Szeregowa WW Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 -Możesz jeśli chcesz.-powiedziała niepewnie, a rumieniec nie schodził jej z twarzy."On naprawdę jest uroczy..."-pomyślała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 Alexander uśmiechnął się do Amy. Gdy zeszli na dół puścił ją. - Teraz mamy historie magii. - powiedział, - idziemy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 24, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 24, 2014 Sagitt szukała wyjścia. Najpewniej była w podziemiach. Było zimno, mokro i brudno. Nagle zobaczyła obraz, który podobno służy jako sekretne przejście. Odsunęła obraz i zobaczyła coś jak by tunel. Weszła do niego. Czołgała się w górę i w dół. W prawo i w lewo. Nagle dotarła do ściany. Zmęczona wędrówką oparła się o nią i... Ściana nagle zniknęła, a ona przewróciła się pod nogi Alexa, Amy i Ari - Ehehhe... Cześć- powiedziała zakłopotana Sagitta, nadal leżąc na podłodze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 Alexander pomógł Sagittcie wstać. - Cześć. - powiedział spokojnie. - Co ty właściwie robiłaś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 24, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 24, 2014 - Eee... No ja? Eeehehee... Zgubiłam się- odparła jeszcze bardziej zakłopotana i zaczęła się otrzepywać z kurzu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 -Hej Saggita... Żyjesz?-zapytała lekko zakłopotana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 24, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 24, 2014 - Chyba tak, ale nie jestem pewna- odparła z lekkim przekąsem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 - Cóż, te przejście nie był raczej dawno używane. - stwierdził Alexander. - Ale raczej żyjesz... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 -Ja przepraszam za tamto... No wiesz...-powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 24, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 24, 2014 - Ja też cię przepraszam- powiedziała i blado się uśmiechnęłam- o-oh. Będą kłopoty- powiedziałaś patrząc na drugi koniec korytarza- wyjaśnię wam na lekcji- i schowała się za rogiem korytarza. W ostatniej chwili, bo wlasnie przechodził jej brat, obdarzając Gryofnów lekceważącym spojrzeniem. Już miał iść dalej, lecz zatrzymał się i zapytał się - Czy widzieliście może Sagittę? Taką wysoką blondynkę, z krótkimi włosami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 - Ta... poszła do szklarni. - powiedział spokojnie, ale z mocnym akcentem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 -Przechodziła t-tędy ale już sobie poszła.-powiedziała Amy lekko się jąkając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 24, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 24, 2014 - Dziękuję bardzo- odpowiedział złośliwie i odszedł w stronę szklarni. Sagitta wyjrzała zza rogu. Upewniwszy się, że Draco już poszedł, wyszła na korytarz - Ufff. Dzięki. Mało brakowało- odetchnęła z ulgą i wyjrzała przez okno Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 -Przestraszyłam się... Czemu on cię szuka?-zapytała z lekkim niepokojem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 - Może bo to jego siostra. - powiedział spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 -Ta... Nie jestem przyzwyczajona do niego i tyle.-wypaliła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 24, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 24, 2014 - Nie. Nieważne czemu- powiedziała patrząc w sufit- Znikło mu coś z torby. Nie mam z tym nic wspólnego- powiedziała z lekkim uśmiechem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 -Mhm...-zamruczała Amy i zachichotała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 - No oczywiście że nie masz. - powiedział i zachichotał. - Chyba powinniśmy iść na zielarstwo. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 -Tak. Masz rację. Chodźmy.-powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 (edytowany) Alexander uśmiechnął się, poprawił torbę ((W końcu nosi ją za Amy )) i ruszył spokojnie w kierunku szklarni. Edytowano Kwiecień 24, 2014 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 (zielarstwo w szklarni nie?) Amy popatrzyła przez jakiś czas na Alexa. Jego oczy były pełne opieki i troski. "Jest wspaniały"-pomyślała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 ((ta, pomyliłem się...)) Po kilku chwilach dotarli. - No, tu jest ciepło... Więc fajnie... - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 -Dzięki że mi pomogłeś.-powiedziała i lekko się uśmiechnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 Alexander delikatnie się zarumienił. - Drobiazg. - powiedział i delikatnie się uśmiechnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts