Violett Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Pinkie jest prze prze prze prze prześliczna! <333 Ech, szkoda, że takiej Luny nie uszyjesz :c Ale rower jest the best! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamar44 Napisano Czerwiec 1, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Głowa jest w porządku, nie jest za mała, takie ujęcie. Dzięki, Luna będzie ale w swoim czasie, muszę zrobić wykrój dla alicorna więc nie jestem w stanie powiedzieć ile czasu mi to zajmie. No i cieszę się że ktoś wreszcie zauważył mój super zajefajny rower. Też sam robiłem, ale jednak szycie jest trochę mniej urazowe (ach te poparzenia...). Ale skoro się już odzywam to mam zaszczyt zaprezentować wam wielką i potężną Trixie! Sporo problemów miałem z ubraniem, pierwszy raz coś takiego robiłem i to nie jest do końca to co chciałem osiągnąć. Ale i tak chyba nie jest źle? 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamar44 Napisano Czerwiec 1, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2014 A jakiej postaci mam się spodziewać? Mam sporą liczbę dostępnych kolorów materiału ale nie jest ona nieograniczona. Wszystkiego nie uszyję choćbym bardzo chciał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamar44 Napisano Czerwiec 3, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Kolejny pluszak: To pierwszy mój pluszak który nie jest kucykiem. Chyba nieźle mi poszło? Są pewne niedociągnięcia ale wynika to głównie ze skali, na czymś większym jednak się trochę łatwiej pracuje, mniej dłubania. Ma 20 cm wysokości, kolce na głowie i plecach są z filcu, są przez to sztywniejsze i nie muszę kombinować. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Trixie i Spike wyszły Ci super . Są naprawdę ekstra! Chociaż oczy smoka powinny być chyba trochę bliżej nosa. Jeśli wyrobię się z kasą [czyt. po planowych zakupach będzie mnie stać], to chyba zamówię swojego OC. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamar44 Napisano Czerwiec 3, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Spoko, przyda się jakaś grafika żebym dokładnie wiedział jak całość wygląda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rerereou Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Cudne te pluszaki ! No poprostu aż brak mi słów! Faktycznie każdy nowy jest jeszcze lepszy od poprzedniego,choć w sumie to najlepiej Ci wyszłą Twilight Jak ty wogóle je robisz co? No przetalent Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamar44 Napisano Czerwiec 3, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Jak? Wycinam materiał, biorę igłę i nić, no i szyję. Nic trudnego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rerereou Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Jak? Wycinam materiał, biorę igłę i nić, no i szyję. Nic trudnego Hehe zależy dla kogo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rdzeniuch Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Aż bym zadoptował takiego jednego pluszaka xD Piękne !! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Naprawdę świetny Spike, idzie Ci coraz lepiej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamar44 Napisano Czerwiec 3, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Wszystkie są do adopcji, wolę je robić niż gromadzić, praca z nimi sprawia mi mnóstwo przyjemności. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Czerwiec 8, 2014 Share Napisano Czerwiec 8, 2014 Wspaniała Wielka i Wszechpotężna i wspaniały Spike <3333 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Czerwiec 8, 2014 Share Napisano Czerwiec 8, 2014 Nigdy nie lubiłam pluszowych Spików ale na takiego się bym się skusiła. Czy twojej świetnej Trix można zdjąć ubranko ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamar44 Napisano Czerwiec 8, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 8, 2014 Akurat Spike był robiony na specjalne zamówienie więc akurat tego nie da rady zdobyć. Na zdjęciu widać Trixie w ubraniu i bez, płaszcz jest zapinany na guzik ukryty pod klejnotem który jest z filcu a tiara normalnie się zdejmuje. No i kolejny pluszak, Coco Pommel Kołnierzyk mam zamiar wymienić na ładniejszy, ten mi się nieszczególnie podoba. Ozdoba we włosach nieco improwizowana, nie mam pojęcia jak to mogło inaczej wyglądać. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rerereou Napisano Czerwiec 8, 2014 Share Napisano Czerwiec 8, 2014 Według mnie Coco Pommel wygląda cudnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisklakozaur Napisano Czerwiec 8, 2014 Share Napisano Czerwiec 8, 2014 W każdej pracy, bez przerwy wydaje mi się, że pyszczek jest ciut za mały. Ano i jest mały Zadek Też trochę przymały^^ Na nóżki nie patrzę, tutaj proporcje są w porządku. Chcę Ci troszkę pomóc w ten sposób. Jednak jestem w stanie dużo wybaczyć, za cuda twego rzemiosła. Na prawdę podziwiam umiejętności i cierpliwość do szycia. U mnie taka zabawa kończy się na naszywkach i szyciu krzyżykowym. xD Pozdrawiam! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcia Napisano Czerwiec 8, 2014 Share Napisano Czerwiec 8, 2014 Ile czasu zajmuje ci uszycie takiego jednego pluszaka?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamar44 Napisano Czerwiec 8, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 8, 2014 Poprawię proporcje, głowa będzie większa. Jak mam czas to dwa lub trzy dni, zależy od poziomu skomplikowania konkretnej postaci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamar44 Napisano Czerwiec 12, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2014 Kolejna praca: Miałem z nią troszkę problemów bo rozmiar jest mniejszy niż zwykle, wolę pracować na większych. 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcia Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 Fajny ci róg wyszedł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Powiem ci, że pluszaki są świetne! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Dobeze poradziłeś sobie z tyłem jej głowy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamar44 Napisano Czerwiec 25, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 25, 2014 (edytowany) Dawno nic nie wrzucałem, miałem sporo innych spraw na głowie. Koleżanka miała mały wypadek i jest jest aktualnie nie w pełni sprawna to pomyślałem że zrobię coś szybko co by humor poprawiło. No i zrobiłem ją: Posiadać kuca-medyka uzyskuje premię do zdrowia i szybszą jego regenerację Podobno już podziałało Całość jest malutka, ma około 10 cm długości z ogonem. Skala jest mała więc postanowiłem grzywę i ogon skleić (podpatrzone w tym temacie http://mlppolska.pl/watek/9027-rękodzieło-wąsko-pojęte/), jestem zadowolony z efektu, myślałem że klejenie wyjdzie gorzej, taka miła niespodzianka. Edytowano Lipiec 6, 2014 przez adamar44 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcia Napisano Czerwiec 25, 2014 Share Napisano Czerwiec 25, 2014 Jejciu jak to ślicznie wygląda, poprostu Awwwwwwww. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się