Szeregowa WW Napisano Maj 5, 2014 Share Napisano Maj 5, 2014 -Moja mama już od dwóch lat nie żyje. Nabyło się słów pod jej nieobecność...-powiedziała wzruszając ramionami.-Patrzcie! Ktoś wyszedł z zamku! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Maj 5, 2014 Share Napisano Maj 5, 2014 - A jak się nazywasz?- zapytał Billie. Na nagły okrzyk dziewczyny, cofnął się i usiadł gałąź dalej - Ciekawe gdzie jest nasz król- zastanawiał się głośno, zwieszając się do dołu głową Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 5, 2014 Share Napisano Maj 5, 2014 - Jakbym wiedział kto jest waszym królem to może by mnie to zainteresowało. - stwierdził opierając się o drzewo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 5, 2014 Share Napisano Maj 5, 2014 (edytowany) -Jestem Astra. A ty pewnie jesteś Billie?-powiedziała. Na widok mężczyzny wychodzącego z zamku zaskoczyła z gałęzi i odparła chwytając łuk.-Już ja wiem co tu się święci! To dzieje się nie po raz pierwszy. Jeśli macie zamiar siedzieć tu tak to proszę. Ale dla mnie to już jest jasne. Zaczyna się wojna. Wyciągnęła strzałę i była gotowa do ataku. Edytowano Maj 5, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 5, 2014 Autor Share Napisano Maj 5, 2014 -Nie interesuje cię kwestia wojny narodów, Podróżniku? - Króla jak nie było, tak nie ma... W tłoku lecz można było usłyszeć. „Wypomnieliśmy wam wojnę...”... Alicja zamknęła oczy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Maj 5, 2014 Share Napisano Maj 5, 2014 - Tak ja to Billie- odpowiedział na chwilę zapominając, że już nie ma lat dwunastu i próbując zeskoczyć z drzewa. Jednak zrezygnował i zapytał sie Astry - Więc? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 5, 2014 Share Napisano Maj 5, 2014 -Oczywiście.... Jeśli nie damy rady się obronić wszyscy pędem do lasu. Mam tam kryjówkę.-powiedziała patrząc na wszystkich.-To już koniec... A ty Dastanie... Jeśli chcesz ujść z życiem lepiej zacznij się bronić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 5, 2014 Autor Share Napisano Maj 5, 2014 - Ehh... Nie powinnaś sie wtrącać w sprawy innych ludzi, Alicjo, zaczyna sie wojna, każdy działa sam... - szepnął do siebie, po czym zeskoczyła z drzewa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Maj 5, 2014 Share Napisano Maj 5, 2014 - Dobra ja nie rozumiem nic,a nic z tego, ale...- wyprawym ruchem wyjął coś z podeszwy buta. Był to płaski, ale ostry nożyk- Tak na wszelki wypadek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 5, 2014 Share Napisano Maj 5, 2014 - Nie musisz się o mnie bać, chociaż to miłe. - powiedział uśmiechając się. - Ale jeśli mnie zapraszasz do siebie to chętnie przyjmę zaproszenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 5, 2014 Autor Share Napisano Maj 5, 2014 Wyjęła wcześniej zebrany z trawy sztylecik. Pamiętała co mówiła Astra... To koniec... A każdy koniec... Oznacza... Początek. -Na co czekacie? Walczcie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 5, 2014 Share Napisano Maj 5, 2014 - Ty chcesz walczyć ze mną? - zaśmiał się. - Ech, odłóż to nim się pokaleczysz... - znowu się zaśmiał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Maj 5, 2014 Share Napisano Maj 5, 2014 - Tylko, moja droga nikt nie jest łaskawy mi wytłumaczyć całego planu. A wy jak się nazywacie?- zapytał podróżnika i dziewczynę ze sztyletem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 5, 2014 Autor Share Napisano Maj 5, 2014 - Nie. - odparła - Lojalność jest cechą ważną, która płynie w Cellońskiej krwi od lat. Mam nadzieję że w twojej też, Podróżniku. Jednak lojalność jest nie tylko do osoby, jak i do narodu. Jeśli chcesz walczyć po stronie orków. Jeśli nie, stań u naszym boku. U boku ludzi prawdy, a nie, potworów wojny.-Alice... Mów mi Alicja. - Szepnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 5, 2014 Share Napisano Maj 5, 2014 - Stoję po stronie mego domu, lodowych pustkowi, najpiękniejszych miejsc na świecie gdzie lód jest kolorowy jak kryształy. Więc można powiedzieć że jestem neutralny. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Maj 5, 2014 Share Napisano Maj 5, 2014 - No to miło mi- powiedział, zacierając ręce- Od czego zaczynamy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 5, 2014 Share Napisano Maj 5, 2014 (edytowany) -Posłuchaj mnie uważnie.-warknęła Astra podchodząc do Dastana.-To nie było zaproszenie i nie śmiej się z tego o czym mówimy. To ostrzeżenie. Nie chcesz mnie słuchać to nie, ale wyobraź sobie, że teraz jesteśmy otoczeni i nie ma drogi ucieczki. A my mamy styczność z bronią dość często. Zwłaszcza ja. Więc jak chcesz to stój i czekaj aż cię zabiją. Wyciągnęła mały nożyk i pomachała mu nim przed oczami. -Jeśli chcesz jeszcze czegoś to mów bo tylko tracę czas. Edytowano Maj 5, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 5, 2014 Autor Share Napisano Maj 5, 2014 -Stoisz na pograniczu wojny, jak i spokoju. Ciekawa sytuacja... - Odetchnęła - Powinniśmy zacząć od kryjówki, gdy ten ork skończy, będzie za późno na ucieczkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Maj 5, 2014 Share Napisano Maj 5, 2014 - Tylko spokojnie- powoedział Billy kładąc rękę na ramieniu Astry- Może zróbmy jakiś plan? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 5, 2014 Share Napisano Maj 5, 2014 - Śmierć mnie nie chce. - stwierdził wyciągając sztylet i kręcąc nim w palach. - Wież mi, moje życie to wieczna walka, i potrafię walczyć. Pokuszę się nawet o stwierdzenie że pokonałbym każdego z was. - stwierdził spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 5, 2014 Autor Share Napisano Maj 5, 2014 Odetchnęłam głęboko. To, że jestem najmłodsza, nie oznacza że mam zacofane myślenie. -Mówiłam, jeśli mamy obmyślać plan, to w kryjówce, chyba że chcecie zginąć na miejscu. - Zamknęła zrezygnowana oczy. Na co ci ludzie zwracają uwagę w słuchaniu dziewczyn, na wygląd?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 5, 2014 Share Napisano Maj 5, 2014 -Idziemy.-warknęła Astra.-Nie ma czasu. Chodźcie się gdzieś schronić. A ty podróżniku... Jeśli chcesz chodź z nami... A jak nie to życzę powodzenia. Ruszyła w kierunku lasu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 5, 2014 Share Napisano Maj 5, 2014 - Jesteś urocza jak się złościsz. - powiedział i uśmiechnął się, po chwili ruszył za nimi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 5, 2014 Autor Share Napisano Maj 5, 2014 Ruszyła za nią, mierzwiąc włosy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Maj 5, 2014 Share Napisano Maj 5, 2014 Billie niezadowolony zachowaniem Astry ruszył za nią. Wiedział, że mimo iż nie wygląda, bardzo dobrze włada mieczem - Czy mogłabyś nie warczeć na każdego?- zapytał Astrę, chłopak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts