Jaenr Linnre Napisano Październik 1, 2014 Share Napisano Październik 1, 2014 Różowa wichura Disco Polo (Człowiek Kucyk orkiestra!) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nishi Napisano Październik 2, 2014 Share Napisano Październik 2, 2014 Pseudonim: Trans Equestrian Orchestra Gatunek: ...hmm... jakim gatunkiem jest człowiek- em, kucyk-orkiestra? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 2, 2014 Autor Share Napisano Październik 2, 2014 Jestem wredny - Flash Sentry Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 10, 2014 Autor Share Napisano Październik 10, 2014 Podmieniec (w pewnym sensie to kucyk) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Październik 11, 2014 Share Napisano Październik 11, 2014 Pseudonim: Black Hole Gatunek: Hip-hop (nic innego mi się z nimi nie skojarzyło ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 5, 2014 Share Napisano Listopad 5, 2014 (edytowany) Zdaje mi się, że nie było jeszcze Applejack.. Edytowano Listopad 5, 2014 przez Szeregowa WW Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Listopad 8, 2014 Share Napisano Listopad 8, 2014 Pseudonim: Zemlja (wujek tlumacz tak powiedział XD ) Gatunek: Country Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 8, 2014 Share Napisano Listopad 8, 2014 Jabłuszko Country Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 8, 2014 Share Napisano Listopad 8, 2014 Pseudo : makapaka SweetApple :3 no i Country Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 9, 2014 Autor Share Napisano Listopad 9, 2014 (edytowany) - Swojsko Klacza- country-polo Edytowano Listopad 9, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vortex Napisano Listopad 22, 2014 Share Napisano Listopad 22, 2014 (edytowany) Applejack. Czekałem na nią. Przez Sim Gretine i Living Tombstona odpowiedź może być tylko jedna. hahahaha odkryli że jej głos pasuje do... Dj Apple House, Disco, ewentualnie dupstep lub techno. Przykro się robi gdy ktoś jara się twardzielami kina akcji nic nie wiedząc o Ponurym. Edytowano Listopad 22, 2014 przez Vortex Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 Ciekawe propozycje~ c: A co proponujecie Doktorkowi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 17, 2014 Share Napisano Grudzień 17, 2014 Tylko jedna propozycja? Jaka szkoda :cc A co powicie na Sunset Shimmer? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 17, 2014 Share Napisano Grudzień 17, 2014 Midnight Sunset Metal/Heavy Metal Takie moje pierwsze skojarzenie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 25, 2014 Share Napisano Grudzień 25, 2014 A co z Chrysalis? Wymyślicie coś ciekawego dla niej? :33 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 6, 2015 Share Napisano Styczeń 6, 2015 Love Eater Gothic Metal Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 11, 2015 Share Napisano Styczeń 11, 2015 (edytowany) Czas na Sombre~ Edytowano Styczeń 11, 2015 przez Szeregowa WWhite Fox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nishi Napisano Styczeń 11, 2015 Share Napisano Styczeń 11, 2015 Pseudonim: Chrystalizer Gatunek: Industrial Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elwar Napisano Styczeń 11, 2015 Share Napisano Styczeń 11, 2015 Skojarzyło mi się z jednym znajomym na Steamie, więc: Pseudonim: DJRoux Gatunek: House, DnB, Dubstep Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 4, 2015 Share Napisano Luty 4, 2015 A co z wielką i wszechpotężną Trixie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elwar Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 Pseudonim: The Grandest Champion Gatunek: Power Metal Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts