Ryś Raindrops Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Tak więc założyłam ten temat aby pokazać jak bardzo nie umiem rysować. Kuce rysuję już od ok. półtora roku, ale i tak wychodzą mi beznadziejnie. .-. Bez dłuższych wstępów, moje rysunki. Moja OC, Blue Chocolate, z jakimiś dziwnymi proporcjami: Taki tam kruczek: Sponyfikowany piesek: Moja inna OC: Jeszcze inna OC: Vinyl, którą rysowałam na podstawie arta którego teraz nie mogę znaleźć: Jakaś tam sarna, sarno-kucyk czy wuj wie co rysowane z nudów: I na koniec jeszcze inna, bardzo dziwna OC: Przyjmę wszelkie krytyki, a takie na pewno się pojawią. :-: 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
**Amnezja** Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Nie jest źle, ale błagam Cię koloruj dokładnie .,____________,.! Blue Chocolate wygląda jakby miała anoreksję . Najlepiej wyszedł kruk i Vinyl. Powodzenia w dalszej pracy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artaniis Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Woow, nie no świetnie rysujesz, mi niestety natura poskąpiła talentu do rysowania na papierze(wole na tabletach) Podoba mi się twoja kreska, nie wiem czemu ale jakoś tak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Taki kruczek to najlepszy czasami zaczynasz ucho za blisko oka rysować, ale po za tym jest ok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Jak na początek, to jest bardzo dobre. Prace są trochę za bardzo nieproporcjonalne i kanciaste. Powinny być płynniejsze. No i musisz popracować nad kolorowaniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Nie jestem ekspertem od rysowania, ale powiem tak... Bardzo fajna kreska. Kto powiedział, że ma być tak jak w serialu? Jedna prośba - nie koloruj artów. Vinyl jest świetna, część OC również. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Kwiecień 19, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 19, 2014 Dziękuję za wszystkie rady. I tak często nie koloruję, bo o wiele bardziej wolę ołówek. Moja nowa Tavi z bardzo krzywymi przednimi kopytkami ;_; : I teraz trzy bazgrajła narysowane na kartkach w kratkę, bo tak. .-. : Celestia: Crystal Rarity, oko jest normalne, tylko przy skanowaniu kartka się podwinęła i wyszły jakieś białe kreski. ._. : Moja krzywa OC, bo rysowana w kilka minut: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
**Amnezja** Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 Widzę małe postępy , ale Crystal Rarity jak na moje oko ma trochę za chudą i długą szyję. Najbardziej z najnowszych rysunków podoba mi się Celestia. W każdym razie jest coraz lepiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 Mi się tam twoje rysunki podobają. Ciekawe proporcje i taki fajny styl kolorowania. Nie wiem, czy robisz to specjalnie, ale jak coś w twoich rysunkach ma kolor i jest niedokolorowane, to ma swój urok Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Maj 4, 2014 Autor Share Napisano Maj 4, 2014 Dwa nowe bazgroły mojej OC. Crystal Blue Chocolate: Biegnąca BC: Wiem że skrzydła mi nie wychodzą, ale ciągle nad nimi pracuję. Dziękuję za komentarze odnośnie moich rysunków i pozdrawiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Czerwiec 14, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2014 Temacie, ożyj! ;_; Luna z dziwnym pyszczkiem: Moja OC Bowie rysowana jakiś miesiąc temu: Jakiś tam kucyk rysowany bardzo, bardzo dawno: Blue Chocolate z krzywym pyszczkiem: Koteczek: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Jak dla mnie te kucyki są za chude i mają za wielkie oczy, ale ogólnie jest ładnie. Podoba mi się skrzydło Luny. Pracuj jeszcze, bo na razie jest fajnie, ale mogłoby być jeszcze lepiej. c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Night Cloud Napisano Lipiec 8, 2014 Share Napisano Lipiec 8, 2014 Pięknie zazdroszczę Ci! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spring Apricot Napisano Październik 19, 2014 Share Napisano Październik 19, 2014 Temat archiwizuję. W razie chęci reaktywacji prośbę proszę kierować do mnie na PW. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts