MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 17, 2014 Autor Share Napisano Marzec 17, 2014 -Wchodź !- Krzyknęła.-Czemu pukasz, w tej sytuacji to mieszkanie jest tak samo moje jak i twoje.-uśmiechnęła się uroczo. Właśnie wyjmowała ciasto z piekarnika. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 17, 2014 Share Napisano Marzec 17, 2014 - A nu racja... - odłożył gitarę. - Co piekłaś? - zapytał słodkim tonem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 17, 2014 Autor Share Napisano Marzec 17, 2014 -Tradycyjne Bułgarskie ciasto.-Powiedziała z równie słodkim uśmiechem.-Smacznego.-Postawiła ciasto na stole kuchennym. Uśmiechnęła się raz jeszcze i poszła na górę pod prysznic. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 17, 2014 Share Napisano Marzec 17, 2014 Lee ukroił kawałek. Spróbował. - Hm, nie jest złe. W sumie to dobre. - zjadł jeszcze trochę. Po drugim kawałku już się najadł. - Hm. Idę nastroić tę gitarę. ((Gitara w sumie taka. http://www.guitarunity.com/filestorage/images/full/694_IRON-MAIDEN-airbrushed-electric-guitar.jpg)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 17, 2014 Autor Share Napisano Marzec 17, 2014 Kat wyszła z łazienki. Schodząc ze schodów zauważyła nową gitarę Lee. -Kupiłeś nową ?-zapytała z ciekawością. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 17, 2014 Share Napisano Marzec 17, 2014 - Ta. Stara miała kilka pęknięć. Musiałem. - powiedział wzruszając ramionami. - Jak chcesz to mogę cię nauczyć grać. - powiedział z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 17, 2014 Autor Share Napisano Marzec 17, 2014 -Hmm.. Może innym razem. Wolę posłuchać jak ty grasz.- Uśmiechnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Marzec 17, 2014 Share Napisano Marzec 17, 2014 Biegłem sobie przez las z wilczą prędkością. Księżyc nie zakrył się całkowicie, więc nadal mnie nęcił. Wbiegłem na wysokie wzgórze i zawyłem swym wilczym skowytem. Odpowiedziało mi wycie mojej watahy. Uśmiechnąłem się, co prawda przywykłem do samotności, ale wilki były moją rodziną. Wśród nich czułem się taki... wolny. Byłem sobą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 17, 2014 Share Napisano Marzec 17, 2014 - A co ci zagrać? Jacksona nie umiem... - powiedział i uśmiechnął się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 17, 2014 Autor Share Napisano Marzec 17, 2014 Haha ;33 A szkodaa.. Coś łagodniejszego, niż Metalicka ^^ - Kat Uśmiechnęła się pogodnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 17, 2014 Share Napisano Marzec 17, 2014 - Metallica już sama w sobie jest łagodna... Nie wiem czy znam coś łagodniejszego... - podrapał się po brodzie. ((METALICKA METALICKA METALICKA METALICKA!)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 17, 2014 Autor Share Napisano Marzec 17, 2014 -W takim razie Back to Black ^-^ - Poprosiła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 17, 2014 Share Napisano Marzec 17, 2014 - To jest Back in Black. - westchnął. - Może lepiej coś takiego. - zaczął grać. ((A ten oto utwór http://www.youtube.com/watch?v=2ogXmrZTppA)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 17, 2014 Autor Share Napisano Marzec 17, 2014 (edytowany) Zaśmiała się-Haha. Nie znam się na tym przykro mi. Wolę inny rodzaj muzyki.-Uśmiechnęła się szeroko. [[bdw. żeby nie było nie jestem Ani Belieberką, ani Directionerką. Słucham prawdziwych wykonawców czyli MJ. Queen The Beatels itp. ;33]] -Wow.. Masz prawdziwy talent.-Otworzyła szerzej oczy ze zdumienia.-Wiesz.. pójdę się położyć. Tylko błagam cię nie wygłupiaj się i nie kładź się na podłodze !-Lekko się uśmiechnęła. I poszła na górę do sypialni. Przebrana w koszulę nocną ułożyła się po jednej stronie łóżka. [[ehh.. już idę nmg. przez wieczność czekać xdd]] Edytowano Marzec 17, 2014 przez MoonwalkersFOREVER Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 17, 2014 Share Napisano Marzec 17, 2014 - To teraz trzeba wykoncypować gdzie spać... Może z tobą... - zachichotał. Schował gitarę. - Cóóż... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 18, 2014 Autor Share Napisano Marzec 18, 2014 Katerina nie spała. Czekała na Lee, bo wiedziała, że innego wyjścia nie ma. Trzeba dotrwać, aż otworzą znowu sklepy. W tej chwili po prostu tłumaczyła sobie, że to wcale nic dziwnego. Że to najbardziej naturalna czynność jaka jest. Kat Usłyszała, że Lee wchodzi po schodach.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 18, 2014 Share Napisano Marzec 18, 2014 - Eh. Chyba będę musiał spać z tobą. Nie bój się ja nie chrapię... - powiedział i podszedł do łóżka ściągając koszulę. Usiadł obok. - To mogę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 18, 2014 Autor Share Napisano Marzec 18, 2014 -Mhm. Spokojnie ja też nie.-Lekko się uśmiechnęła i położyła się z powrotem po jednej stronie łóżka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 18, 2014 Share Napisano Marzec 18, 2014 -Dzięki. - Powiedział i cicho położył się po drugiej stronie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 18, 2014 Autor Share Napisano Marzec 18, 2014 Kat nie mogła zasnąć. Myślała cały czas o morderstwie. Jeśli ludzie odkryją, jak nas wytropić nigdy już nie będziemy mieli normalnego życia. Jeśli nazwać to obecne normalnym. Odwróciła się w stronę Lee chyba spał. No przynajmniej miał zamknięte oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 18, 2014 Share Napisano Marzec 18, 2014 Lee po pewnym czasie zwyczajnie spadł z łóżka, pozostawał na nim tylko jedną nogą. Nie obudził się ale teraz miał, najpewniej czarne, skrzydła przypominające anielskie. Poruszył tylko lekko ręką nie budząc się. ((Chciałbym zobaczyć czyjąś reakcje na kogoś takiego...)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 18, 2014 Autor Share Napisano Marzec 18, 2014 Kat nadal nie spała. Usiadła na łóżku. Zobaczyła Lee leżącego na ziemi z jedną nogą na łóżku. Nie wytrzymała zaczęła się śmiać. -Hahaha ;D- Przycupnęła obok niego.-Lee wstawaj. Spadłeś z łóżka.-powiedziała nieco rozbawionym tonem mimo godziny. Lekko go szturchnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 18, 2014 Share Napisano Marzec 18, 2014 Lee otworzył oczy. Podniósł się do siadu. - To już ranek? - zapytał zaspany. Rozejrzał się. - O damn. Mam skrzydła... Musiało mi się coś śnić... - powiedział po czym skrzydła zaczęły się rozsypywać, zanim pióra dotykał ziemi znikały. - Obudziłem cię? - zapytał trochę zmieszany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 18, 2014 Autor Share Napisano Marzec 18, 2014 Nie, nie spałam.Chodź-pokazała gestem żeby usiadł na łóżku.- Co ci się śniło ?-zapytała Kat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 18, 2014 Share Napisano Marzec 18, 2014 Lee usiadł na łóżku. Podrapał się po głowię. - W sumie... Nie pamiętam. Coś z jakimś mieczem czy coś... Rzadko kiedy pamiętam sny. - przetarł oko ręką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts