Szeregowa WW Napisano Maj 20, 2014 Share Napisano Maj 20, 2014 Astra wstała. - Co jest... - mruknęła bardzo cicho do siebie. "Szlak..." - pomyślała. - Wcale się nie spodziewam. Przecież idę z tobą. - powiedziała głośno i podbiegła do podróżnika. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 20, 2014 Share Napisano Maj 20, 2014 - Może i skradasz się nieźle ale ja jestem przyzwyczajony. - stwierdził. - I cóż, skoro tak to nie oddalaj się zbyt. Chociaż chciałem użyć kuźni... - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 20, 2014 Share Napisano Maj 20, 2014 "No tak..." - pomyślała. - "Kolejny z wyczulonym słuchem. Jak ja." - zaśmiała się. - No to... W drogę... - powiedziała i uśmiechnęła się, tym razem nie było to wymuszone, ale prawdziwe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 20, 2014 Share Napisano Maj 20, 2014 - Ta. - przytaknął. - W sumie jeśli jest tam Jax to raczej orków zbyt wielu nie spotkamy... - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 20, 2014 Share Napisano Maj 20, 2014 (edytowany) - Ta... Ale założę się, że jutro będzie ich więcej. Przybędą. Astra spuściła głowę. - Mam tylko nadzieję, że Alicji nic się nie stało. - zastanawiała się na głos. - Nie mam już siły, żeby bawić się znów dzisiaj w magiczne antidota... To męczy mimo iż nie wygląda. Westchnęła. Edytowano Maj 20, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 20, 2014 Share Napisano Maj 20, 2014 - Nah. Wątpię by coś jej się stało. - powiedział. - Ona jest całkiem zwinna... - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 20, 2014 Share Napisano Maj 20, 2014 - Owszem, jest. - odparła. - Ale sama mi mówiła, że nigdy nie walczyła na wojnie. A, tam... Poradzi sobie... Zaśmiała się i wzięła łyk napoju w buteleczce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 20, 2014 Share Napisano Maj 20, 2014 - Co to jest? - zapytał wskazując na buteleczkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 20, 2014 Share Napisano Maj 20, 2014 - To lek na bóle tego typu jak ten mój. - powiedziała. - Niektórzy ludzie w tym mieście biorą mnie za czarownicę. - zaśmiała się trochę szyderczo. - To przez te całe wywary i "magiczne rozwiązania". Uśmiechnęła się chytrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 20, 2014 Share Napisano Maj 20, 2014 - Wiedźmy wyglądają inaczej. - stwierdził. - Nie wiem za co ludzie uważają mnie ale raczej nie jest to nic przyjaznego... - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 20, 2014 Share Napisano Maj 20, 2014 - Czemu? Nie wyglądasz groźnie... Ani nic z tych rzeczy. - powiedziała patrząc na niego.Przyjrzała mu się uważnie. - No może trochę... - zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 20, 2014 Share Napisano Maj 20, 2014 - Chodzę z mieczem i inne takie... - westchnął. - Dobra już niedaleko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Maj 21, 2014 Share Napisano Maj 21, 2014 Jax siedział w kuźni razem z jednym orkiem któremu wcześniej połamał nogi a głowę położył na kowadle - Nie żeby mi to sprawiało przyjemność przyjacielu - rzekł do orka po czym roztrzaskał mu głowę swym młotem. Zrobiło to sporo hałasu - Żartowałem. Dawno się tak dobrze nie bawiłem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 21, 2014 Share Napisano Maj 21, 2014 (edytowany) - Mówisz jakby to było coś złego. - zaśmiała się. - W naszej wiosce nikomu to nie przeszkadza. Większość ludzi tak robi. Nawet ja wszędzie chodzę z łukiem. Edytowano Maj 21, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 21, 2014 Autor Share Napisano Maj 21, 2014 Ja, jedynie obserwowałam sytuację z bezpiecznej odległości. -Rany... Co oni robią? - szepnęłam do siebie zdenerwowana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 21, 2014 Share Napisano Maj 21, 2014 (edytowany) Weszli do kuźni. Astra natychmiast zobaczyła Jaxa. Popatrzyła na niego, potem na to co zrobił i przewróciła oczami. - Miałeś niezły ubaw co? -powiedziała. Edytowano Maj 21, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Maj 21, 2014 Share Napisano Maj 21, 2014 - Nie narzekam na brak rozrywki - Odparł, wycierając krew ze swojej broni. - A co słychać u was? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 21, 2014 Share Napisano Maj 21, 2014 (edytowany) Astra popatrzyła na Dastana i zaśmiała się. - Nie wiem jak z nim, ale ja narzekać nie mogę. - odparła z trudem powstrzymując się od śmiechu. - Właściwie to nic takiego. Dałam się porwać przez orków, ale Dastan mnie uratował. - puściła do niego oko. - I no ten... Później... Ja... Nie ważne... Edytowano Maj 21, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Maj 21, 2014 Share Napisano Maj 21, 2014 Jax spojrzał zaciekawiony na Astrę. - Coś jeszcze się stało? Z chęcią posłucham Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 21, 2014 Share Napisano Maj 21, 2014 - Uratowałam życie siostrze Billiego. - powiedziała. - Nic wielkiego... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 21, 2014 Share Napisano Maj 21, 2014 - Jax... mam nadzieje że nie niszczyłeś orkowych broni, doszczętnie. - powiedział ściągając orka z kowadła. - Chiałem tego użyć. - wskazał na sprzęt kowalski. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Maj 21, 2014 Share Napisano Maj 21, 2014 - Nie mam powodu by niszczyć ich broń - Odpowiedział Dastanowi. - Nie ukrywam że orkowa broń to dobra broń. Choć wydaje mi się że może być dla ciebie trochę...za ciężka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 21, 2014 Share Napisano Maj 21, 2014 - Za ciężka powiadasz? - zapytał. - Norska broń dwuręczna jest cięższa a takimi też mogę walczyć... - stwierdził podnosząc jakąś buławę. - Hm... ta się nada... - stwierdził i odłożył ją obok pieca. Po około dziesięciu minutach zbierania miał już kilka broni. - Przydało by się piec nagrzać. - westchnął i zabrał się do pracy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 21, 2014 Share Napisano Maj 21, 2014 Astra usiadła pod ścianą. Wolała zostać tutaj, nie chciała być znowu złapała przez orków. A zwłaszcza, że zaraz pewnie przybędą następni Kolejny raz wzięła łyk napoju i wyjrzała na zewnątrz. Było późne popołudnie. - Muszę doszukać się nowych strzał. - mruknęła do siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 22, 2014 Share Napisano Maj 22, 2014 - No chyba za jakiś czas będzie można działać. - stwierdził siadając obok Astry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts