MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 27, 2014 Autor Share Napisano Marzec 27, 2014 -A co może być ciekawego na lekcji fizyki ?-zaśmiała się.-Gdzie tak długo byłaś ?-zapytała ciszej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 27, 2014 Share Napisano Marzec 27, 2014 - He, he... U higienistki, co nie? A potem poszłam się przewietrzyć. Jestem w Australii od miesiąca i jak dla mnie jest trochę za gorąco - wyjaśniła i mrugnęła do rozmówczyni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 27, 2014 Autor Share Napisano Marzec 27, 2014 -Rozumiem-Uśmiechnęła się serdecznie.-W takim razie do zobaczenia na następnej lekcji.-Odmrugnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 27, 2014 Share Napisano Marzec 27, 2014 - Jutro znaczy się? W porządku - odpowiedziała. - Masz jakieś plany na teraz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 27, 2014 Autor Share Napisano Marzec 27, 2014 -Aktualnie, nie. Czemu pytasz zapytała-Uśmiechnięta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 27, 2014 Share Napisano Marzec 27, 2014 - W sumie ja jestem panią na razie niepotrzebny. - powiedział z uśmiechem, skłonił się lekko i odszedł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 27, 2014 Share Napisano Marzec 27, 2014 - Cześć - rzekła do Lawrence'a. - A bo może skusiłabyś się na spacer? Gubię się w tym mieście. Nie miałabyś ochoty mnie troszeczkę chociaż oprowadzić? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 27, 2014 Autor Share Napisano Marzec 27, 2014 -Mogłabym.-powiedziała uprzejmie- A gdzie byś chciała się przejść ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 27, 2014 Share Napisano Marzec 27, 2014 Grim podniosła ręce i wzruszyła ramionami. - Nie mam pojęcia gdzie tu można iść - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 27, 2014 Autor Share Napisano Marzec 27, 2014 -Hmm.. może na początek Paddington ?-Spytała.-Taka dzielnica utrzymywana w stylu Wiktoriańskim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Marzec 27, 2014 Share Napisano Marzec 27, 2014 (może się mylę, ale czy czasem lekcje się jeszcze nie skończyły? bo wątpię, żeby nie zauważono, że jacyś nowi uczniowie się zerwali z lekcji) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 27, 2014 Autor Share Napisano Marzec 27, 2014 ((Bo już się skończyły xdd)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Marzec 27, 2014 Share Napisano Marzec 27, 2014 (jedna lekcja i koniec? też bym tak chciał) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 27, 2014 Autor Share Napisano Marzec 27, 2014 ((Pierwszy dzień szkoły ;d To była lekcja zapoznawcza z wychowawcą,a naszym wychowawcą jest Pani od Fizyki xd)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Marzec 27, 2014 Share Napisano Marzec 27, 2014 (u mnie tak samo XD) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 27, 2014 Share Napisano Marzec 27, 2014 - Pewnie - rzekła dziewczyna i dziarsko ruszyła za Nadią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts