MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 25, 2014 Autor Share Napisano Marzec 25, 2014 -Nie wiem.. gadałeś wtedy tak jak byś był pijany, a słowa pijanego są myślami trzeźwego.-powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 - Cóż. Skoro tak... To co konkretnie powiedziałem? Bo aż się bać zaczynam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 25, 2014 Autor Share Napisano Marzec 25, 2014 -Powiedziałam ci już o friendzonie. Po za tym bełkotałeś i mówiłeś o twoim kuku.-Powiedziała beznamiętnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 - Hm... O friendoznie co? Hm. Jak by to skomentować. Nie wiem czy mówić prawdę czy wymyślić coś na pograniczu prawdy i kłamstwa... I nie mów tak beznamiętnie bo jesteś wtedy straszna...- powiedział. - Proszę. - dodał po krótkiej chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 25, 2014 Autor Share Napisano Marzec 25, 2014 (edytowany) Straszna ?-zapytała zdziwiona. Edytowano Marzec 25, 2014 przez MoonwalkersFOREVER Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 - No w sumie nie boje się ciebie ale jakiś taki dyskomfort odczuwam. A teraz tak już na trzeźwo zapytam. To jestem w tym friendzonie czy nie? - zachichotał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 25, 2014 Autor Share Napisano Marzec 25, 2014 -Lee ! to już nie jest zabawne. Przykro mi, ale jestem prosty.. ,,człowiekiem'' i albo się komuś podobam albo jesteśmy przyjaciółmi. Ja nie wiem co czuję.. już nie wiem.-ściszyła głos. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 - Przepraszam... Mimo wszystko emocje wciąż idą mi kiepsko... - powiedział smutnym głosem. - przepraszam... - powiedział dużo ciszej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 25, 2014 Autor Share Napisano Marzec 25, 2014 -Powiedz mi prawdę.. co tak naprawdę ty czujesz.. -powiedziała cicho patrząc się przed siebie i idąc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 - Nie wiem... - powiedział cicho. - Nie mam pojęcia... Sam już siebie nie rozumiem... - powiedział ponuro i niewiele głośniej. - Już mówiłem że czuje emocje których nie czułem a jednej nawet nie rozumiem. Nie wiem co się ze mną dzieje... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 25, 2014 Autor Share Napisano Marzec 25, 2014 Kat przystanęła i spojrzała w jego stronę.-To wszystko doprowadza mnie do szaleństwa.. Nie mogę spać bo cały czas myślę o tym co tak naprawdę o mnie myślisz. Czuje się jak kompletna idiotka bo nie potrafię tego zrozumieć. Myśle o tym jak wielu zdesperowanym kobietom mówiłeś to co mi. Myśle o tym , że Klaus miał racje, jestem naiwna. Ale mimo tego wszystkiego zależy mi na tobie.. chce żebyś był.-Mówiła dosyć szybko.-Nie chce wymagać od ciebie zbyt wiele, ale chce wiedzieć..- ściszła głos do minimum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 - To że mam ponad 1700 lat nie znaczy że kiedykolwiek mówiłem coś takiego... Ja naprawdę siebie nie rozumiem... Wież mi chciałbym móc jednoznacznie powiedzieć co czuje... Ja cie naprawdę lubię... Ale nie rozumiem co czuje... - powiedział ponuro. - przepraszam... - szepnął i spuścił wzrok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 25, 2014 Autor Share Napisano Marzec 25, 2014 Podeszła bliżej.-W takim razie friendzone.-Ustawiła się z powrotem na swoje miejsce i zaczęła ponownie iść do przodu. Starała się nie pokazywać emocji. A miała ich teraz dużo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 Lee nie odzywał się. Szedł cicho za Kat. - A więc to jest smutek... - szepnął do siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 25, 2014 Autor Share Napisano Marzec 25, 2014 (edytowany) Chciała się rozpłakać,krzyczeć i jednocześnie przytulić się do niego ipowiedzieć, że to dla niej nie ma znaczenia. Ale niestety miało. Chciała tylko wiedzieć co on czuje. Chciała się poczuć pewnie. Przez chwilę w jej oczach pojawiły się łzy. Ale szybko to powstrzymała i powiedziuała tylko-Wracajmy już.-Czuła się bezsilna. Edytowano Marzec 25, 2014 przez MoonwalkersFOREVER Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 Lee nie odzywał się tylko posłusznie ruszył za Kat. Maił dość samego siebie. Zwłaszcza przez to że przez niego Kat jest smutna. Przez moment miał wrażenie że się rozpłacze ale jednak tego nie zrobił. Chciał pojąć co czuje. - Jestem debilem... - szepnął do siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 25, 2014 Autor Share Napisano Marzec 25, 2014 Kat była zmieszana. Tak bardzo chciała szczerości,że wszystko zniszczyła.-przepraszam-wyszeptała. łamiącym się głosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 - Za co? To ja jestem idiotą... I to moja wina... Jestem do niczego. To ja przepraszam... - powiedział ponuro. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 25, 2014 Autor Share Napisano Marzec 25, 2014 Nie wytrzymała. Łzy zaczęły ciec jej po policzkach-To przypomina jakąś nieudaną komedie romantyczną. Za dużo od ciebie wymagam i tyle. Jestem idiotką nie powinnam była cie naciskać.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 W Lee coś pękło, nie wytrzymał ze samym sobą. - Przepraszam za to co zrobię ale coś mnie to tego zmusza. - powiedział i podszedł do Kat. Przytulił ją. Po chwili nabrał powietrza. - Kto by pomyślał że demon się zakocha... - powiedział cicho i po chwili pocałował Kat. ((PLOT TWIST!)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 25, 2014 Autor Share Napisano Marzec 25, 2014 (edytowany) Serce zaczęło jej szybciej bić. Była w szoku. Umysł krzyczal ,,uciekaj'',ale ciało odmówiło posłuszeństwa. Po chwili umysł też przestał walczyć. Odwzajemniła pocałunek znów poczuła ten przyjemny dreszcz. Uświadomiła sobie co powiedział. I nagle wszystkie obawy zniknęły. Zapomniała o Klausie i o wszystkim innym. Myślała tylko o nim. Edytowano Marzec 25, 2014 przez MoonwalkersFOREVER Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 Lee odsunął lekko głowę. Spojrzał Kat w oczy. - Eh. To był chyba najprzyjemniejszy moment mojego życia. I na pewno jedyny taki. A tak w zasadzie. Komedie romantyczne mają często dobre zakończenie. - uśmiechnął się lekko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 25, 2014 Autor Share Napisano Marzec 25, 2014 Odwzajemniła uśmiech.-Czekałam na to przez cały czas..-Czuła się wspaniale. Kręciło jej się lekko w głowie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 - A ja bałem się to zrobić... Co ze mnie za Earl... - zażartował. - Cóż. Wracamy? - zapytał z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 25, 2014 Autor Share Napisano Marzec 25, 2014 -tak.-powiedziała równie uśmiechnięta. Ruszyła w stronę domu. Teraz myślała tylko o tym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts