Frodo Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 (edytowany) - Nie, nie trzeba- zaczęła, ale słysząc ton głosu Janki, zrozumiała, że lepiej dać się odprowadzić- Wolę nie mowić na głos. Pokażę Ci- i cicho zaczęła wychodzić z lasku Edytowano Kwiecień 3, 2014 przez Frodo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 - Chyba aż podszkolę się w niemieckim żeby móc słyszeć co oni podczas oglądania takich plakatów. - zażartował. - To może ja odprowadzę Sznurka i Malinę? - spojrzał na nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 - Czuwaj - powiedziała. - Mnie nikt nie odprowadzi ta ? - pomyślała sobie i skierowała się w stronę domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 3, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2014 - Ja was odprowadzę - rzekł Kamyk. Wziął Nożyk i Szopa pod ręce. - Która pierwsza? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 Nie musisz - powiedziała Nożyk - Ale jak już chcesz to Szopa pierwszą - stwierdziła patrząc na towarzyszkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 -Czuwaj-powiedziała Sznurek i zasalutowała -I nie trzeba, jestem dużą dziewczynką i dam sobie radę-odparła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 8, 2014 Share Napisano Kwiecień 8, 2014 - No, to jak? Ruszamy?- zapytała Jankę, Strzała. Dziewczyna była zadowolona z siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 8, 2014 Share Napisano Kwiecień 8, 2014 - Nie mam nic przeciwko temu byś mnie odprowadził . - odrzekła i ruszyła przed siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts