Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 - Nie wiem... - powiedział ponuro. - Nie, nie powiem że umrę... - pomyślał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 15, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Kat westchnęła i popatrzyła się na Lee pytająco.-Próbujesz coś ukryć..-Powiedziała i przymrużyła oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 (edytowany) - Nie próbuję. Nie mam po co. - powiedział spokojnie. Edytowano Kwiecień 15, 2014 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 15, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Kat poczuła, że robi się głodna. Westchnęła.-Skoro tak mówisz, wieże ci..-powiedziała spokojnie i chwilę później już jej nie było. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Lee położył się. - Eh, i co ja zrobię... Kiedyś kłamanie było łatwiejsze... - szepnął do siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 16, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 16, 2014 Kat dostała się szybko do lasu. Myślała o tym co dręczy Lee. Zachowywał się tak.. mało naturalnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 Lee westchnął podniósł się z łóżka i spojrzał w okno. - Kto by pomyślał że będę bał się śmierci. - powiedział do siebie wyciągając telefon. Napisał SMS'a na którego szybko dostał odpowiedź. Usiadł na łóżku, wyciągnął gitarę i zaczął grać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 16, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 16, 2014 Kat zaczęła powoli wracać z polowania w stronę motelu.-Czemu wszystko tak bardzo się zmienia..?-zapytała cicho samą siebie.-Lee ewidentnie nie chce żebym była człowiekiem, mam wrażenie, że już nie czuję tego samego.. Czuję się jak zakochana nastolatka.. bez odwzajemnienia.-Myślała.-Najgorsze co mogę w tej chwili robić to użalać się nad sobą.-Podniosła wysoko głowę i nieco sztucznie się uśmiechnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 Lee przerwał grę. Odłożył gitarę. - Boje się tylko tego co zrobi Kat... - szepnął do siebie. - Nie chce by przez moją śmierć była nieszczęśliwa... - westchnął. - Że też musiałem się zakochać akurat przed śmiercią... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 16, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 16, 2014 Kat nadal z uśmiechem weszła do pokoju hotelowego. Stanęła w drzwiach.-To moje ostatnie dni jako wampir.. Chcę jakoś to wykorzystać. Jakieś pomysły ?-zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 - Nie mam żadnych w sumie. - powiedział ze sztucznym uśmiechem. - Chociaż można się gdzieś przejść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 16, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 16, 2014 -Może jakiś club ?-zapytała z równie sztucznym uśmiechem. Wolała myśleć o ludzkiej krwi, niż o całej reszcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 - Club powiadasz. - zastanowił się. - No niby mogę. To jak, idziemy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts