Mephisto The Undying Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 - To może tam. - wskazał na miejsce przy balkonie. Odsunął jedno z krzeseł i wskazał na nie zapraszająco. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 30, 2014 Autor Share Napisano Marzec 30, 2014 Kat usiadła na wyznaczonym miejscu. Spojrzała na Menu i po chwili je otworzyła. W środku była ulotka zapraszająca na festiwal średniowiecznego Paryża. Feestiwal miał się odbyć pod Wieżą, następnego dnia.-Chcesz iść ?-zapytała i podała ulotkę Lee. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 - W sumie. Byłem w czasie średniowiecza w Paryżu ale i na festiwal chętnie pójdę. - powiedział i zaczął przeglądać menu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 30, 2014 Autor Share Napisano Marzec 30, 2014 Kat uśmiechnęła się.-Zamawiasz coś ? Mi to obojętne i tak nie czuję- stwierdziła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 - Znaczy wiesz. Jak wczoraj w Hel wypiłaś te wino to oprócz tego że wróciła ci pamięć najpewniej będziesz jeszcze czuć smak. - powiedział wciąż przeglądając menu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 W tym momencie telefon Kateriny zaczął dzwonić. Wyświetlił się na nim numer Finna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 30, 2014 Autor Share Napisano Marzec 30, 2014 Kat usłyszała telefon Wyjęła go z kieszeni spodni i odebrała.-Finn ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 - Tu Susan. Katerina, błagam! Finn chyba umiera, wróćcie szybko i mi po...ż...c...ie! Nie mam...po... - połączenie przerwało się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 Lee spojrzał na Kat pytająco. - Kto dzwonił? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 30, 2014 Autor Share Napisano Marzec 30, 2014 Kat zerwała się jednym ruchem na nogi.-Finn ma kłopoty..-powiedziała szybko i nie zwracając uwagi na ludzi niezauważalnie szybko dostała się na dół. Kilka sekund później już jej nie było. Najszybciej jak mogła dotarła do rezydencji i wpadła jak burza do sypialni Susan i Finna.-Co się dzieje ?-zapytała lekko zdyszana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 Susan klęczała nad leżącym na podłodze Finnem. Z ust ciekła mu krew. W kącie siedziała Susan z ustami zaklejonymi taśmą izolacyjną i związanymi rękami. Wpatrywała się przerażona w Katerinę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 (edytowany) - Eh. I co ja teraz mam z wami zrobić? - zapytał ironicznie. Wyciągnął z kieszeni podłużny przedmiot. Stanął tak by widzieli go wszyscy. Wybrał jakąś opcje i założył ciemne okulary. - Powiedźcie ser. - powiedział po francusku i pstryknął (urządzenie do usuwania pamięci, takie jak w facet w czerni), stanął na barierce i zeskoczył. Gdy ludzie się otrząśli nie pamiętali że nawet tam byli. Po chwili doleciał w formie kruka do rezydencji. Wszedł. - Zająłem się ludźmi. Co z Finnem? - zapytał stojąc w drzwiach sypialni. - Mhm... Czyli takie sprawy. - mruknął pod nosem i podszedł do Susan, zerwał jej taśmę z ust. - Sorki. Ale tak z grubsza mniej boli. Co się stało? - zapytał i zaczął rozcinać taśmę na rękach. Edytowano Marzec 30, 2014 przez Ojciec Dyktator Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 30, 2014 Autor Share Napisano Marzec 30, 2014 Kat pidbiegła do Susan i zdjęła jej taśme z ust. Zaraz po tym położyła Finna na łóżku.-Żyje..-powiedziała lekko zdezorientowana.-Susan , co tu się stało ?!-zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 ((Wyprzedziłem cię Moon...)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 Susan jęknęła. - Nie wiem, po prostu nie wiem. Obudziłam się niedawno, to przez leki. Przyszłam tutaj i widziałam jak ktoś pochyla się nad nim z nożem, ale nie widziałam twarzy. Nie jestem w stanie nawet stwierdzić, czy to kobieta czy mężczyzna, był ubrany w płaszcz z kapturem. Komórka Finna leżała niedaleko, więc wzięłam ją i chciałam uciec, ale dogonił mnie, wyrwał telefon i... tyle. Opuścił dom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 30, 2014 Autor Share Napisano Marzec 30, 2014 ((Ehh. edytowałeś xdd)) Kat usiadła na łóżku obok Finna.-Wspominaliście coś ostatnio o tej.. Grimalkin ? chyba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 (edytowany) - Możecie mi do cholery wyjaśnić, kto to jest Grimalkin? - zapytała Susan. Edytowano Marzec 30, 2014 przez Oksymoron van Dort Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 - Wiedźma. Mam też wrażenie że jest dość stara ale pewności nie mam. Może być groźna ale wątpię by to ona. Osoby jej pokroju nie stosują takich metod. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 30, 2014 Autor Share Napisano Marzec 30, 2014 Kat wzruszyła ramionami.-Najważniejszyy jest teraz Finn. Ciężko oddycha.-Wzięła swoją torbe i pogrzebała w niej.-Znalazłam.-powiedziała spokojnie. Wyjęła flakonik z czerwonym,gęstym płynem.-To krew Klausa. Ma lepsze zdolności lecznicze.-otworzyła flakon i wlała zawartość do ust Finna.-Powinno mu się polepszyć.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 - A jakie metody stosuje? - zapytała Susan. Czuła napływający strach. Samopoczucie pogarszał też ból z rany przy żebrze. - Czemu wszyscy chcą go zabić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 - To wiedźma więc na pewno nie zostawiła by go żywego i nie zostawiła by żywego świadka. Ona jest profesjonalistką. Mi to wygląda na robotę jakiegoś człowieka... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 - Nie zabijam niewinnych - odezwał się głos zza okna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 - O wiedźmie mowa. - Powiedział patrząc na okno. - Czyż nie tak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 - Dokładnie tak - przyznała rację Grimalkin. Susan wpatrywała się w nią przerażona. Podeszła powoli do Finna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 Lee oparł się o ścianę, skrzyżował ręce na klatce piersiowej i spojrzał chłodno na Grimalkin. - I kolejna sprawa, przestępca wraca na miejsce zbrodni tylko co najmniej kilka godzin później... A po co ty przybyłaś? - zapytał wiedźmę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts