Siper Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 Scroll poziomy powinien działać na rolkę myszy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Czerwiec 18, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2014 akurat celowo to wyłączyłem, bo myślałem, że przeszkadza xP ale spoko, włączę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fistach8 Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 A więc to tak wygląda edytor na mlpfiction. Nie miałem do tej pory przyjemności Chyba działa fajnie, wklejam z Worda i standardowo jest tak jakbym chciał żeby było: wcięcia dla akapitów, zachowanie wszystkich znaków, odstępy między akapitami… Problem się zaczyna, jeżeli ktoś ma trochę inną wizję stylizowania swojego tekstu Przeklikałem różne opcje, jakie daje edytor i znalazłem jeden błąd: klawisz podglądu otwiera okno chyba bez podpiętych styli, bo wygląda jak tekst skopiowany do notatnika. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Czerwiec 18, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2014 Och... To tylko błąd tego dema, bo zapomnialem ustawień skryptów zmienić. Jutro poprawię Ogólnie podgląd jest formatowany tak jak tekst w edytorze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Czerwiec 19, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 19, 2014 Poprawiłem błędy i dodałem kolejną stronę - Widok rozdziału. Tradycyjnie czekam na sugestie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fistach8 Napisano Czerwiec 19, 2014 Share Napisano Czerwiec 19, 2014 Czymkolwiek jest przycisk obok "Wróć na górę strony" (zakładki?) zdaje się nie działać. Co do komentarzy - nie da się odpowiedzieć na odpowiedz do komentarza? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Czerwiec 19, 2014 Share Napisano Czerwiec 19, 2014 (edytowany) No, dobrze wygląda ten scroll. Popraw kolor numeru aktywnej karty, heheszko! Czymkolwiek jest przycisk obok "Wróć na górę strony" To chyba zakładka. Zapamiętuje, w którym miejscu skończyłeś czytać Edytowano Czerwiec 19, 2014 przez Niklas 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Czerwiec 19, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 19, 2014 W rzeczy samej. Zakładka nie działa, bo do jej pełnej funkcjonalności musiałbym zapisywać Wam ciastka lub dodawać wpisy do przeglądarki(wow, kilkanaście znaków ). Ogólnie to rozmiar czcionki i zakładka będą zapamiętywane tylko dla jednego rozdziału, a kolor tła będzie zapamiętywany globalnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Czerwiec 21, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 21, 2014 Kolejne podstrony, tym razem coś bardzo podstawowego czylli Formularz rejestracji oraz logowania się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 Skaju: http://prntscr.com/3v9o27 Czy ten pasek tutaj to jest z listą rozdziałów, czy też to liczba stron komentarzy? Jeśli to drugie, to ile ich będzie na stronę? A co do logowania/rejestracji: tak czy siak będzie trzeba tworzyć osobne konto Na razie najbardziej z tego podoba mi się przepisywanie kodu z obrazka, którego nie widać :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Czerwiec 22, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2014 Tamten pasek to strony komentarzy, acz chyba zrobię to tak jak przy stronicowaniu rozdziału(slider). Komenarzy na stronę będzie 10-20 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Lipiec 9, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2014 Ostatnio czytałem trochę o bezpieczeństwie aplikacji internetowych i w związku z tym, chciałbym poinformować Was, że chciałbym zmienić metodę zapisywania haseł na trudniejszą do złamania przy ewentualnym wycieku(bcrypt lub nawet scrypt, acz tę kwestię zapewne poddam jeszcze głębszej analizie). W związku z tą zmianą, leci pytanie ode mnie: czy bardzo niewygodny byłby wymóg zresetowania hasła na MLPFiction? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 Dla mnie nie i nie sądzę, by była to bardzo duża niedogodność. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Discordia Napisano Lipiec 14, 2014 Share Napisano Lipiec 14, 2014 Ja bym prosiła o powiadomienia o ocenie fanfica i komentarzach. Coś typu: "Oceniono twój fanfic "Galactic"!" Albo "Użytkownik Magma skomentował twój fanfic "Galactic"!" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Lipiec 19, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 19, 2014 Przygotowałem małą prezentację jak obecnie działa dodawanie fanfików Mam nadzieję, że się Wam spodoba Formularz dodawania fanfika - wideo Film jest w formacie webm, więc większość przeglądarek powinna z nim sobie poradzić 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Lipiec 20, 2014 Share Napisano Lipiec 20, 2014 Ostatnio czytałem trochę o bezpieczeństwie aplikacji internetowych i w związku z tym, chciałbym poinformować Was, że chciałbym zmienić metodę zapisywania haseł na trudniejszą do złamania przy ewentualnym wycieku(bcrypt lub nawet scrypt, acz tę kwestię zapewne poddam jeszcze głębszej analizie). W związku z tą zmianą, leci pytanie ode mnie: czy bardzo niewygodny byłby wymóg zresetowania hasła na MLPFiction? > Uzyszkodnik się loguje > Sprawdza czy zapisano hasło w nowym algorytmie > Jeśli nie to porównuje hasło z tym zapisanym starym algorytmem, > Jeśli wchodzi to hashuje hasło do nowego algorytmu i usuwa stary hash. Skajplot pls. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Lipiec 20, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 20, 2014 Niby tak też można Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Wrzesień 3, 2014 Share Napisano Wrzesień 3, 2014 Że tak pozwolę sobie na małe OT: Mniej więcej, plus minus, w przybliżeniu do dekady, kiedy można się spodziewać startu nowej odsłony serwisu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Wrzesień 4, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 4, 2014 Zacytuję twórców mybb - when it's done. A tak na serio to rozwój jest też trochę uzależniony od rozwoju frameworka yii2, na którym buduję cały serwis. Obecnie czekam, aż nowe zarządzanie assetami(pliki CSS/JS) zostanie napisane, bo jest ono genialne. Ogólnie to planuję testowe wydanie na koniec tego roku/początek nowego roku. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Discordia Napisano Październik 23, 2014 Share Napisano Październik 23, 2014 Gdzie jest serwis? Ciągle mam komunikat "500' Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Październik 23, 2014 Share Napisano Październik 23, 2014 Proponowałabym dodać do postaci Królową Chrysalis. Są jakieś ostatnie randomy, a Krystyny nie ma. Wstyd, srom i hańba! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Październik 23, 2014 Autor Share Napisano Październik 23, 2014 Gdzie jest serwis? Ciągle mam komunikat "500' Postaram się najszybciej jak moge naprawic ten problem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Styczeń 5, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2015 Nie wiem czy istnieje taka możliwość, a ja jej nie zauważyłam, ale proponuje dodać opcję edytowania opisu opowiadania, czy tytułu. Jest taka opcja. Wszelkie ikonki ołówków oznaczają edycję ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarPortal Napisano Luty 20, 2015 Share Napisano Luty 20, 2015 Mam takie pytanie czemu usunięto moje opowiadania i nie mogę już ich robić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Luty 20, 2015 Share Napisano Luty 20, 2015 Nick na fimfiction: StarP zgadza się? Odpowiedź na Twoje pytanie brzmi: ponieważ zamieściłeś na MLPFiction opowiadania które nie były Twoje i nie miałeś na to zgody autorów. W związku z tym nie masz już prawa publikowania tam jakichkolwiek tekstów. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się