Mephisto The Undying Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 Lee ruszył za Kat. Złapał ją pod ramie. Uśmiechnął się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 26, 2014 Autor Share Napisano Marzec 26, 2014 Doszli do domu. Kat szybko weszła i spojrzała na zegarek.-12.43-powiedziała.-Musimy jeszcze trochę wytrzymać.-entuzjazm trochę opadł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 26, 2014 Share Napisano Marzec 26, 2014 - To może ja zmienię ubranie. W końcu mam nową koszulkę. Znając mnie to pewnie szybko się zniszczy... - powiedział i zaczął grzebać w pokrowcu od gitary. - Nie pytaj jakim cudem mieści mi się tu gitara i ubrania. Sam tego nie ogarniam. - powiedział wyciągając jakąś starą niebieską flanelową koszulę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 26, 2014 Autor Share Napisano Marzec 26, 2014 -Nie pytam..-powiedziała powoli.-W takim razie też pójdę się przebrać.-dodała wchodząc po schodach.<10 min. później> Kat zeszła na dół przebrana w czarnej koszulce na ramiączka i czarnych jeansowych rurkach. Usiadła na kanapie.-Wyjazd nadal aktualny ?-zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 26, 2014 Share Napisano Marzec 26, 2014 - Tak. Pojechać z tobą mógłbym na koniec świata. - powiedział z uśmiechem. Wyciągnął z kieszeni koszuli czarne rękawiczki bez palców. Założył jedną. - A gdzie pojedziemy. - Spojrzał na Kat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 26, 2014 Autor Share Napisano Marzec 26, 2014 ((Bd później trochę ) No i jak zwykle do prawie północy ^^)) Uśmiechnęła się uroczo.-Mieliśmy jechać najpierw do Paryża później do Bułgarii i Nowego Orleanu. W sumie czemu nie zrobić sobie ,,trpia" po świecie-Uśmiechnęła się szeroko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 26, 2014 Share Napisano Marzec 26, 2014 Lee uśmiechnął się. - To od lewej do prawej? Ale gdzie jest lewo... Hm... - zaczął drapać się po brodzie. - No ale chętnie. Zwiedziłem świat jak jeszcze był rok tysiąc piętnasty. - wzruszył ramionami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 26, 2014 Autor Share Napisano Marzec 26, 2014 -Kiedy uciekałam też zwiedzałam.-powiedziała.-Już 13.00.-westchnęła.-jeszcze tylko godzina i to całe zamieszanie się skończy.- Cóż.. pozostaje ostatnie pytanie.. Czy ja naprawdę jestem straszna kiedy jestem obojętna ?-zapytała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 26, 2014 Share Napisano Marzec 26, 2014 Lee spojrzał na Kat. - Tak. Jesteś trochę straszna. To teraz ja mam pytanie. Kiedy wcześniej mieliśmy te małą sprzeczkę. Powiedziałaś że myślałaś nad tym ilu kobietą mówiłem coś takiego. Ty naprawdę nad tym myślałaś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 26, 2014 Autor Share Napisano Marzec 26, 2014 -Tak.-odpowiedziała.-Czemu pytasz ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 26, 2014 Share Napisano Marzec 26, 2014 Lee spojrzał na Kat. - Zwyczajnie chciałem się dowiedzieć... Ale dzisiaj chyba już całkowicie przestałem być tym czym byłem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 26, 2014 Autor Share Napisano Marzec 26, 2014 Kat spojrzała na niego.-Czym w takim razie byłeś ?-spytała ciekawa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 26, 2014 Share Napisano Marzec 26, 2014 - Mimo wszystko to że miałem emocje nie znaczyło że nie przestał bym ich odczuwać tak o. Teraz nie mogę już tego zrobić. Chyba dopiero teraz zaczynam żyć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 26, 2014 Autor Share Napisano Marzec 26, 2014 Kat lekko się uśmiechnęła.-Dzięki tobie przestałam martwić się tylko o siebie. Na reszcie jestem szczęśliwa.-Położyła swoją rękę na jego i spojrzała mu w oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 26, 2014 Share Napisano Marzec 26, 2014 Lee uśmiechnął się. - Do usług. - skinął lekko głową. - I dziękuje... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 26, 2014 Autor Share Napisano Marzec 26, 2014 -Nie ma za co.-Wstała i poszła do kuchni. Z szuflady wyjęła złoty nożyk, który schowała do kieszeni spodni. Usiadła z powrotem na kanapie i włączyła telewizor. Przełączyła na wiadomości. ((Wymyśl jakiś nagłówek w wiadomościach xdd)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 26, 2014 Share Napisano Marzec 26, 2014 ((Eem, kolejne morderstwo?)) - Złoty nóż? Ty masz chyba sprzęt na zabicie każdej istoty. - zażartował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 26, 2014 Autor Share Napisano Marzec 26, 2014 ((Niechaj będzie ;D)) -Złoty, ale nożyk. Po za tym jeśli ktoś będzie potrzebował krwi to nie mam zamiaru przegryzać sobie skóry i po prostu przetnę ją nożem. Chociaż mam nadzieję, że taka sytuacja nie zaistnieje.-Przeniosła wzrok na ekran. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 26, 2014 Share Napisano Marzec 26, 2014 - Cóż. Ja na pewno nie będę potrzebował twojej krwi. Ale nie wiem jak wiedźma. - wzruszył ramionami i spojrzał na ekran. - Znowu kogoś utrupili? Ciekawe czy to sprawka Klausa... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 26, 2014 Autor Share Napisano Marzec 26, 2014 Kat wzruszyła ramionami.-Skąd jesteś taki pewien ?-zapytała dociekliwie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 26, 2014 Share Napisano Marzec 26, 2014 - A nie, tak się zastanawiam... Ciekawi mnie zwyczajnie czy to jego sprawka. - wzruszył ramionami. - A ty jak myślisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 26, 2014 Autor Share Napisano Marzec 26, 2014 -Nie, nie chodzi mi o to, że nie będziesz potrzebował leczenia-powiedziała uśmiechając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 26, 2014 Share Napisano Marzec 26, 2014 - Aaah. Cóż. Będę mieć swoją broń. A to już samo w sobie sprawia że będę silniejszy. Każdy z piekielnych władców ma broń symbolizującą to czym włada. Na przykład Lucy ma włócznie światła. Pod wpływem krwi i odpowiedniej formułki bronie mają power upa. W moim przypadku mam większą samoregeneracje ran oraz inne takie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 26, 2014 Autor Share Napisano Marzec 26, 2014 -W takim razie cieszę się.-Spojrzała na ekran, westchnęła-Eh. Kolejne morderstwo.. Klaus. Znaczy.. Tylko przeczucia.-powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 26, 2014 Share Napisano Marzec 26, 2014 - Kto wie. Chyba za niedługo będziemy się zbierać co? - powiedział patrząc na Kat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts