Mephisto The Undying Napisano Marzec 21, 2014 Share Napisano Marzec 21, 2014 Lee założył glany, ramoneskę i stanął obok Kat. - Cóż. Zobaczymy. Wilki długo chowają urazę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 21, 2014 Autor Share Napisano Marzec 21, 2014 ((Sorki, że tak długo :cc)) Kat nie odpowiedziała. Szli w stronę domu Zac'a. -Myślisz, że Zac wie o tym co się w ostatnim czasie działo ?-Kat spojrzała na Lee. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 21, 2014 Share Napisano Marzec 21, 2014 - Nie mam bladego pojęcia... Nie gadałem z nim zbytnio... - spojrzał na Kat. - Chociaż może coś wiedzieć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 21, 2014 Autor Share Napisano Marzec 21, 2014 -Mhm.-Doszli do domu Zac'a. Kat zapukała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Marzec 21, 2014 Share Napisano Marzec 21, 2014 -Wlazł!-zawołałem na pukanie do drzwi. Całą twarz i ręce miałem w bandażach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 21, 2014 Share Napisano Marzec 21, 2014 (edytowany) Lee wszedł za Kat do domu wilkołaka. - Łożesz w mordę. Ciężarówka cię walnęła? Taka 18 kołowa? Edytowano Marzec 21, 2014 przez Ojciec Dyktator Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 21, 2014 Autor Share Napisano Marzec 21, 2014 Kat weszła i pokazała gestem do Lee żeby szedł za nią.- Hm.. Wyglądasz strasznie.-stwierdziła Kat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Marzec 21, 2014 Share Napisano Marzec 21, 2014 -Uwierzylibyście, gdybym powiedział, że mnie kot podrapał i bandzior napadł przy okazji?- spytałem z kwaśnym uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 21, 2014 Share Napisano Marzec 21, 2014 - Jeżeli bandzior był w 18-sto kołowcu to i owszem. Kto cię tak urządził? Ja nawet po bitwie pod grunwaldem wyglądałem lepiej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Marzec 21, 2014 Share Napisano Marzec 21, 2014 -Stary problem, nie pytajcie nawet. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 21, 2014 Autor Share Napisano Marzec 21, 2014 Kat uniosła jedną brew.-Ja chcę wiedzieć. Opowiadaj-Usiadła na sofie i przyglądała się wilkołakowi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 21, 2014 Share Napisano Marzec 21, 2014 - Ta. Mnie też to ciekawi. - Usiadł na kanapie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Marzec 21, 2014 Share Napisano Marzec 21, 2014 -Dimon, mój stary wróg znowu próbował wydobyć ze mnie sekret likantropii. Od zawsze próbował się do tego dorwać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 21, 2014 Autor Share Napisano Marzec 21, 2014 -Aha.. więc jakiś zapalony odkrywca, który uwielbia igrać ze śmiercią panoszy się po mieście i szuka wilkołaków. Hmm.. Miejmy nadzieję, że wpadnie na Klausa.-powiedziała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Marzec 21, 2014 Share Napisano Marzec 21, 2014 -Kogo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 21, 2014 Autor Share Napisano Marzec 21, 2014 -Lee ? Może teraz ty opowiesz.-Spojrzała na chłopaka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 21, 2014 Share Napisano Marzec 21, 2014 - O kim? O Klausie? No to taki dziwak co chyba jest potomkiem dzikiej orgii albo innym plugastwem bo jest prawie każdym nieczłowiekiem, ex narzeczony Kat. - spojrzał na Kat. - Tak dobrze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 21, 2014 Autor Share Napisano Marzec 21, 2014 Zaśmiała się.-Idealnie.-Więc.. ten naukowiec, Jak to jest twoim starym wrogiem ?-Spytała z ciekawością Kat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Marzec 21, 2014 Share Napisano Marzec 21, 2014 -Jak byliśmy młodzi, to byliśmy tylko rywalami "podkładającymi sobie świnie". Jednak po przemianie podczas pewnej pełni zaczął mnie śledzić, by się dowiedzieć, czemu ciągle chodzę do lasu. Zobaczył moją przemianę i, po kilku latach, wilkołaczyzm stał się jego obsesją i zaczął na mnie ciągle polować, by wyciągnąć ze mnie mój "dar". Chciał dzięki temu stworzyć szczepionkę na wszystkie choroby jakie istnieją i zgarnąć sławę i fortunę, biedny głupiec. Na jakiś czas udało mi się ukryć i znów mnie namierzył. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 21, 2014 Autor Share Napisano Marzec 21, 2014 -Rozumiem. Mnie ostatnio terroryzował mój były narzeczony.-zaśmiała się.-My chyba już będziemy się zbierać, jeśli zobaczę doktorka przyprowadzę go do ciebie-powiedziała z uśmiechem.-Jeśli będziesz potrzebował pomocy zadzwoń. Idziesz Lee ?-zapytała wychodząc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 21, 2014 Share Napisano Marzec 21, 2014 - Pewnie. To idę. Liż rany czy coś tam. - powiedział wyszczerzając zęby i wyszedł za Kat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 21, 2014 Autor Share Napisano Marzec 21, 2014 (edytowany) Po kilkunastu minutach byli już przy domu Kateriny. Kat zauważyła małą,białą kartkę pod drzwiami.Podniosła ją. SERDECZNIE ZAPRASZAMY NA BAL Z OKAZJI DNIA ZAŁOŻYCIELI ! (dalej jest godzina i data)-Lee zobacz.-powiedziała Kat podając ulotkę ulotkę. Edytowano Marzec 21, 2014 przez MoonwalkersFOREVER Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 21, 2014 Share Napisano Marzec 21, 2014 Lee przeczytał ulotkę. - Hm. Nie mam garnituru. Chociaż można kupić. Chcesz iść? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 21, 2014 Autor Share Napisano Marzec 21, 2014 -Ja nie mam sukni.-powiedziała Kat.-Chcesz iść ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 21, 2014 Share Napisano Marzec 21, 2014 - Czy ja wiem... Przejść się mogę. No i chcę cię zobaczyć w sukni. - powiedział z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts