Tarreth Napisano Wrzesień 14, 2011 Share Napisano Wrzesień 14, 2011 (edytowany) Nowe zło przybyło do Equestrii. Elementy Harmonii muszą zatrzymać złego... DISCORDA Zły, zdziwaczały potwór o "kompleksie Jokera" jak to nazwał Lukiner. Kim jest Discord? Ten, kto choć trochę interesuje się mitologiami,może łatwo wywnioskować, ze Discord jest CHIMERĄ. Twórcy stworzyli taki obraz chimery chyba specjalnie - aby podkreślić szaleństwo "badbossa". Jednak czy było to konieczne...? Edytowano Czerwiec 10, 2015 przez Arceus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K0ziol Napisano Wrzesień 14, 2011 Share Napisano Wrzesień 14, 2011 no czy konieczne? W końcu jest to bajka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Wrzesień 14, 2011 Share Napisano Wrzesień 14, 2011 ... Tarreth GOOD FUCKING JOB robić temat o czymś czego nie ma jeszcze EPIC SPOILER ;d byś zaczekał juz do tej soboty, bo nie każdy sprawdza ED i nagle BAM screeny z nowego sezonu i filmik z Discordem dooch :< dodam od siebie Discord = pomyleniec z charakterem Lokiego/Jokera/innego szalonego bad guya z filmów i komiksów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Wrzesień 14, 2011 Share Napisano Wrzesień 14, 2011 Joker to jest jedną z najfajniejszych postaci z filmów. Miał jakiś cel. I robił to w pięknym stylu. Najczęściej coś wybuchało. Nvm. A Discord wygląda na idiotę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahir Napisano Wrzesień 14, 2011 Share Napisano Wrzesień 14, 2011 Lol! Kefka z FF VI pony version?! Zapowiada się pięknie ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Wrzesień 14, 2011 Autor Share Napisano Wrzesień 14, 2011 Lukiner, a Ty wierzysz, że ludzie z tego forum nie oglądali Discorda? Choćby nie chcieli, to przeglądając kucykowe blogi by się natknęli na animacje, zdjęcia, a nawet filmy. Nie można nazwać tego spoilerem, bo i tak już wszyscy wiedzieli o nim dokładnie to, co ja sam napisałem. Nie wiem, jaki ma cel jego przybycie,więc tego nie napisałem. Można nad tym gdybać, nie? No i a propos... Czy uważacie, że jego cel jest podobny jak Jokera? Zamęt w Equestrii? Wszechogarniająca panika, zadowalająca jego ego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Wrzesień 14, 2011 Share Napisano Wrzesień 14, 2011 A skąd mamy wiedzieć jaki ma cel? Może chciał kilka jabłek, ale po drodze sieje spustoszenie? Joker był fajniejszy. Porównanie go do Discorda dziwnie jakoś odbieram. Jak niby-zabawny-żart-kolegów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Wrzesień 14, 2011 Share Napisano Wrzesień 14, 2011 Lukiner, a Ty wierzysz, że ludzie z tego forum nie oglądali Discorda? Choćby nie chcieli, to przeglądając kucykowe blogi by się natknęli na animacje, zdjęcia, a nawet filmy. Nie można nazwać tego spoilerem, bo i tak już wszyscy wiedzieli o nim dokładnie to, co ja sam napisałem. Nie wiem, jaki ma cel jego przybycie,więc tego nie napisałem. Można nad tym gdybać, nie? No i a propos... Czy uważacie, że jego cel jest podobny jak Jokera? Zamęt w Equestrii? Wszechogarniająca panika, zadowalająca jego ego? znam kilka osób które twardo nie chcą widzieć żadnego filmu z Discordem ani innych spoilerów.... "Czy uważacie, że jego cel jest podobny jak Jokera? Zamęt w Equestrii? Wszechogarniająca panika, zadowalająca jego ego?" po tym co zobaczyłem na spoiler pickach to jestem pewny że koleś nudzi się i robi sobie ze wszystkiego i wszystkich jaja, a że ma moc pewne większa alicorn to czemu nie? obstawiam że wizerunek błazna to tylko jedna z jego twarzy i jak coś będzie szło nie po jego myśli to hello "rage mode" Discord = niezgoda dysonans niesnaski dysharmonia zgrzyt rozdział etc... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Wrzesień 14, 2011 Autor Share Napisano Wrzesień 14, 2011 Ewentualnie nie ma takiego rage mode i nie dba czy wygrywa, czy przegrywa. A jeśli chodzi mu tylko o to, by coś się działo? By nie niszczyć, a zachwiać harmonię i oglądać ruchy? Jeśli to, co robi jest dla niego sztuką, a harmonia jest jego muzą? Czy chciałby to niszczyć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Wrzesień 14, 2011 Share Napisano Wrzesień 14, 2011 Za dużo filozofowania. Pożyjemy, zobaczymy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K0ziol Napisano Wrzesień 14, 2011 Share Napisano Wrzesień 14, 2011 lubię filozofować Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Wrzesień 15, 2011 Share Napisano Wrzesień 15, 2011 poważny Discord > inny !! takiego jestem w stanie polubić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Wrzesień 15, 2011 Autor Share Napisano Wrzesień 15, 2011 Szczerze? Nie. Wytłumaczenie jest proste: Poważny Discord nie chciałby się bawić w labirynty, obserwować kucyki, błądzące w uliczkach, w których rośnie strach. On by je po prostu pokonał. Nie szukałby zabawy w tym, co robi, a po prostu zakończył swój niecny plan. Nawet Ty, nasze forumowe zło wcielone wiesz o tym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Wrzesień 15, 2011 Share Napisano Wrzesień 15, 2011 Szczerze? Nie. Wytłumaczenie jest proste: Poważny Discord nie chciałby się bawić w labirynty, obserwować kucyki, błądzące w uliczkach, w których rośnie strach. On by je po prostu pokonał. Nie szukałby zabawy w tym, co robi, a po prostu zakończył swój niecny plan. Nawet Ty, nasze forumowe zło wcielone wiesz o tym. bardziej mi chodziło o jego wyraz twarzy i pozę .... nie mam nic przeciwko zabawie z ofiarą, labiryntom, zagadkom, sianiu paniki w głowie (kto czytał spoilery pierwszych 2 odcinków, wie co będzie dziać się w labiryncie) etc o ile główny zły nie jest idiotą i w połowie drogi nie zostawia guzika z napisem "wciśnij aby zabrać mi moc i mnie pokonać" lub innego shitu który pomoże wygrać dla tych dobrych.... czas rozpocząć mroczne knowania jak zdobyć świat http-~~-//www.youtube.com/watch?v=fbqDl8oqB1A http-~~-//www.youtube.com/watch?v=cC-lgD-mJ0s http-~~-//www.youtube.com/watch?v=AM0IH1SUJa8 http-~~-//www.youtube.com/watch?v=kEOpr2jai9c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K0ziol Napisano Wrzesień 15, 2011 Share Napisano Wrzesień 15, 2011 Spike rozwala system Edir: Fluterrage jest jeszcze lepsza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Wrzesień 15, 2011 Share Napisano Wrzesień 15, 2011 sorry zapomniałem jeszcze dodać flutterrage :< @ok done zastanawiam się czy Twilight gdzieś nie miała momentu Discord = Music: An inharmonious combination of simultaneously sounded tones; a dissonance. hmmm po nowym spoilerze + tym arcie + definicji słowa Discord, chciałbym aby Octavia i pozostali (Lyra,Vinyl), ale głównie Octavia tez miała udział w walce z Discordem (o ile taka będzie) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahir Napisano Wrzesień 17, 2011 Share Napisano Wrzesień 17, 2011 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalegsonnn Napisano Wrzesień 17, 2011 Share Napisano Wrzesień 17, 2011 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Wrzesień 17, 2011 Share Napisano Wrzesień 17, 2011 Moze bedzie tak, że nawet elementy nie podzialaja i bedzie potrzeba wszystkich kucykow, i wszyscy przyjaciele z sezonu pierwszego przyjadą i będzie 50v1 i kuce wygrają :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Wrzesień 17, 2011 Share Napisano Wrzesień 17, 2011 Moze bedzie tak, że nawet elementy nie podzialaja i bedzie potrzeba wszystkich kucykow, i wszyscy przyjaciele z sezonu pierwszego przyjadą i będzie 50v1 i kuce wygrają :3 i wtedy się obudziłeś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanadiss Napisano Wrzesień 17, 2011 Share Napisano Wrzesień 17, 2011 Lukiner - EPIC WIN Mi to wygląda na to, że będzie im mieszał we łbach i robił przeróżne Halucynacje, po czym dojdzie do starcia Prawdziwych Kucyków z tymi "stworzonymi" przez Discorda i w końcu jak zwykle Twilight przedawkuję książki i znajdzie na niego złoty środek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Wrzesień 17, 2011 Share Napisano Wrzesień 17, 2011 najlepiej aby Discord wygrał, wprowadził wieczny chaos, zamęt itp... dodatkowo wskrzesił NMM która zajmie się resztą + nasłał na miasta kuców armię smoków, hydr oraz zodiakowych bestii i BAM koniec 2 sezonu (albo i całej serii = do zobaczenia w My Pony Wars: Only Strongest Survive) ^^ ...... no co? można sobie pomarzyć co nie? nie wszyscy mają w głowie happy endy i wszechobecną tęczę bla bla bla >:] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Wrzesień 17, 2011 Share Napisano Wrzesień 17, 2011 @UP 1 photo Ja nie chce Twilgiht. nom i coś czuje że z dnia na dzień coraz więcej takich Discordów będzie się pojawiało co mnie niezmiernie cieszy ;] uwierz mi Twilight po ciemnej stronie mogła by sobie poszaleć z całą ta magia która w niej się kisi, a Discord/NMM raz dwa by jej pokazali jak do tej magii się dobrać nawet idąc po trupach ;p Pinkie to co najwyżej mogła by się zajmować niedobitkami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Wrzesień 17, 2011 Share Napisano Wrzesień 17, 2011 Ale tak patrząc, przecież po co Discordowi jakikolwiek kucyk ? On sam wszystkich rozwali <333 popychadło, potakiwacz, wspólnik, człowiek od czarnej roboty, służący, można tak wymienić w nieskończoność.... nawet miłość lolz .... skoro Spike podkochuje się w Piance to dlaczego Discord nie mógłby nie czuć tego samego do kogoś konkretnego/uzdolnionego(Twi)/z potencjałem(Twi)/podobnymi zamiłowaniami (NMM)/chaotycznym umysłem(Pinkie), sam nawet stwierdził że Pinkie to jego faworyt z pośród mane6, prawdopodobnie ze względu na jej ADHD mode, party hard i przebijanie 4 ściany Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Wrzesień 17, 2011 Share Napisano Wrzesień 17, 2011 @edek świat by nie wytrzymał połączenia Discorda z Trollestią .... implozja z miejsca albo harakiri aby nie męczyć się JJ jest szybki: w kwestii I'm gona control you and you can't do a shit about this: skoro już drążymy temat "par" to lecimy: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts