MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 24, 2014 Autor Share Napisano Marzec 24, 2014 Kat spadł kamień z serca. Pomogła Lee wysiąść z samochodu. Poszli na górę. Położyła Lee do łóżka.-Jak się czujesz ?-Zapytała z troską. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 - Nie musisz aż tak się o mnie troszczyć. - powiedział lekko ponuro. - Ale czuje się tak jakby ktoś wbił mi w serce srebrny nóż. Przepraszam że sprawiam ci kłopot. Nie lubię jeżeli ktoś się o mnie musi troszczyć... - powiedział smutno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 24, 2014 Autor Share Napisano Marzec 24, 2014 -W takim razie masz kłopot, bo ja będe się o ciebie troszczyć.-powiedziała.-Myśle, że to może trochę pomóc. -Przegryzła sobie lekko skórę na nadgarstku i przystawiła Lee do ust.-Ja nie mogę pić twojej krwi,ale ty moją możesz. Działa leczniczo i regenerująco.-Powiedziała z opanowaniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 - To w sumie nic nie da. Ja jestem raniony nie fizycznie a mentalnie... - powiedział odsuwając nadgarstek. - Tak jakby ktoś ciął mnie bezpośrednio po umyśle... - powiedział siadając. - Na to nic nie pomaga... Do jutra powinno mi przejść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 24, 2014 Autor Share Napisano Marzec 24, 2014 Nie było tego widać,ale w środku cierpiała kiedy patrzyła na niego w takim stanie.-proszę cie połóż się..-powiedziała z lekko łamiącym się głosem. Usiadła na fotelu obok łóżka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 Lee spojrzał na Kat lekko błagalnym wzrokiem. - Nie jest ze mną aż tak źle. Po prostu wszystko mnie boli. - spojrzał jej w oczy. Po chwili uśmiechnął się blado. - Nic mi nie będzie. Nie musisz się martwić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 24, 2014 Autor Share Napisano Marzec 24, 2014 -Dobrze, ale to nie zmienia faktu że lepiej będzie jeśli się położysz.-Upierała się. Spojrzała mu w oczy i wzięła jego ręke-Nie mogę ot tak, się przestać martwić o ciebie, pogódź się z tym, że jesteś dla mnie ważny.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 Lee uśmiechnął się blado. - Powiedz, jestem we freindzonie czy nie? - zapytał z lekkim rozbawieniem. - Bo przyznam się bez bicia że nie chciałbym być. - powiedział i uśmiechnął się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 24, 2014 Autor Share Napisano Marzec 24, 2014 -Miałeś nie dawać sprzecznych znaków..-powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 Lee wzruszył ramionami. - No co mój władca się pojawił i mam kuku, źle się mi myśli. - uśmiechnął się ale po chwili zaczął kaszleć. - Eh. Muszę iść umyć ręce z krwi... - powiedział wstając i chwiejnie idąc w kierunku łazienki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 24, 2014 Autor Share Napisano Marzec 24, 2014 Kat przez chwię przyglądała się Lee. Ale zaraz sen okazał się silniejszy. Oparła się wygodniej na fotelu i zasnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 Lee wyszedł z łazienki. Spojrzał na śpiącą Kat. Uśmiechnął się pod nosem. - Ból nie ból ale objawy słabną. - podniósł Kat i położył ją na łóżku a sam usiadł na fotelu. - Ah... całkiem jak w domu. - mruknął pod nosem zasypiając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 25, 2014 Autor Share Napisano Marzec 25, 2014 <Rano ok. 9.30> Katerina obudziła się. Usiadła na łóżku i zobaczyła, że Lee śpi na fotelu. Z jednej strony pomyślała, że to słodkie, ale z drugiej czuła się głupio. Po cichu wstała i zeszła na dół zrobić mu śniadanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 (edytowany) Spojrzałem na kalendarz wiszący na ścianie w moim domu i spostrzegłem, że już czas na tydzień survivalu. W tych poszczególnych okresach czasu, które zdarzały się co pół roku, zostawiałem cywilizację i zapuszczałem się w jakieś dalekie odludne miejsce, aby tam przetrwać tydzień mając tylko podstawowy zestaw survivalowca. Spakowałem plecak, zamknąłem drzwi i wywiesiłem kartkę z odpowiednią informację na nich. Wyruszyłem pędem przed siebie. Edytowano Marzec 25, 2014 przez Lightning Energy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 Lee obudził się. Zobaczył że Kat już nie ma. Wstał, przeciągnął się. Zrobił kilka skłonów. Zasalutował samemu sobie. - Żyje, i czuje się dobrze. - uśmiechnął się i zszedł na dół nucąc jakiś kawałek o szczęściu ((jedyny który zna...Pharell Williams - Happy, to w sumie najweselszy kawałek jaki znam. Nie jest to jednak rock ani metal.)) wszedł do kuchni. - Dobry. Jak tam ranek? - zapytał wesoło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 25, 2014 Autor Share Napisano Marzec 25, 2014 ((uwielbiam ten kawałek ^^ Znam na pamięć ;D)) Kat odwróciła się. Uśmiech.-Ja całkiem dobrze, ale jak ty się czujesz ?-zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 Lee wyszczerzył zęby. - Dobrze, nawet lepiej niż wcześniej. Pieseł taki pełen zdrowia, wow. - powiedział i zachichotał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 25, 2014 Autor Share Napisano Marzec 25, 2014 Kat wypuściła powietrze z płuc.-W takim razie cieszę się.-powiedziała z uśmiechem i podała Lee śniadanie.-Smacznego.-dodała wchodząc z powrotem na górę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 Lee uśmiechnął się. - Dzięki. - powiedział siadając przy stole. Zjadł szybko śniadanie, po czym poszedł się przebrać. Gdy się przebrał usiadł na sofie. Wziął gitarę. - Blitzkrieg? - mruknął do siebie i zaczął grać Deathstars Blitzkrieg. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 25, 2014 Autor Share Napisano Marzec 25, 2014 Kat zeszła już ubrana. Usłyszała jak Lee gra. Przystanęła na schodach i patrzyła się .Po chwili jakby się ocknęła.-Wiesz gdzie dzisiaj idziemy prawda ?-zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 - No, idziemy na rzeź. - powiedział wstając. Zagrał początek Sabaton Panzerkampf. Odłożył gitarę. - To już teraz idziemy czy jeszcze nie? - zapytał jakby z mniejszym entuzjazmem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 25, 2014 Autor Share Napisano Marzec 25, 2014 -O 14.00-powiedziała siadając na kanapie.-Mimo, że wiem, że wszystko będzie dobrze stresuje się.-powiedziała z udawanym spokojem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 Lee usiadł obok Kat, objął ją jedną ręką. - Nie musisz się martwić. Ani udawać spokoju. - powiedział i uśmiechnął się ciepło. - Więc, bez strachu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 25, 2014 Autor Share Napisano Marzec 25, 2014 -Chcę żeby to wszystko już się skończyło..-powiedziała powoli.-Kiedy już go pokonamy.. Chciałbyś wyjechać ?-spytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 Lee spojrzał na Kat. - W jaki sensie? Bo nie jestem pewien czy zrozumiałem tak jak powinienem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts