Szeregowa WW Napisano Maj 26, 2014 Share Napisano Maj 26, 2014 Perkusja :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Maj 26, 2014 Share Napisano Maj 26, 2014 Perkusja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Maj 27, 2014 Share Napisano Maj 27, 2014 (edytowany) Scootaloo blade, ale zgodność Wiecie kto pozostał, prawda? Scootaloo otrzymuje perkusję. Wkrótce poznamy skład zespołu. Może ktoś wymyśli nazwę? Edytowano Maj 27, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 Organy bo takie mroczne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 Organy to dobry pomysł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 Właśnie organy ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 organy/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcia Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 Organy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 Organy. Jaka zgodność. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 (edytowany) Ja bym dał grzebień, ale to wy wybieracie Babs Seed - organy. Zespół CMC składa się z:Apple Bloom - kazooSweetie Belle - trójkątScootaloo - perkusjaBabs Seed - organyProponuję nazwę "Chaotic Music Crusaders" Oj będzie się działo Powoli zbliżają się wakacje. Zanim zapomnicie o nauczycielach podarujcie coś Cheerilee. Edytowano Maj 29, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisklakozaur Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 Cheerliee jako nauczycielka winna grać na Pianinie, bądź flecie prostym. JEDNAK! Patrząc w przeszłość tej przemiłej klaczy, widać było, że upodobała się do klasycznego rockowego stylu! Ukryta eksplozja z nutą spokoju. Taak! Stawiam na Elektryczną Gitarę Basową! ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Maj 30, 2014 Share Napisano Maj 30, 2014 (edytowany) Gitara basowa? Serio? Ja stawiam pianino. Najczęstrzy instrument nauczycielek Najczęstszy "instrument muzyczny" nauczycielek to radio z CD Edytowano Maj 30, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Maj 30, 2014 Share Napisano Maj 30, 2014 Najczęstszy "instrument muzyczny" nauczycielek to radio z CD A no właśnie, ale ja jej dam tamburyn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Maj 30, 2014 Share Napisano Maj 30, 2014 (edytowany) Klarnet nie wiedzieć czemu. Czy moglibyście dodawać do każdego posta listę kucyków z ich instrumentami ? Po 20 zrobię listę w pierwszym poście. Triste. Edytowano Maj 30, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcia Napisano Maj 30, 2014 Share Napisano Maj 30, 2014 Gitara Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 30, 2014 Share Napisano Maj 30, 2014 Cymbałki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Maj 31, 2014 Share Napisano Maj 31, 2014 Dzwonki chromatyczne! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 Uznajmy, że Cherilee jako nauczycielka otrzymuje wszystkie powyższe instrumenty Przynajmniej nie źrebaki nie będą nudzić się na lekcjach. Pora na Roseluck Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 Fujarka Triste... Tyle, że cymbałki i dzwonki chromatyczne to to samo, tyle że dzwonki chromatyczne to profesjonalna nazwa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 obój. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 Jestem za obojem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 (edytowany) Fujarka Triste... Tyle, że cymbałki i dzwonki chromatyczne to to samo, tyle że dzwonki chromatyczne to profesjonalna nazwa Wiem, wiem... już raz popełniłem ten błąd. Tym razem w ramach wyjątku nasza nauczycielka otrzymała komplet. Niech się źrebięta cieszą Oczyiwście mógłbym uspraiwedliwiać się tym, że przeczytałem tylko słowo "dzwonki". Widząc aż tyle instremuntów postanowłiem wręczyć je wszystkie. Wziąłem też pod uwagę fakt, że w szkołach na dzwonki chromatyczne mówi się po prostu "cymbałki", aby uczinowie nie połamali sobie języka. Poza tym "dzwonek" kojarzy im się z dzwonkiem w sensie dosłownym. A tak swoją drogą, czy zauwżayłaś że celowo poprzetsawaiłem część liter w poście? Czytając wzrokowo spoglądamy na początek i koniec wyrazu ignorując resztę. Tak działa nasz mózg. Ciekawe, prawda? Edytowano Czerwiec 2, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisklakozaur Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 (edytowany) Dla Roseluck Pianino elektryczne Rhodes. Edytowano Czerwiec 3, 2014 przez Pisklakozaur Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 4, 2014 Share Napisano Czerwiec 4, 2014 Wystarczy tego czekania. Roseluck będzie sobie pogrywać na oboju. A teraz klacz, która ma rozdwojenie jaźni. Powiadają, że w wolnych chwilach rozmawia ze swoim alter ego. Colgate! (PS Ząbki umyte?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Czerwiec 4, 2014 Share Napisano Czerwiec 4, 2014 Flet poprzeczny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts