Velvie Napisano Kwiecień 10, 2015 Share Napisano Kwiecień 10, 2015 Fluttershy jako dres lub asasyn :3 Bardzo fajny pluszak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkKlownPL Napisano Kwiecień 10, 2015 Share Napisano Kwiecień 10, 2015 Takie pytanko materiały kupujecie w normalnych lub w internetowych sklepach. Czy tajemnica ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamar44 Napisano Kwiecień 10, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 10, 2015 Mieszkam na zadupiu pod tym względem (i wieloma innymi) więc tylko przez internet. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ylthin Napisano Kwiecień 10, 2015 Share Napisano Kwiecień 10, 2015 O ile się orientuję, w miastach poniżej 100-200 tys. mieszkańców ciężko o plusz lub tkaninę minky w ogóle (czyt. nie znalazłam żadnego minky i tylko kilka odcieni pluszu w Grudziądzu i Toruniu), natomiast w większych może być problem z kolorami - więc łatwiej jest ściągać materiał przez Internet. Ewentualnie szukać zamienników typu szaliki z lumpeksu (da się, uszyłam z nich maskotkę kota). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkKlownPL Napisano Kwiecień 12, 2015 Share Napisano Kwiecień 12, 2015 Lumpeks piękna kraina jak już liczy się ile zł zostanie, zawsze warto zaglądać, jak się trafi to i markowe łaszki -60%. Wszystko zależne od szczęścia i od sprzedawców czy wyłożą cały towar a nie tylko średnie produkty. Ale w dresach za 10zł o wiele prościej chodzić po domu niż w ,,dżinsach''. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamar44 Napisano Kwiecień 17, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 17, 2015 Moja najbardziej udana Rarity: 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel Napisano Kwiecień 17, 2015 Share Napisano Kwiecień 17, 2015 Moja najbardziej udana Rarity: Śliczna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ferreto Napisano Kwiecień 20, 2015 Share Napisano Kwiecień 20, 2015 Nie mam więcej słów niż: WOW. Kiedyś próbowałam szyć, i wydawało mi się, że wychodzi mi to całkiem nieźle, ale z każdą chwilą jak patrzę na Twoje pluszaki, popadam coraz głębiej w kompleksy xD Po prostu cudeńka Ci wychodzą, z pewnością masz do tego talent! Nie potrafię wskazać, który podoba mi się najbardziej, wszystkie mi się podobają Ale szczególnie ładna jest Flitter, Rainbow Dash jako Zapp i ta Fluttershy ogromnych rozmiarów I, mam pytanie: Ile kosztowałoby zamówienie Cloudchaser z goglami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamar44 Napisano Kwiecień 20, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 20, 2015 Ja mam dokładnie tak samo. Ciągle robię te pluszaki ale ciągle to nie "to". Jak wchodzę na deviantarta popatrzeć na rozwiązania innych to też uważam że moje prezentują się gorzej niż pluszaki innych, i to nawet takie mniej kształtne. Po prostu jak patrze na prace innych to one mają "to coś" czego moje nie mają. Co do ewentualnego zamówienia to wysłałem już wiadomość. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamar44 Napisano Kwiecień 22, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2015 Pamiętajcie dzieci żeby dobrze dobierać kolory, bo jak dacie dwa niemal identyczne to robi się właśnie coś takiego. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Kwiecień 22, 2015 Share Napisano Kwiecień 22, 2015 Wygląda, jak skąpany we krwi. Ale na pierwszy rzut oka myślałam, że tak ma być. Ciekawie to wygląda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ferreto Napisano Kwiecień 22, 2015 Share Napisano Kwiecień 22, 2015 Dobr rada :/ Ale uszyte jak zwykle świetnie! ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Totylkoja Napisano Kwiecień 23, 2015 Share Napisano Kwiecień 23, 2015 mam pytanie, czy jest możliwość zrobienia grzywny o teksturze gradientu, chodzi mi o coś takiego: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamar44 Napisano Kwiecień 23, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 23, 2015 Sorki, gradientu nie jestem w stanie zrobić, tylko ostre przejście kolorów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamar44 Napisano Kwiecień 24, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 24, 2015 Kolejny pluszak kolejnego OC-ka: Zrobiłem od nowa wykrój dla alikornów i mogę wreszcie powiedzieć że to jest "to". Teoretycznie zrobiłem już wcześniej dwa pluszaki z ciałem jak u alikorna ale nie byłem jakoś szczególnie zadowolony. Planuję niebawem zrobić małe zmiany też w wykroju dla małych pluszaków o standardowym ciele (nogi mi się nie do końca podobają). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ferreto Napisano Kwiecień 24, 2015 Share Napisano Kwiecień 24, 2015 (edytowany) No, ciekawy OCek, nie powiem. Cutie Mark to chyba logo Black Veil Bridges (czy jakoś tak). Skrzydła i nogi są świetne Zaglądam tu regularnie EDIT: 1. Daj znać, gdy Cloudchaser będzie gotowa 2. Zaraz, czyli moje zamówienie będzie prawdopodobnie królikiem doświadczalnym? xD Edytowano Kwiecień 24, 2015 przez Ferreto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamar44 Napisano Kwiecień 24, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 24, 2015 Aż wygooglałem ten zespół i rzeczywiście to stąd. Nawet mi do głowy nie przyszło że to takie źródło... Cieszę się że się podoba Choć to jak ciało dobrze wygląda widać bez skrzydeł, grzywy i ogona, wiadomo że skrzydła i grzywa sporo zasłaniają. 1. Dam znać, spokojnie 2. Sądząc po liście pluszaków do zrobienia to Twój będzie następnym który zrobię z normalnym ciałem więc na to wychodzi Ale spokojnie, chcę tylko zmienić nogi bo te już mi się przejadły i mają pewne wady, kształt jest nie "ten". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamar44 Napisano Kwiecień 27, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 27, 2015 Taka tam mała robótka. 77 cm długości. Ale pluszak tego typu w tym rozmiarze to fajny jest Bluza jest z kapturem ale ładniej wygląda ze zdjętym więc tak do zdjęcia pozowała. Choć fotka i tak któraś z kolei to i tak mi nie wyszło za bardzo. Łatwiej mi uchwycić normalnego, mniej grymaszą i za kadr nie wychodzą. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ferreto Napisano Kwiecień 27, 2015 Share Napisano Kwiecień 27, 2015 Oooch! No po prostu cudeńko! Ta bluza, ta grzywa, te cudne odcienie... No brak mi słów! *♡* Oby tak dalej! A co do zespołu: Wiedziałam, bo spędziłam całą Wielkanoc z kuzynką, która prowadzi o nich bloga xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamar44 Napisano Maj 6, 2015 Autor Share Napisano Maj 6, 2015 Mam ostatnio sporo do roboty. Oto między innymi efekt tej pracy: oraz coś co jest jeleniowatym: Co prawda te plamki mogą się wydawać za duże i za bardzo widoczne ale one są i tak dość małe i bardzo trudno by mi zrobić mniejsze, zwłaszcza że postać jest cała nimi usiana. Chociaż Cloudchaser i tak mi lepiej wyszła. Tylko jeszcze jej gogle dorobię bo całkiem o nich zapomniałem... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamar44 Napisano Maj 12, 2015 Autor Share Napisano Maj 12, 2015 Kolejny OC-ek: Tym razem coś większego i używałem nieco bardziej rozciągliwego materiału przez co jest bardziej krępy niż zakładałem. No ale i tak jestem zadowolony. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamar44 Napisano Maj 14, 2015 Autor Share Napisano Maj 14, 2015 Ostatnio mam wrażenie że piszę do siebie... No ale nieważne. Party Favor, czyli nowość z obecnego sezonu. I jako ciekawostkę mogę powiedzieć że za kilka pluszaków będę "świętować" wykonanie setnego pluszaka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Maj 14, 2015 Share Napisano Maj 14, 2015 Wow, szacun za wykonanie znaczka :3 I grzywa jest całkiem niezła ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Maj 14, 2015 Share Napisano Maj 14, 2015 Naprawdę jest uroczy :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Maj 14, 2015 Share Napisano Maj 14, 2015 będę "świętować" wykonanie setnego pluszaka. Gratuluję Adamar. W końcu, masz CO świętować. Nie udzielam się tu, ale pluszaki masz naprawdę dobre. Widziałem niedawno pluszaka RD w Smyku, ale twoja RD, jest znacznie lepsza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się