Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 12, 2014 Share Napisano Kwiecień 12, 2014 Przerwałem trenowanie. - Ta w sumie można. Już mnie trochę szpony zaczynają boleć. - powiedziałem i odłożyłem gitarę. - Całkiem trudne masz utwory. - dodałem po chwili. Link do komentarza
Mały Hehesz Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Bylam ciekawa wszystkiego. Jak bedzie wygladalo pomieszczenie w ktorym bedziemy ćwiczyć no i jak beda wygladaly ćwiczenia. Szlam za kucykiem lekko denerwując sie. Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 - Nie wiem, czy brać to za komplement czy dać ci w dziób, ale ty też - odpowiedziała. Link do komentarza
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 - Takie bardziej neutralne. Takie stwierdzenie na temat poziomu trudności. - powiedziałem. Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 - Niech będzie. Powiedz mi coś o sobie - poprosiła Arya. Link do komentarza
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 - Co ty tak nagle z tym. - pomyślałem. - No cóż, poza tym że nazywam się Shinedown to mam jeszcze nazwisko brzmiące Vesperion. Urodziłem się w Equestrii ale przez pierwsze kilkanaście lat mieszkałem w Imperium Gryfów. Do Equestrii wróciłem jakieś pięć lat temu. I dołączyłem do Ardens Sonus. - wzruszyłem ramionami. - A jak z tobą? Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 - Arya, na nazwisko Brass, urodzona w Equestrii, Imperium Gryfów na oczy nie widziałam. Pożyłam sobie te kilka lat, udało mi się wyjść z tego cało, a teraz jestem tutaj - powiedziała. Link do komentarza
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Kiwnąłem głową na znak że zrozumiałem. - Mówiąc szczerze w Imperium Gryfów nie ma dużo ciekawych rzeczy. Jest w sumie podobne do Equestrii. - powiedziałem. Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 - Może. I tak tam kiedyś pojadę chyba tylko po to, żeby zobaczyć i przekonać się o tym na własnej skórze. Ile lat miałeś, kiedy zaczynałeś z gitarą? Link do komentarza
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Zamyśliłem się - Około jedenastu. - powiedziałem po chwili. - A ty? Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 - Dziewięć lat, jeśli dobrze pamiętam. Tyle że strasznie się ta nauka u mnie wlokła, bo na początku nie chciałam się uczyć. Dopiero tak koło trzynastu lat naprawdę mi się to spodobało - wyjaśniła. Link do komentarza
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 - No to nieźle. W sumie jeśli zaczęłaś grać w wieku dziewięciu lat to gramy tyle samo czasu. - stwierdziłem. Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 - Nie sądzę. Przez te pięć lat nie nauczyłam się prawie wcale. Nienawidziłam gitary, więc starałam się zapomnieć wszystko, co wiedziałam. Żeby zrobić rodzicom na złość, bo to oni nakłaniali mnie do uczenia się. Myślę, że mój staż jest praktycznie krótszy - stwierdziła. Link do komentarza
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 - No chyba że tak. A skąd taka zmiana nastawienia? - zapytałem. Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 - Nie wiem. Po prostu zaczęłam się do tego przekonywać. No, wracajmy do grania - zarządziła i chwyciła gitarę. Link do komentarza
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Przytaknąłem i wziąłem drugą gitarę. - Eh, co jest następne. - powiedziałem do siebie patrząc na kartkę z nutami. Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 - Bloodline. Poprawiłam ten kawałek, ale nie wiem czy tekst nie jest zbyt... Zbyt nieprzyjemny - powiedziała i wręczyła kartkę Shinedownowi. Zagrała początek. (Bloodline- slayer) Link do komentarza
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 - E tam. Sam mam kilka kawałków które są nieprzyjemne, - stwierdziłem i zagrałem część. - I jak? Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 - Super. Ile my tam kawałków będziemy grać? Jeden? Dwa? Myślę że wybierzemy jakieś dwa główne utwory. Ja biorę Even Flow. Co ty bierzesz? - zapytała. Link do komentarza
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 - W sumie to będziemy walczyć. Więc różnie. Ale przy czymś takim to w kilka się uwiniemy. Ja zagrał Sacred & Wild. Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 - Nie widzę tu tego, zapodaj - powiedziała. Link do komentarza
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 - Już. - zacząłem grać początek utworu. ((To jest ten utwór https://www.youtube.com/watch?v=HI1NPD1v8Jk )) Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 - Okej. Dobra. A właśnie, będziemy mogli mieć gdzieś tam nuty? Do dzisiejszego wieczoru na sto procent nie zapamiętam tych wszystkich piosenek - powiedziała Arya. Link do komentarza
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 - Chyba będzie można. Tak myślę. - stwierdził. - Ja zapamiętam na bank jedną. Resztę raczej tylko w części. Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 - Dokładnie to samo będzie ze mną - przyznała. Chwilę później ziewnęła. - Raany, ile jeszcze do tej osiemnastej? Ja już chcę grać! Link do komentarza
Recommended Posts