Beo Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 (edytowany) Szukałam tu na forum tego fica, ale nie znalazłam. W internecie też jakoś nie natknęłam się na jego tłumaczenie, dlatego postanowiłam sama to zrobić. To krótka historyjka autorstwa Andysonic1. Enjoy! Fluffy Edytowano Maj 17, 2015 przez Dolar84 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 Brak obowiązkowych tagów - proszę o wniesienie stosownych poprawek. Czas - 2 dni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 Moja reakcja: jeden wielki Dawno nie czytałem clopów... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 Coż... Bardzo. Ciekawe? XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beo Napisano Marzec 30, 2014 Autor Share Napisano Marzec 30, 2014 Brak obowiązkowych tagów - proszę o wniesienie stosownych poprawek. Czas - 2 dni. Nie napisałeś dokładnie, o co chodziło więc strzelałam. Mam nadzieję, że teraz tagi są ok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 Przeczytaj ogłoszenia działowe, tam jest wyszczególnione, jak to ma wyglądać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beo Napisano Marzec 30, 2014 Autor Share Napisano Marzec 30, 2014 Przeczytałam, sprawdziłam, zrobiłam wszystko, co zostało nakazane. Więc co jeszcze mam poprawić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 Już wszystko jest dobrze. Bardzo dziękuję za szybką rekację. A co do dokładnego określenia - tylko tagi [Z], [NZ] i [Oneshot] są na liście wyszczególnione jako obowiązkowe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pillster Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Dobra, to było dziwne. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trahall Napisano Kwiecień 11, 2014 Share Napisano Kwiecień 11, 2014 Końcówka mnie po prostu...cóż, zachowywałem się tak: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrozny Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Okej. Medyczna strono tego forum! Czy można umrzeć od spłynięcia całej krwi do głowy? I czy to w ogóle ma sens? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 Ma jak najbardziej. Zbyt duże ciśnienie krwi w głowie wywołuje pękanie delikatnych naczyń krwionośnych w mózgu, co doprowadza do wylewu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DDD Napisano Wrzesień 26, 2015 Share Napisano Wrzesień 26, 2015 No naprawdę? jak można podniecić się różowym futerkiem? Obrazki w tym dziale chowamy w spoiler~Dolar84 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Wrzesień 27, 2015 Share Napisano Wrzesień 27, 2015 No naprawdę? jak można podniecić się różowym futerkiem?Skoro dało się zshippować RD ze zlewem, czemu nie zrobić clopa z Fluffle? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikołaj Małocha Napisano Sierpień 4, 2016 Share Napisano Sierpień 4, 2016 27.9.2015 at 02:13 Niklas napisał: Skoro dało się zshippować RD ze zlewem Niby z czym? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Sierpień 4, 2016 Share Napisano Sierpień 4, 2016 5 minut temu Mikołaj Małocha napisał: Niby z czym? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mountek Napisano Grudzień 28, 2016 Share Napisano Grudzień 28, 2016 WT... co to było jakby Fluffle Puff nie umarła to by było normalniej MATKO JEDYNA Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pixelator Napisano Kwiecień 19, 2017 Share Napisano Kwiecień 19, 2017 23.04.2014 at 01:10 Mrozny napisał: Okej. Medyczna strono tego forum! Czy można umrzeć od spłynięcia całej krwi do głowy? I czy to w ogóle ma sens? To nie musi mieć sensu. To Fluffle Puff. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Kwiecień 8, 2018 Share Napisano Kwiecień 8, 2018 Dokument w koszu autora. Archiwizuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts