FlutterBlue Melody Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Prawda, masz. Prawda, MaciejKamil, zadajesz. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Fałsz. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Fałsz Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Prawda? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Jaram się, bo mam charakter jak moja ulubiona postać z "chińskiej bajki" ;-; Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Prawda. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 PRAWDA OZIE! Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Borze, za dużo tego Wszyscy mają rację, prawda. Ozik forevah Maciej, zadajesz Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Jak mi to długo wczytuje wy ninje wy -.- Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 FAŁSZ Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Prawda. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 (edytowany) Prawda Mi też bardzo długo wczytuje .-. Edytowano Wrzesień 7, 2014 przez Krulig MaLinka Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 To ja pytam. A więc: Lubię Szczerbatka? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Prawda. Prawda! Pytasz. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Prawda Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Fałsz? D: Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Uważam że Cassidy to najlepsza użytkowniczka w przedziale wieku 10-14 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 tak! tak najlepsza! Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Fałsz Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Fałsz. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Cassusia prawda Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Oh Kruczek Dobra a teraz na poważnie -.- ... kto śmiał się napisać ,,Fałsz" ?! niech wie że... siedzę u niego w szafie... nic się nie stało... Okay. no więc. Mój brat jest starszy o 2 lata i 3 dni . Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 (edytowany) To ty masz brata? ... Fałsz I ja to napisałam Edytowano Wrzesień 7, 2014 przez Krulig MaLinka Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts