MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 30, 2014 Autor Share Napisano Marzec 30, 2014 Kat szukała Finna i Susan.-Finn ?-zapytała uchylając lekko drzwi od jego sypialni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 ((Czas iść spać. Już trzecia...)) Lee poszedł do kuchni, nalał sobie coś do picia i usiadł na krześle. Nucąc pod nosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 - Taak? - zapytał gospodarz z kuchni. Ubrany był w luźną koszulkę i jeansy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 30, 2014 Autor Share Napisano Marzec 30, 2014 -Jak się czujesz ? .. znaczy ty i Susan.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 30, 2014 Autor Share Napisano Marzec 30, 2014 ((Jest 19:00 czemu nikt nie odpisał ?)) ((Dobra anyway, załóżmy, że Kat się o nic nie pytała xdd)) Kat poszła do kuchni po whisky z krwią. Wolała to, niż biegać po lesie i łapać zajączki. Zajrzała do szafki i nalała sobie do szklanki. Spojrzała na Lee.-Jak noc ? W sumie głupie pytanie. cofam.-powiedziała i usiadła przy stole na przeciwko Lee. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 Lee uśmiechnął się. - No wiesz jak chcesz to mogę odpowiedzieć. - powiedział i uśmiechnął się szeroko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 30, 2014 Autor Share Napisano Marzec 30, 2014 -Hm. A co jeżeli to tylko sen ?-zapytała uśmiechając się.-Może tylko cię nabieram.-dodała i zaśmiała się cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 - Jeszcze tak ze mną nie jest... no i ja nie zapamiętuje snów. - powiesział i nachylił się w strone Kat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 30, 2014 Autor Share Napisano Marzec 30, 2014 Także nachyliła się w jego stronę.-W takim razie cieszę się, że to nie tylko sen.-uśmiechnęła się lekko i wstała.-Klausa nie ma. Nasze życie jest bezpieczne.. Trzeba zrobić coś ciekawego-powiedziała i podniosła gazetę leżącą na stołku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 - Co zatem, możemy zrobić? - zapytał wstając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 30, 2014 Autor Share Napisano Marzec 30, 2014 Kat wzruszyła ramionami.-W sumie.. Dobrze by było zobaczyć wieżę Eiffela, ale według niektórych..-spojrzała znacząco na Lee-To zbyt ludzkie i nudne. Tak jak wycieczki do kina.-uśmiechnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 - Stwierdziłem że film był średni... - powiedział i objął Kat w pasie. - Na szczycie wierzy Eiffela jest kawiarnia to sobie możemy też coś wypić. Latte na przykład. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 30, 2014 Autor Share Napisano Marzec 30, 2014 -Wolałabym czerwone wino.. Cóż czasem pozory normalności są dobre.-Uśmiechnęła się.-Kiedy idziemy ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 - Czy ja wiem... Zaraz? - zapytał z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 30, 2014 Autor Share Napisano Marzec 30, 2014 -Zgoda.-Poszła do przedpokoju.Założyła jak zwykle czarne platformy i szary płaszcz. Wyszła na zewnątrz i czekała na Lee. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 Lee założył glany, ramoneskę i wyszedł na zewnątrz. - To jak idziemy? - zapytał łapiąc Kat za rękę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 30, 2014 Autor Share Napisano Marzec 30, 2014 Kat przytaknęła.-Wiesz jak się tam dostać ?-spytała patrząc na Lee badawczo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 - Musimy iść w kierunku tamtego wielkiego metalowego słupa. - wskazał na wieże Eiffela. - Tak z grubsza. - zachichotał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 30, 2014 Autor Share Napisano Marzec 30, 2014 ((Skąd miałam wiedzieć jak daleko jesteśmy od wieży xdd)) Kat przytaknęła i ruszyła razem z Lee w tamtym kierunku. Dosyć szybko doszli.-Hm. pięćset lat życia i jeszcze tego nie widziałam.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 - Ja żyłem tysiąc siedemset lat i też nie widziałem wierzy Eiffela. - powiedział i spojrzał na Kat z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 30, 2014 Autor Share Napisano Marzec 30, 2014 UKat uśmiechnęła się podekstytowana. Podeszła bliżej budowli.-Wow.. piękna.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 - No. Sporo blachy... - powiedział przyglądając się budowli. - Jedziemy na górę? - zapytał wskazując na windę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 30, 2014 Autor Share Napisano Marzec 30, 2014 -Mhm.-Podeszła do windy i czekała,aż zjedzie z powrotem na dół. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 Gdy winda zjechała Lee wszedł doń za Kat. - Na które piętro? - zażartował wciskając przycisk. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 30, 2014 Autor Share Napisano Marzec 30, 2014 Kat korzystała z chwili i oglądała poprzez kraty windy panorame miasta. Dojechali na miejsce. Katerina rozejrzała się po kawiarni.-Gdzie siadamy ?-zapytała i spojrzała na Lee. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts