Cassidy Napisano Maj 4, 2014 Share Napisano Maj 4, 2014 Gdy klacz się obudziła zaczęła się rozglądać . - Gdzie my jesteśmy? Ile czasu spałam ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Maj 4, 2014 Share Napisano Maj 4, 2014 - Wychodzimy z tego dziwnego miejsca - oznajmił mężczyzna niosący kuca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Maj 4, 2014 Share Napisano Maj 4, 2014 - To dobrze, bo nie chcę mdleć więcej razy. W sumie to nie takie złe, nie widzę wtedy połowy tragicznych rzeczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Maj 4, 2014 Share Napisano Maj 4, 2014 - Świetnie, ale dla nas nie zawsze to opłacalne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 4, 2014 Share Napisano Maj 4, 2014 - Och, obudziłaś się wreszcie Dandie. - powiedział do klaczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Maj 4, 2014 Share Napisano Maj 4, 2014 - Czyli to znaczy, że jak długo spałam ? Kilka dni ? Minut? Godzin - spytała nie ogarniając co i jak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 5, 2014 Share Napisano Maj 5, 2014 - Nie jakoś bardzo długo. Około godziny. Jednak wolę jeśli jesteś przytomna. - odpowiedział klaczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts