Mephisto The Undying Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 - Kiedyś tęskniłem bardziej... - odpowiedział. - Teraz już mniej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 "Może lepiej nie będę pytać o takie rzeczy. Nie chcę by o tym myślał" - pomyślała. - Chciałbyś coś porobić? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 - Może by tak mała przechadzka? - zaproponował. - Trzeba rozprostować kości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 - Tak... To dobry pomysł. - powiedziała Astra wstając. - Idziemy stąd? Bo jest jeszcze jedno przejście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 - Ta... wolę przejść się po większym terenie. - powiedział zakładając koszulę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 - Ta... Ja też... - odparła ubierając się i podnosząc łuk, strzały i mały sztylecik. - Ale tamtędy lepiej wychodzić, kiedy się pływa. Tam jest mokro. Pod tym wodospadem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 - Pod wodospadem zawsze jest mokro. - powiedział i uśmiechnął się lekko. - Prowadź. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 (edytowany) - Dobrze. - powiedziała Astra także się uśmiechając i ruszyła w tamtym kierunku. Przeszli pod wodospadem i weszli do tunelu, podobnego do tego, którym wchodzili. Gdy doszli do końca Astra pchnęła głaz w bok, a gdy wyszli znaleźli się w tej samej jaskini, w której nocowali. Edytowano Maj 10, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 Billie widąc oddalającą się Alicję, popatrzył w górę, westhnął i usiadł na ziemi jak najbliżej rzeki. Wpatrywał się w nurt wody. Pochwali zamknął oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 - Myślisz, że dobrze by było pójść do miasta i sprawdzić jak wygląda sytuacja? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 - W sumie dobry pomysł... - odparł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 (edytowany) - No to ruszajmy. - powiedziała i razem wyszli z jaskini kierując się na leśną ścieżkę. Edytowano Maj 10, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 10, 2014 Autor Share Napisano Maj 10, 2014 Słysząc odgłosy, zeskoczyłam na najbliższą gałąź, po czym zaczęłam zeskakiwać niżej i niżej. -Witajcie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 - Hej... - odpowiedział Alicji. - Po drzewach skaczesz? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 - Witaj Alicjo. - powiedziała i uśmiechnęła się. - Jesteś bardzo zwinna. To się przydaje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 10, 2014 Autor Share Napisano Maj 10, 2014 -Czemu nie? - Odparłam - I dziękuję, Astro. - uśmiechnęłam się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 Jax zdziwiony spojrzał jak Astra i Dastan wychodząc z jaskini. - Nie mam pojęcia jakim cudem stamtąd wyszliście, skoro ja wyszedłem ostatni...chyba - Powiedział zdezorientowany. - No cóż. Zamierzamy coś teraz zrobić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 Astra zaśmiała się. - Idziemy do miasta sprawdzić jak wygląda sytuacja. - odparła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 11, 2014 Share Napisano Maj 11, 2014 - Mam już nawet pewien plan. - mruknęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 11, 2014 Autor Share Napisano Maj 11, 2014 -Plan? Ehh... Jaki plan? - Spytałam pewnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 11, 2014 Share Napisano Maj 11, 2014 - Znam pewną sztuczkę na rozbrojenie przeciwnika głosem. - uśmiechnęła się szyderczo. - Wtedy można ich obezwładnić, ewentualnie zabić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 11, 2014 Share Napisano Maj 11, 2014 - Ale jest haczyk... Dastan, Jax i Billie będą musieli mieć zatkane uszy. - powiedziała. - To działa tylko na mężczyzn. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 11, 2014 Autor Share Napisano Maj 11, 2014 [Nie wiem co w tym dla mnie śmiesznego, ale padłam. xD Świetne!] -Działa tylko na mężczyzn? Umiesz tylko to, czy może jeszcze jakieś sztuczki z głosem? - Powiedziałam, dusząc śmiech. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 11, 2014 Share Napisano Maj 11, 2014 - Znam parę... - mruknęła. - Ale to zakazane... Zresztą... To też... To syreni śpiew moja droga. Część jest dobra ale reszta nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 11, 2014 Share Napisano Maj 11, 2014 - Syreni śpiew co? - zapytał. - Już raz coś takiego słyszałem i jakoś żyję... - odpowiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts