Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 10, 2014 Share Napisano Kwiecień 10, 2014 - Może masz za dużo na głowię? Gdzie tu jest jakaś kantyna czy cuś. - powiedziałem rozglądając się. Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 10, 2014 Share Napisano Kwiecień 10, 2014 - Chyba w tamtym kierunku - wskazała Arya na budkę, która istotnie wyglądała na taką, która mogłaby serwować jedzenie. - Za dużo na głowie? No wiesz ty co... Nie musisz aż tak zwracać uwagi na mój rozczochrany łeb - zażartowała. Link do komentarza
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 10, 2014 Share Napisano Kwiecień 10, 2014 - Trudno na to nie zwracać uwagi. - odpowiedziałem rozbawiony. Przyśpieszyłem nieco. - Ciekawe co takiego mogą tu podawać... Link do komentarza
Sajback Gray Napisano Kwiecień 10, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 10, 2014 Leata Sandwico Kucyk spojrzał na was bardzo ostro. - Jakiś kuc w masce zabrał nam wczoraj w nocy arię*. Wyglądał bardzo dziwnie, a potem zniknął.Ardens SonusW całej siedzibie rozległ się głos. - Pierwsze pojedynki muzyczne rozpocznął się dzisiaj o godzinie osiemnastej. Wszystkich pretendentów do turnieju, prosimy o udanie się o tej godzinie do koloseum*2. * - Aria : Kiedy tylko postanowiono utworzyć klany muzyczne, najpotężniejsze jednorożce stworzyły kule energii które kontrolowały nadmiar energii muzycznej. W każdym klanie jest ich około osiem i mają wielką moc. *2 - koloseum : W każdym klanie są areny walki zwane koloseum. Nie są zbyt ogromne, jednak koloseum w którym odbywają się zawody jest największym dziełem architektóry muzycznej. Link do komentarza
Kacpi Napisano Kwiecień 10, 2014 Share Napisano Kwiecień 10, 2014 Kuc w masce? - powiedziałem podnosząc się. Po usłyszeniu tej wiadomości trochę się rozbudziłem, ale nadal nie byłem do końca przytomny. Usiadłem i zacząłem się kołysać we wszystkie strony próbując utrzymać równowagę. Obróciłem głowę do Smile i powiedziałem - Mówiłem, że coś tu się dzieje niedobrego - Westchnąłem i przeciągnąłem się - I co teraz? - spytałem tego kucyk co mnie obudził - Coś nam teraz zagraża, czy tylko osłabi? Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 10, 2014 Share Napisano Kwiecień 10, 2014 - I dobrze, że zwraca uwagę. Tak ma być. No i mam nadzieję, że nie podają tylko siana - odpowiedziała. Link do komentarza
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 10, 2014 Share Napisano Kwiecień 10, 2014 - Raczej jest coś jeszcze. - stwierdziłem podchodząc do budki i patrząc na menu. Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 10, 2014 Share Napisano Kwiecień 10, 2014 - Na szczęście - mruknęła. Hej, skoro dzisiaj o osiemnastej są pojedynki, to musimy chyba wziąć się za próby. Link do komentarza
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 10, 2014 Share Napisano Kwiecień 10, 2014 Zamówiłem jakąś kanapkę i herbatę. - Mają tu herbatę, to dobrze. I fakt przydało by się. Ciekawe kogo dadzą nam pierwszego... Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 10, 2014 Share Napisano Kwiecień 10, 2014 - Kogokolwiek by nie dali, musimy go zmiażdżyć - rzekła Arya, jedząc zamówioną przez siebie kanapkę. Link do komentarza
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 10, 2014 Share Napisano Kwiecień 10, 2014 - To się nazywa podejście. - uśmiechnąłem się. - To co, zjadamy i idziemy ćwiczyć? Link do komentarza
Sajback Gray Napisano Kwiecień 10, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 10, 2014 Ardens Sonus Nagle usłyszeliście rozmowę przy innym stoliku. - Słyszałaś o tym wariacie w masce? Podobno udało mu się ukraść arię. Do czego może mu być potrzebna? - Spytał się pegaz, gryficy, która z nim siedziała. Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 10, 2014 Share Napisano Kwiecień 10, 2014 - Idziemy się katować. Musi być idealnie, perfekcyjnie do cholery, i... rany, jeden temat teraz wszyscy będą drążyć... - dodała Arya szeptem. Link do komentarza
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 10, 2014 Share Napisano Kwiecień 10, 2014 Dokończyłem kanapkę i wypiłem herbatę. - No, ja mogę iść trenować. - powiedziałem. - Ale musisz przyznać że to trochę ciekawe, taki kucyk w masce. - dodałem. Link do komentarza
Mały Hehesz Napisano Kwiecień 10, 2014 Share Napisano Kwiecień 10, 2014 -Ten gosciu w masce od poczatku mi sie wydawal dziwny.-powiedziala Smile i wstala -I... co teraz? Link do komentarza
Sajback Gray Napisano Kwiecień 10, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 10, 2014 Leata Sandwico Kuc popatrzył po was. Wydawał się także lekko zmęczony. - Mamy jeszcze 7 arii. Utrata jednego jednak lekko nas osłabi. Dziwię się że niikt go nie powstrzymał... . Na waszym miejscu bym potrenował. Dziś o osiemnastej pierwsze walki. Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 10, 2014 Share Napisano Kwiecień 10, 2014 - Nie. To nie jest ciekawe. Nie dla mnie - odpowiedziała Arya i wstała z krzesła. - Czas na trening. Link do komentarza
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 10, 2014 Share Napisano Kwiecień 10, 2014 - Jak dla mnie trochę jest. - stwierdziłem wstając. - To jak, ja uczę się twoich nut, ty moich? - zapytałem ruszając w stronę pokoju. Link do komentarza
Mały Hehesz Napisano Kwiecień 10, 2014 Share Napisano Kwiecień 10, 2014 -Gdzie mozemy trenować? -zapytala Smile Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 10, 2014 Share Napisano Kwiecień 10, 2014 - Tak, tak będzie dobrze - zgodziła się. - Pomyśl nad tym, co chcesz zagrać. Link do komentarza
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 10, 2014 Share Napisano Kwiecień 10, 2014 - Już wiem, wiedziałem od wczoraj. - stwierdziłem. - A ty wiesz co chcesz zagrać? Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 10, 2014 Share Napisano Kwiecień 10, 2014 - Zastanawiam się nad tym. Co ty zamierzasz grać? Link do komentarza
Kacpi Napisano Kwiecień 10, 2014 Share Napisano Kwiecień 10, 2014 DZIŚ!? - pomyślałem, a ta myśl mnie całkowicie obudziła. W duchu zacząłem się bać i chyba zaczęły mi się delikatnie trząść nogi. Stanąłem więc tuż obok Smile licząc, że jakoś uda mi się to ukryć. Link do komentarza
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 10, 2014 Share Napisano Kwiecień 10, 2014 - Na pewno chce zagrać, Extatum et Oratum, Sacred and Wild i może Secrets of the Sacristy. - stwierdziłem. Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 10, 2014 Share Napisano Kwiecień 10, 2014 - Czyli po cztery utwory. Okej - przytaknęła. Dotarli do domku. Link do komentarza
Recommended Posts