Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 - Rozmowa podobno rozwiązuje wiele problemów i niedomówień. Przybyłam porozmawiać z drogim właścicielem tego gmachu, ale jak widać ktoś mnie uprzedził... - mówiła spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 - Ktoś dostarcza mi zabawę. Bardzo fajnie bo kolejny sługus do Hel zawsze spoko. Wiesz kto? To ja sobie popoluję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 - Kto tu był? Nie wiem. Przybyłam przed chwilą - odrzekła wiedźma. - Działał jednak widocznie bardzo chaotycznie i nieprofesjonalnie. Bał się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 - Czyli pójdę po Behemotka i on mi wywęszy przerażonego zabójcę. Czyli to pewne że to człowiek... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 31, 2014 Autor Share Napisano Marzec 31, 2014 ((siemanko już jestem ^^)) -To takie ironiczne.. kiedy my jesteśmy .. ,,bezpieczni" ktoś inny musi być w niebezpieczeństwie.-Kat westchnęła i przeniosła wzrok z Finna na Lee. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 31, 2014 Share Napisano Marzec 31, 2014 - Pewnie człowiek - przyznała Grimalkin. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 31, 2014 Share Napisano Marzec 31, 2014 Lee spojrzał na Kat. - To jak, szukamy niedoszłego mordercy czy może czekamy aż wróci? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 31, 2014 Autor Share Napisano Marzec 31, 2014 Kat była nadal trochę zdezorientowana.-Um.. może sprawdźmy monitoring ?-zapytała. Wstała i poszła na piętro do pokoju z obrazem z monitoringu. Wyciągnęła płytę i włożyła do laptopa obok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 31, 2014 Share Napisano Marzec 31, 2014 Lee podwinął prawy rękaw i zaczął rysować coś palcem na ręce. Po paru minutach przestał, - Wiedźmo, potrafisz przywoływać? - powiedział i pokazał to co stworzył, na jego ręce było coś w rodzaju pieczęci z krzyżem którego dolny koniec był zamieniony księżycem w kształcie sierpa po środku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 31, 2014 Autor Share Napisano Marzec 31, 2014 Kat zeszła na dół z powrotem.-Cóż.. to był człowiek. Ale nie widać twarzy. Nagranie nie wiele pomogło.-powiedziała trochę smutno i westchnęła. Oparła się o ściane i przyglądała zajściu. ((?)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 31, 2014 Autor Share Napisano Marzec 31, 2014 ((jest ktoś ? ;o)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 31, 2014 Share Napisano Marzec 31, 2014 - Potrafię przywołać chowańca - odrzekła Grimalkin. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 31, 2014 Autor Share Napisano Marzec 31, 2014 -Dokładniej ?-zapytała Kat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 31, 2014 Share Napisano Marzec 31, 2014 Lee ugryzł się w kciuk u lewej ręki, przejechał nim po symbolu na ręce zostawiając nieco krwi. Po chwili w pokoju stał stwór przypominający nieco mopsa. - Przedstawiam wam mojego Behemotka. Niech powęszy za niedoszłym mordercą. ((Behemot wygląda tak. http://fc01.deviantart.net/fs70/f/2012/363/3/1/little_animatoin_finished_by_shyannesikes-d5pmth9.gif )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 31, 2014 Autor Share Napisano Marzec 31, 2014 Kat uniosła jedną brew.-I ten.. piesek umie wywęszyć jakiegoś.. człowieka ?-zapytała nieco sceptycznie nastawiona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 31, 2014 Share Napisano Marzec 31, 2014 - No przyznaj że słodki. - powiedział i zaczął głaskać Behemota po głowię. - Dobry Behemotek, a teraz wywęsz mi tu człowieka który zaatakował tego wampira. - powiedział na co Behemot podbiegł do Finna i zaczął go obwąchiwać po chwili wyskoczył przez okno i gdzieś pobiegł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 31, 2014 Autor Share Napisano Marzec 31, 2014 Kat przytaknęła.-Ja.. myślę,że Finn powinien odpocząć.-Powiedziała i gestem pokazała żeby wszyscy wyszli.-Więc.. kiedy twój pupil wróci.. ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 31, 2014 Share Napisano Marzec 31, 2014 - Może dziś a może jutro. Zależy jak długo będzie szukać tego człowieka. - powiedział wychodząc z sypialni Finna. - Spokojnie, on zawsze znajdzie to co trzeba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 31, 2014 Share Napisano Marzec 31, 2014 Susan pozostała na kanapie obok Finna, trzymając go za rękę. Grimalkin udała się za resztą. - Wiecie co mnie intryguje? Dlaczego wampir dał się podejść człowiekowi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 31, 2014 Share Napisano Marzec 31, 2014 - Może dlatego że człowiek dorwał jego kobietę. Albo dlatego że mam teorie spiskową która raczej nie ma sensu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 31, 2014 Autor Share Napisano Marzec 31, 2014 -Co jeżeli człowiek jest tylko przynętą i marionetką w rękach.. nie wiem,jakiejś czarownicy ?.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 31, 2014 Share Napisano Marzec 31, 2014 - Jeżeli już jakiejś czarownicy, to bezecnej. Zacne nie posługują się ludźmi i służą w imię dobra. Istnieją jeszcze nieświadome, ale to na pewno się wyklucza. Nie, nie sądzę żeby był marionetką w rękach czarownicy. nie wystraszyłby się i nie uciekłby - powiedziała wiedźma. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 31, 2014 Autor Share Napisano Marzec 31, 2014 -W takim razie Lee ma teorie spiskową..-powiedziała i spojrzała się w strone Lee. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 31, 2014 Share Napisano Marzec 31, 2014 - Teoria spiskowa nie ma sensu, dla zwykłego człowieka to nie możliwe no i jeszcze jedno, widziałaś monitoring więc... Moja teoria spiskowa nie ma sensu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 31, 2014 Autor Share Napisano Marzec 31, 2014 Kat przytaknęła.-W takim razie pozostaje nam czuwać nad Finnem i czekać na powrót wąchacza.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts