Zegarmistrz Napisano Kwiecień 12, 2014 Share Napisano Kwiecień 12, 2014 "Tyś który to czytasz. I tyś który unikasz. Tyś który odchodzisz, tyś który dowodzisz. Każdy z was jeden powinność piastuje. Każdy z was jeden dzieło to buduje. Tutaj zaś leży, kompan wasz jeden. Skysplit, twórca, już mieszkaniec Eden. Lecz dzieło jego nieskończone Dzięki pamięci nie będzie stracone. Tyś który to czytasz, nie porzucaj nadziei. Wszak nie można nie docenić Idei!" Wykute na marmurowej tablicy z symbolem Ankha. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Kwiecień 12, 2014 Share Napisano Kwiecień 12, 2014 Ty, któryś mnie pamiętał, Ty, któryś mnie znał, Ty, któryś ze mną rozmawiał, Wiedz, że nawet tutaj nie chcę mi się nic robić. Skyspilit [*] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Kwiecień 12, 2014 Share Napisano Kwiecień 12, 2014 "Tym razem to mnie zepsuli."Skajplot26.10.1995 - 12.04.2014 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 12, 2014 Share Napisano Kwiecień 12, 2014 Ten jeden wspaniały Przez ludzi niedoceniany Ten który Skajpsujem zwany Niesłusznie oskarżany Ten który technicznie tworzył I wszelkie błędy umorzył Ten który spoczął pod tą płytą szarą Pamięci niech będzie, dawnych czasów marą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Kwiecień 13, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2014 I znów Zegarmistrz wygrywa, jego epitafium było najlepsze. Następnym na którego przyjdzie pora jest Nicolas Dominique. Wyniki prezentują się następująco: Hrabia Kruczek Van Dort - 1 pkt.Mirmił - 3 pkt.Airlick - 1 pkt.Sabina - 1 pkt.Zegarmistrz - 2 pkt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 No to teraz mogę się pobawić @_@ Khm... Siada do kamienia. Wstaje, wychodzi, po chwili wraca z dłutem i młotkiem. - Niko, Niko, Niko. Co ja się z tobą mam... "Powiadają, że ludźmi różne rzeczy kierują. Jednymi ich żądze Drugimi pieniądze, Trzecich nienazwana mogła być sfora. Tobie zaś w tym wszystkim przypadła kontrola. Nad żywotami, Nad wiecznościami, Nad światami wszelkiej maści. I nad twórcami tychże zapaści. Tyś sprawował piecze nad monstrami różnymi, Tymi Nocnymi i tymi Dziennymi. Teraz gdy milczysz skuty kamieniem My dalej będziemy walczyć z tym cholerstwa nasieniem. Jako rzecze ja, który kuje twardo te słowa. Wiedz co wskazuje ta jasna przemowa: Oto pochówek Nicolasa Dominique Strażnika Światów, Kowala Dźwięków. Zabójcy Nieprawych, Mordercy Lęków." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Kwiecień 16, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 16, 2014 Pinkamena jest rozczarowana tym, że mogła zobaczyć tylko jedno epitafium. Oczywiście punkt zdobywa Zegarmistrz i tym samym plasuje się on na równi z Mirmiłem. Tymczasem Aglet również powinna dostać epitafium. Jaki ciekawy napis powinna mieć na mogile regentka Rainbow Dash? Hrabia Kruczek Van Dort - 1 pkt.Mirmił - 3 pkt.Airlick - 1 pkt.Sabina - 1 pkt.Zegarmistrz - 3 pkt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 Widzisz, zainteresował mnie ten temat, planuję tu trochę posiedzieć, być może do momentu aż nie wystawię mu[tematowi] stosownego epitafium... Aglet. Hmmm. I dla niej coś znajdę. "Dla jednych twarda, niczym stali kula. Czasami niczym wiatr co w obłokach hula. Czasem jako rozbłysk, ledwie światła mara Innym razem niczym huragan(lub gniew Dolara). Zwali ją Regentem, zwali i zastępcą, Raz nawet przez chwilę okrzyknięta przestępcą. Aglet ją zwali, sam dzierżyłem jej losy, Gdy prawie o księżyc zahaczyły kłosy. Lecz pamięć niewielka a czasu nam szkoda. Teraz leży pod skałą, mimo że młoda." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 "Jedna kanapka z niebieską koniną za dużo" ~Aglet aka Glaceonka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 '' A, G, L, E, T. AGLET! Nigdy więcej nie zawiąże sznurówek.'' Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 ,,O jednego poksa za dużo" Aglet [*] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Kwiecień 25, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 25, 2014 No i kolejny raz Zegarmistrz popisał się kreatywnością i tym samym wysuwa się na prowadzenie.Teraz przyszedł czas na Po Prostu Tomka. Co ciekawego dla niego wymyślicie? Tabela wyników prezentuje się następująco:Hrabia Kruczek Van Dort - 1 pkt.Mirmił - 3 pkt.Airlick - 1 pkt.Sabina - 1 pkt.Zegarmistrz - 4 pkt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 Po Prostu Umarł 1995-2014 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 "Dla jedych on, generalicja. Dla innych bolszak, czerwona mać. A dla nas, Tomek, kompan, brat, Wszak tak on kazał się zwać. Z nami on tutaj borolis Z nami on prolivat' krov. Teraz on spoczywa z nami. Myśmy mu tutaj swoista gvardiya. Wiec zważaj chtoby ne razbudit Tego co pochowany został przez ludzi." Napis na drzwiach krypty, otoczonej posągami poległych obrońców tejże. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 1, 2014 Share Napisano Maj 1, 2014 "Kol, kol, kol" Po prostu Tomek 1995 - 2014 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Maj 5, 2014 Autor Share Napisano Maj 5, 2014 Prosta propozycja Mephista była w tej chwili chyba najodpowiedniejsza i zdobywa on punkt. Nasz nowy Inkwizytor aka Ścierwisław Wszechmogący również poszukuje epitafium dla siebie. Chyba nie zostawicie go w potrzebie? Hrabia Kruczek Van Dort - 1 pkt.Mirmił - 3 pkt.Airlick - 1 pkt.Sabina - 1 pkt.Zegarmistrz - 4 pkt. Mephisto Von Pheles - 1 pkt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Maj 5, 2014 Share Napisano Maj 5, 2014 (edytowany) Dobry był, krótko żył, fajne arty robił. Ścierwisław [*] Edytowano Maj 16, 2014 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Maj 16, 2014 Share Napisano Maj 16, 2014 Tym razem będę szczery xD "Wszechmocny mu mówili. A nawet go czcili, Lecz jakaż to wszechmoc gdy kamienna płyta tworzy twoją noc" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 21, 2014 Share Napisano Maj 21, 2014 "Wspaniały, Jaśniejący i Spalony" Ścierwisław [*] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 24, 2014 Share Napisano Maj 24, 2014 ,,Jego śmierć nadeszła niespodziewanie jak Hiszpańska Inkwizycja.'' Ścierwisław Wszechmogący Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Czerwiec 14, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2014 Najlepsze epitafium dla Sproma napisał Zegarmistrz i to on dostaje punkt. Według Pinkameny na swoje własne epitafium zasługuje również Cygnus! Cóż ciekawego zaproponujecie dla tego postawnego wikinga? Hrabia Kruczek Van Dort - 1 pkt.Mirmił - 3 pkt.Airlick - 1 pkt.Sabina - 1 pkt.Zegarmistrz - 5 pkt. Mephisto Von Pheles - 1 pkt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 "To była ciężka kupoburza" Cygnus [*] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 "Gę gę gę" Choćbym miał stanąć na rzęsach, bardziej trafionego nie wymyślę ._. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 1, 2014 Share Napisano Lipiec 1, 2014 "Wszystkie łabuńdzie moje" Cygnus [*] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Wrzesień 21, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 21, 2014 Zegarmistrz kolejny raz wymyśla coś świetnego. Punkt dla niego. Pora na człowieka, dzięki któremu ta zabawa powstała. Mowa oczywiście o Solim. Tabela wyników prezentuje się następująco, Zegarmistrz zaczyna odbiegać od reszty. Hrabia Kruczek Van Dort - 1 pkt.Mirmił - 3 pkt.Airlick - 1 pkt.Sabina - 1 pkt.Zegarmistrz - 6 pkt. Mephisto Von Pheles - 1 pkt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts