Lightning Energy Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 (edytowany) -Wyzywał nas bardzo obraźliwie. Wilki są bardzo dumnymi stworzeniami. Edytowano Marzec 16, 2014 przez Lightning Energy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 Obudziłam się, ale strasznie mi się nudziło. Wysłałam dwa czarne wilki na patrol lasu, reszta pilnowała terytorium, a sama poszłam do spotkanego wcześniej samca. Węszyłam go po zapachu i doszłam do jego domu. Odmieniłam się i zapukałam do drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 16, 2014 Autor Share Napisano Marzec 16, 2014 [[Przepraszam, ale muszę się tego uczepić: jeśli was wyzywał to logiczne, że to obraźliwe. Nie ma potrzeby tego pisać xdd]] -Hmm.. Ja spotkałam go przy sklepie na skraju miasta.. Cóż. zachowywał się normalnie. Coraz więcej nowych Ponad-Naturalnych w mieście. Widziałeś jeszcze kogoś nowego ?- Była pod wrażeniem, że tak swobodnie jej się z nim rozmawiało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 -Jedną wilkołaczkę, weszła na nasze terytorium...- usłyszałem pukanie, otworzyłem drzwi i zobaczyłem tą, o której mówiłem.- O wilku mowa.- zaśmiałem się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 - Witaj..cie. Witajcie . Powiedziałam i podałam rękę nowej osobie. - Nie widziałam cię, ale z tego co czuję ... jesteś wampirem, to chyba dobrze, bo mogę o czymś z wami porozmawiać. Usiadłam przy stole . - Pamiętasz tego demona ? - Zwróciłam sie do Zacharego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 16, 2014 Autor Share Napisano Marzec 16, 2014 (edytowany) [katerina] Kat wstała i w wampirzym tempie podeszła do drzwi. -Jeśli zaczniesz grać na perkusji to ja odpadam.-Uśmiechnęła się. --------- Znowu usiadła na sofie. Edytowano Marzec 16, 2014 przez MoonwalkersFOREVER Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 -A niby jak miałem o nim zapomnieć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 Spojrzałam na Katrinę . - Tak właściwie..jestem całkiem dobrą perkusistką, od dziecka chciałam grać na... co ja wygaduję... - przewróciłam oczami. - Wracając do tego demona. Wysłałam dwa wilki na patrol, a tak właściwie to jedne z najlepszych w watasze czyli Suprer i Atila ... jeszcze nie wrócili. wysłałam ich z dwie godziny temu...zazwyczaj zajmuje im to 20 minut, myślicie, że demon mógł im coś zrobić ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 (edytowany) -Ja nie wiem, może i był wredny, ale nie wyglądał na potwora. Edytowano Marzec 16, 2014 przez Lightning Energy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 16, 2014 Autor Share Napisano Marzec 16, 2014 {Katerina] -Może to sprawdzimy ?- Zapytała. -Wilczku, umiesz go wytropić ?- Uśmiechnęła się do Zack'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 -Potrzebuję czegoś, co ma jego zapach, żeby go zwietrzyć. I nie mów do mnie wilczku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 - Ja coś mam! - Wyciągnęłam z kieszeni pióro, które zgubił jako kruk - mam nadzieję , że tyle wystarczy ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 16, 2014 Autor Share Napisano Marzec 16, 2014 [Katerina] -Ojj. Taka pieszczotliwa ksywka ;D-Uśmiechnęła się. -Wiecie.. wystarczy poszukać na obrzeżach miasta.. Demony mają bardzo specyficzną aurę, którą łatwo wyczuć. Chodźcie za mną.- Powiedziała nieco władczo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 - Oj nie, nie - Powiedziałam i stanęłam przed nią - Idziemy za tym, kto będzie tropił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 (edytowany) Powąchałem pióro demona wilczym węchem, a później poszedłem przed dom. Zacząłem węszyć. Edytowano Marzec 16, 2014 przez Lightning Energy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 16, 2014 Autor Share Napisano Marzec 16, 2014 -Myślę, że szedł w tamtą stronę !- Kat wskazała palcem na północ. Chodźmy tam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 - A ja sądzę , by iść za tym co tropi! - moje oczy zrobiły się żółte, a źrenice cieniutkie jak nitka - Nie masz pewności gdzie jest, wilczy nos wyczuje wszystko! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 16, 2014 Autor Share Napisano Marzec 16, 2014 [Katerina] -Zamierzasz się kłócić, kochana ?- Bierz piórko i biegnij. Jeśli go znajdziesz. Zadzwoń.-Kat podaję dziewczynie kartkę z numerem telefonu. -Chodź. Idziemy na północ. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 - Nie.. nie zamierzam się kłócić . Wybacz. Bycie wilko-krwistą może spowodować, że jesteś nerwowa. - popatrzałam na drogę wiodącą przez las - Idźmy razem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 -Ja uważam, że najlepiej się podzielić. Każdy sam będzie szukał tego demona, a jak znajdzie, zawoła resztę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 16, 2014 Autor Share Napisano Marzec 16, 2014 -Zgadzam się . Ale nie zawoła tylko zadzwoni trudno będzie z drugiego końca miasta wołać innych ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 - Ja mogę zawyć - powiedziałam i zamieniłam się w wilka - spróbuję rozpoznać który zapach jest jego... Podeszłam do lasu i zobaczyłam żółte kropki, fioletowe, zielone, czarne, szarawa i niebieskie. Kropki oznaczały zapachy danych istot jednak nie umiałam rozpoznać, które są jego . Poszłam fioletowymi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 16, 2014 Autor Share Napisano Marzec 16, 2014 [Katerina] Kat biegła przez las do miasta za tą dziwną aurą. -Pewnie szukał noclegu. Ale chyba nie będę przeszukiwać wszystkich hoteli.- Aura prowadziła ją jeszcze przez kilka ulic, ale nagle się urwała. -Ehh. zmienił się w wronę. Nie ma sensu go dalej szukać. Wiem tylko tyle, że dalej szedł na południe ;/- Nie pocieszona pobiegła z powrotem do lasu szukać pozostałych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 Zmieniłem się w wilka i zacząłem węszyć. Biegłem przed siebie węsząc jego zapach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 Mój ślad fioletu zaprowadził mnie do nory borsuka , który miał jakieś wątki do mnie. - Wybacz...szukam dalej - cofnęłam się do pkt. rozbiegających się dróg, tym razem pobiegłam granatową. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts