :3. Chodzi o to by był także w bluzie. Najlepiej w bluzie ze zdjętym kapturem. Cassidy spróbowała to narysować i wyszło coś takiego: Dość słabo wyszło, ale masz ogólny koncept wyglądu. Nie umiała narysować ze zdjętym kapturem, ale mam nadzieję że tobie się uda. Masz jeszcze porównanie przykładowego pieska z LV. Mam nadzieję że ddobrze opisałem. ^^ Edytowano Maj 3, 2014 przez Sajback Aliquam Gray VFV Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Maj 5, 2014 Autor Share Napisano Maj 5, 2014 Kolejna porcja: 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Princess Cadence Napisano Maj 5, 2014 Share Napisano Maj 5, 2014 (edytowany) Epickie po prostu epickie Na prawdę, ale teraz zrozumiałem, że kolory grzywy nie pasują .-. jeśli to nie problem mogłabyś odrysować i pokolorować grzywę na taki jasny niebieski? To tak na uboczy jeśli miałabyś czas. Ale i tak dzięeęęki! ;3 Edytowano Maj 5, 2014 przez Princess Cadence Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Maj 5, 2014 Share Napisano Maj 5, 2014 A Cahan potrafiła by narysować tygryska ? :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Maj 5, 2014 Autor Share Napisano Maj 5, 2014 Cahan nie wie, ale jest to całkiem prawdopodobne. Podaj mi tylko płeć i umaszczenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Maj 5, 2014 Share Napisano Maj 5, 2014 No to ja jednak dam obrazek, który sobie narysałam Tylko jest do połowy, ale łapy i inne chyba wiesz jak mają wyglądać. (kto nie wie jak wygląda tygrys .-. ) Taką Kirę dasz radę ? Z góry dziękuję, a jeśli się nie uda to dziękuję za to, że postanowiłaś spróbować Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berette Napisano Maj 6, 2014 Share Napisano Maj 6, 2014 Kolejna porcja:KLIK :soawesome: :soawesome: :soawesome: :soawesome: :soawesome: :soawesome: :soawesome: Boże! To jest... nie no epickość w epickości! ;w; Ja naprawdę bardzo, bardzo ci dziękuję! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się