MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 23, 2014 Autor Share Napisano Marzec 23, 2014 -Później mi odpowiesz.-Kat poszła otworzyć drzwi.-A jednak przyszłaś-Uśmiechnęła się.-Wejdź. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 - Dziękuję - powiedziała wiedźma. - Nie powiedziałam ani razu, że nie przyjdę. Pojawiły się jakieś decyzje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 Lee spojrzał na wiedźmę. - Raczej nie. Dekapitacja i pogrzebanie zwłok to ciekawy pomysł... Ale ja bym jeszcze rozczłonkował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 23, 2014 Autor Share Napisano Marzec 23, 2014 -Ustaliliśmy, że ty i Lee zdecydujecie jak ma zginąć.Ja mogę być przynętą.-Powiedziała spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 - Dekapitacja, pogrzebanie ciała i przebicie paroma srebrnymi prętami, zakopanie, przykrycie płaskim kamieniem. Dla głowy trzzeba dodatkowo znaleźć jakieś miejsce spoczynku. Zdarza się, że ofiara nie ginie po oddzieleniu mózgu od ciała i zarówno łeb jak i korpus żyją - wszystko zależy od mocy stwora mroku. Kiedy zabieramy się za przedsięwzięcie i co ja będę miała w zamian? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 23, 2014 Autor Share Napisano Marzec 23, 2014 -A co byś chciała ?-zapytała zaciekawiona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 Lee przysłuchiwał się. - Cóż. Każdą z części ciała można zakopać gdzie indziej a głowę w stalowej szkatule umieścić gdzieś skąd nie ma wyjścia... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 - Można - odrzekła Grimalkin. - Nad tym zastanowimy się jednak kiedy już obezwładnimy wroga. - Zwróciła się do Kateriny - A co mogłabyś mi zaproponować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 23, 2014 Autor Share Napisano Marzec 23, 2014 -Nie wiem czego potrzebujesz.. pieniędzy ?-zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 - Na początek... Kciuki. Kciuki tego waszego demonicznego bożyszcza. Nie sądzę, żebyście ich potrzebowali, a mnie i owszem, przydadzą się - powiedziała wiedźma. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 23, 2014 Autor Share Napisano Marzec 23, 2014 (edytowany) -Bierz co chcesz. Co jeszcze ? -To trochę dziwne, ale kiedyś spotkałam czarownika, który podobno szukał mnie przez połowę swojego życia. Ponieważ potrzebował krwi wampira przemienionego przez Klausa. Chciał zrobić jakiś eliksir. A ponieważ Klaus ,,nie żył" zostałam tylko ja. Oczywiście nie dałam mu krwi. Edytowano Marzec 23, 2014 przez MoonwalkersFOREVER Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 (edytowany) - Zastanowię się. Nie będzie to miało żadnego związku z pieniędzmi, tego możesz być pewna. Na razie jednak zajmuję tylko jego kciuki. A więc kiedy? - zapytała. - Jesteście jedynymi stworami tego typu? Edytowano Marzec 23, 2014 przez Oksymoron van Dort Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 23, 2014 Autor Share Napisano Marzec 23, 2014 Kat spojrzała na Lee.-Jak najszybciej. Jaką taktykę byś przyjęła.-zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 - Kciuki mieszańca? Hm. Ja w sumie mogę od jutra... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 - Co rozumiesz przez "taktykę"? Napadamy na wąpierza, zwalniamy czas, przebijamy czymś co zajmie go na chwilę i wykonujemy egzekucję - wyjaśniła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 23, 2014 Autor Share Napisano Marzec 23, 2014 -w takim razie będę przynętą, powiem, że chcę przyjąć jego wcześniejszą ofertę.-Pokręciła lekko głową. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 - Jest na tyle głupi, żeby ci uwierzyć? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 23, 2014 Autor Share Napisano Marzec 23, 2014 -Nie wiem. Warto spróbować.-Stwierdziła Kat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 - A tak w sumie. Ty potrafisz spowolnić czas wiedźmo? - zapytał spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 - Tylko na chwilę. Zatrzymać natomiast mogę tylko na ułamek sekundy, ale to i tak przewaga. Tak więc tak, potrafię zatrzymać czas, demonie - odpowiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 23, 2014 Autor Share Napisano Marzec 23, 2014 -Umiesz rzucić zaklęcie lokalizujące ?-zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 - Ja potrafię tylko wywoływać halucynacje przez które trudno pojąć jak mija czas... Silna musisz być... - podrapał się po brodzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 - Albo stara. - Uśmiechnęła się, a w jej oczach pojawił się niepokojący blask. - No i miałam styczność z wieloma utalentowanymi ludźmi... I nie tylko - dodała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 23, 2014 Autor Share Napisano Marzec 23, 2014 -To.. jutro ?-zapytała Kat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 - Mi pasuje. Przydało by mi się, tylko jakąś broń kupić... albo zrobić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts