Hedzio Napisano Maj 31, 2014 Share Napisano Maj 31, 2014 Prawda .-. alergiczny D: Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 ;- ; ups.. a ja czekałam aż ktoś w końcu zada pytania ( ) Denerwują mnie mądrości Applejack z sezonu 4 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 Fałsz Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 Prawda. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 ,,Zróbmy to!",, A może tamto! Musimy to" chodzi o dwa pierwsze odcinki, przecież to Twalotek jest księżniczką ;- ; prawda. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 Nie lubię ślimaków. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 Prawda Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 (edytowany) Fałsz Edytowano Czerwiec 5, 2014 przez JakubPonyStep Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 Fałsz. Kocham ślimaczki tak jak inne zwierzątka. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Czerwiec 6, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 6, 2014 FałszCzekamy na pytanie.P.S. Zaktualizowałem punktację. Hedzio niebezpiecznie zbliża się do granicy 30 punktów... 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Czerwiec 6, 2014 Share Napisano Czerwiec 6, 2014 Mam poduszke z Vinyl Scratch. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Czerwiec 6, 2014 Share Napisano Czerwiec 6, 2014 prawda Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Czerwiec 6, 2014 Share Napisano Czerwiec 6, 2014 fałsz Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Czerwiec 6, 2014 Share Napisano Czerwiec 6, 2014 Chciałbym mieć choć jedną materialną rzecz z Vinyl, ale nie mam ;< Fałsz. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Czerwiec 7, 2014 Share Napisano Czerwiec 7, 2014 Mam hamak w pokoju. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Czerwiec 7, 2014 Share Napisano Czerwiec 7, 2014 Prawda Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 7, 2014 Share Napisano Czerwiec 7, 2014 (edytowany) Fałsz Edytowano Czerwiec 7, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Czerwiec 7, 2014 Share Napisano Czerwiec 7, 2014 Kuba ma punkt Tata niedawno zawiesił bo spadł znowu. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Czerwiec 7, 2014 Share Napisano Czerwiec 7, 2014 Mam Słuchawki nauszne Steelseries Siberia v/1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alciapl v2 Napisano Czerwiec 7, 2014 Share Napisano Czerwiec 7, 2014 Prawda Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Czerwiec 7, 2014 Share Napisano Czerwiec 7, 2014 Fałsz? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Czerwiec 7, 2014 Share Napisano Czerwiec 7, 2014 (edytowany) Punkt dla Alcipl v2 ;> Prawda Edytowano Czerwiec 7, 2014 przez JakubPonyStep Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alciapl v2 Napisano Czerwiec 8, 2014 Share Napisano Czerwiec 8, 2014 Tak więc... Idę dzisiaj na komunię kuzynki. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Czerwiec 8, 2014 Share Napisano Czerwiec 8, 2014 Prawda. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hedzio Napisano Czerwiec 8, 2014 Share Napisano Czerwiec 8, 2014 Fałsz Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts