Zegarmistrz Napisano Marzec 28, 2014 Autor Share Napisano Marzec 28, 2014 Powiedzmy, dwa Spluwacze i jeden Szperacz w kupie Jeszcze jakieś pytania Edge? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Marzec 28, 2014 Share Napisano Marzec 28, 2014 Najlepsze połączenie mogło by być z Szperaczo-Toka i prawdopobnie ze Vanguard-Tok/Spluwacz. Albo wyjdzie mobilny bunkier wielkości hełmu albo pole siłowe z funkcją wskrzeszania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Marzec 28, 2014 Share Napisano Marzec 28, 2014 Powiedzmy, dwa Spluwacze i jeden Szperacz w kupie Jeszcze jakieś pytania Edge? xD Tak jedno pytanie: Ile trzeba mieć spluwaczy, aby nad Tobą latało GAU-8 Avenger? Nie wiesz co to? Voila! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Marzec 28, 2014 Share Napisano Marzec 28, 2014 Ile trzeba mieć spluwaczy, aby nad Tobą latało GAU-8 Avenger? Nie wiesz co to? Voila! Wszystkie To coś ma 7 luf i jest naprawdę ciężkie. Po za tym potrzebuje masakrycznej ilości pocisków by strzelać dłużej niż się rozkręca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Marzec 28, 2014 Share Napisano Marzec 28, 2014 Wszystkie To coś ma 7 luf i jest naprawdę ciężkie. Po za tym potrzebuje masakrycznej ilości pocisków by strzelać dłużej niż się rozkręca. GAU-8 - Rozwiązuje do 6000 problemów na minutę za pomocą pocisków ze zubożonym uranem kalibru 30mm Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Marzec 28, 2014 Share Napisano Marzec 28, 2014 Wiem co to jest, a nawet jakbym nie wiedział to bym wyguglował. Tylko mówię to rozwiązuje 100 problemów na sekundę i potrzebujesz 300 pocisków aby zareagować na cokolwiek. Nie mówię, że nie jest to możliwe tylko ciężkie, a moduły mają ograniczony udźwig, a my pociski ( Zwłaszcza te ze zubożonym uranem, tych mamy naprawdę niewiele ) Ale to fajne męczy z lunetą, naglę dowiaduję się oczywistej modyfikacji i naglę " Co jaka luneta? A tak." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Marzec 28, 2014 Autor Share Napisano Marzec 28, 2014 Dodatkowe ulepszenia i tyle Nie tylko dodatkowe moduły dają bufy, każdy moduł można ulepszać, na przykład do Vanguarda dodać pole odbijające pociski(rykoszety wszędzie ) a do Szperacza skaner ciepła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 Mam pytanie jak miałby wyglądać ten handel. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Marzec 29, 2014 Autor Share Napisano Marzec 29, 2014 Możesz sprecyzować który? Bo jest ich kilka, na przykład na ulepszenia modułu, ulepszenia sprzętu, handel tym co znajdziecie na dole i ulepszeniami Stacji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 Normalnie albo zalatwiasz to za posrednictwem NPC przez komunikator, albo idziesz do handlarza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 1) Sprzedaz i kupno przedmiotów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Marzec 29, 2014 Autor Share Napisano Marzec 29, 2014 1. Sprzedaż/kupno Masz wtyczkę na górze. Co zbierzesz na dole i wyciągniesz na górę możesz próbować sprzedać. Możesz to zrobić samemu albo za pośrednictwem. Pośrednik zawsze bierze 15% zysku za pośrednictwo. Możesz też samemu chodzić po mieście i dogadywać się z kupcami w konkretnych sprawach. Nie ma jednego kupca który weźmie wszystko, to nie lombard. Metale sprzedajesz u kowala, broń u zbrojmistrza itp. I tak samo kupno. Kiedy już zarobisz walutę(w tym przypadku Kredyty) możesz za nią kupować lepszy sprzęt. Gdzie zaznaczam że nie kupisz na górze nic lepszego jakością niż dobre. Po to właśnie schodzicie na dół Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Marzec 31, 2014 Share Napisano Marzec 31, 2014 Czemuż to taka cisza zapadła? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Marzec 31, 2014 Share Napisano Marzec 31, 2014 W sumie dobre pytanie. Nasza sesja tak trochę zastopowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Marzec 31, 2014 Share Napisano Marzec 31, 2014 Ja napisałem swojego posta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Marzec 31, 2014 Share Napisano Marzec 31, 2014 No cóż... to chyba widać że nie mam czasu. Muszę się wypisać. Wybaczcie. ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 31, 2014 Share Napisano Marzec 31, 2014 Ja tam nie mam na razie nic do roboty, ale się nie wypisuję, bo chcę iść z wami poznawać niższe poziomy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Marzec 31, 2014 Share Napisano Marzec 31, 2014 Zegar - Musisz szybko coś wymyślić bo nie mamy ani jednego Twórcy ^^ Nie ma komu stacji zbudowac... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Marzec 31, 2014 Share Napisano Marzec 31, 2014 no cóż sajback. Musimy sobie jakoś poradzić bez ciebie. :( szkoda Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Marzec 31, 2014 Autor Share Napisano Marzec 31, 2014 No panowie, to macie kłopot i to dość spory. Bez Twórcy nie poskładacie stacji. Można to zrobić z pomocą dobrego Szperacza, ale nie aż tak dobrze jak z Twórcą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Marzec 31, 2014 Share Napisano Marzec 31, 2014 No... Panowie ze szperaszem - Ulepszać i budować to ustrojstwo Jak dobrze, że mam spluwacza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Marzec 31, 2014 Share Napisano Marzec 31, 2014 Spoko tylko Serox jest budynku naprzeciwko a coś do nasz strzela. Więc raczej pozbądźmy się tego a potem zacznijmy się bawić w ulepszenie stacji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Marzec 31, 2014 Share Napisano Marzec 31, 2014 No dobraaa.... To na co właściwie czekamy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Marzec 31, 2014 Share Napisano Marzec 31, 2014 Mógłbym spróbować, jeszcze jakoś grać, ale musicie mi dokładnie, powtarzam dokładnie powiedzieć co się dzieje. Jeśli otrzymam dokładny opis gdzie jest moja postać i co się dzieje, to po prostu odpiszę. Ale proszę o naprawdę dokładny opis... . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Marzec 31, 2014 Autor Share Napisano Marzec 31, 2014 Kiedy mówiłeś że idziesz przeszukać w poście jakiś budynek, założyłem że najbliższy a w nim teraz okopujecie się wspólnie. Stoisz na parterze, razem ze wszystkimi. No prawie wszystkimi bo 2 jest gdzieś indziej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts