MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 23, 2014 Autor Share Napisano Marzec 23, 2014 Kat wracała do domu, zauważyła, że Lee też wraca. Podbiegła do niego.-Cześć. Gdzie byłeś ?-Spytała uprzejmie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 Grimalkin spacerowała przez miasto, nie mając chwilowo zbyt wielu rzeczy do załatwienia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 - A w sklepie. - pokazał reklamówkę. - A ty? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 23, 2014 Autor Share Napisano Marzec 23, 2014 Poszłam poszukać wiedźmy. To ta, którą poznaliśmy w noc mojego opętania.-Mówiła i szła jednocześnie.-Powiedziała, że moglibyśmy oderwać głowę Klausowi i zakopać ją pod ziemią.-Wzdrygnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 23, 2014 Autor Share Napisano Marzec 23, 2014 ((myślę, że to obojętne kiedy chaotycznie się coś opowiada xdd))-Co o tym myślisz ?-Spojrzała na Lee. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 - Ja wolę standardowo, mieczem albo toporem. - wzruszył ramionami. - Ale tak też można... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 23, 2014 Autor Share Napisano Marzec 23, 2014 Przełknęła ślinę.-Moge dać wam wybór.-Weschnęła-Nie chce decydować o jego śmierci. Ustalcie sami jak chcecie go zabić. Ja mogę być ewentualnie przynętą.-Uśmiechnęła się słabo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 23, 2014 Autor Share Napisano Marzec 23, 2014 (edytowany) -O czym myślisz ?-Zapytała Kat. ((Jesteś ? ;oo)) Edytowano Marzec 23, 2014 przez MoonwalkersFOREVER Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 - Martwie się o ciebie... nie chce byś umarła... a ten Klaus chyba chce twojej śmierci... - powiedział ponuro. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 23, 2014 Autor Share Napisano Marzec 23, 2014 (edytowany) Kat przystanęła.-Nie możesz tak mówić.-Spojrzała mu w oczy- Wczoraj sam powiedziałeś, że mamy się nie martwić. Nic mi nie będzie, nic nam nie będzie. Nie wolno tylko nam go lekceważyć. Oboje wiemy, że to nie takie proste. Jak się nie dawno dowiedzieliśmy uciekałam przed nim przez pięćset lat.. Jestem Katerina, ja zawsze przetrwam.-Uśmiechnęła się i objęła go. Edytowano Marzec 23, 2014 przez MoonwalkersFOREVER Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 - Ale ja pierwszy raz w życiu się boje... i to nie o siebie... Boje się o ciebie... - powiedział smutno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 23, 2014 Autor Share Napisano Marzec 23, 2014 -Ufasz mi ?-Spojrzała jeszcze raz na niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 - Tak... bardziej niż sobie... - powiedział cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 23, 2014 Autor Share Napisano Marzec 23, 2014 -Więc daję ci słowo, zrobię wszystko żeby go powstrzymać. Przeżyję..-łza spłynęła jej po policzku.-Oboje przeżyjemy. Po prostu mi zaufaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 Lee wytarł Kat łzę. - Jesteś najlepszą rzeczą jaka mi się przytrafiła. - objął ją. - Dziękuje... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 23, 2014 Autor Share Napisano Marzec 23, 2014 Uśmiechnęła się.-Jednak za coś mogę podziękować Klausowi. Gdyby nie on nigdy bym cię nie poznała.-Wtuliła się w niego bardziej.-Ale za co mi dziękujesz ?-zapytała trochę zdziwiona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 - Za to że jesteś... - powiedział już troche weselej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 23, 2014 Autor Share Napisano Marzec 23, 2014 -To chyba najmilsza rzecz jaką kiedykolwiek mi ktoś powiedział.-Uśmiechnęła się.-Dziękuję ci za wszystko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 Lee uśmiechnął się. - Może już wracajmy. Tak stoimy tu na dworze... - powiedział Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 23, 2014 Autor Share Napisano Marzec 23, 2014 Kat przytaknęła. Szybko doszli do domu.-Ta czarownica miała przyjść, ale nie wiem jak to będzie. Mam nadzieję, że się zdecyduje.-powiedziała bez emocji w głosie, wchodząc do domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 Lee wzruszył ramionami. - Też mnie to zastanawia. - poszedł do kuchni i nalał sobie wody. - Eh. Ostatnio czuje się jakbym przestawał być sobą. - mruknął pod nosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 23, 2014 Autor Share Napisano Marzec 23, 2014 -Może to zmiany na lepsze ?-Uśmiechnęła się lekko i usiadła na sofie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 - Może... ale bardziej czuje emocje jakich nie czułem wcześniej... Nie wiem czemu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 23, 2014 Autor Share Napisano Marzec 23, 2014 -Strach ?, Stres ?, Obawa ?, Zakłopotanie ?.. Troska ?-Zapytała zaciekawiona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 Wiedźma po jakimś czasie udała się pod wskazany adres. Odczekała jeszcze chwilę i kiedy nadeszła odpowiednia godzina, zadzwoniła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts