Cahir Napisano Styczeń 14, 2012 Share Napisano Styczeń 14, 2012 Lulz, nawet im się oberwało? xd Ciekawe kto kolejny. Derpy ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Styczeń 14, 2012 Share Napisano Styczeń 14, 2012 ummm? może soarin? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Styczeń 15, 2012 Share Napisano Styczeń 15, 2012 http://fc04.deviantart.net/fs70/f/2012/014/1/1/you_would_not_believe_your_eyes_by_zicygomar-d4mbabj.png yay Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NiBl Napisano Styczeń 15, 2012 Share Napisano Styczeń 15, 2012 Prawdę mówić żarty z Heartstring (Lyrą) i jej brakiem palców zaczynają mnie irytować... Ok na początku było śmieszne, bo ktoś na to wpadł i było to oryginalne, ale jak już co drugi komiks z nią jest o palcach to zaczynam tym wymiotować. (To samo mam zresztą, z "Co ja pacze" - słaby meme moim zdaniem, a ludzie ciągle przerabiają go jakby był czymś niezwykłym (chyba tylko 1 widziałem co było ciekawsze)). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piro Napisano Luty 2, 2012 Share Napisano Luty 2, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herbatnik Napisano Luty 16, 2012 Share Napisano Luty 16, 2012 Nie wiem dlaczego tak mi się to podoba może z powodu fajnego majtania tymi kopytami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Luty 24, 2012 Share Napisano Luty 24, 2012 Dziwnie relaksujące... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Luty 26, 2012 Share Napisano Luty 26, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Marzec 10, 2012 Share Napisano Marzec 10, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Marzec 16, 2012 Share Napisano Marzec 16, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zniszczyciel Napisano Marzec 16, 2012 Share Napisano Marzec 16, 2012 Arts! http://desmond.imageshack.us/Himg687/scaled.php?server=687&filename=1308779240192.jpg&res=medium http://desmond.imageshack.us/Himg38/scaled.php?server=38&filename=tworkthatwaycoloredn129.png&res=medium http://desmond.imageshack.us/Himg193/scaled.php?server=193&filename=regret658n1302765802546.png&res=medium Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Marzec 18, 2012 Share Napisano Marzec 18, 2012 Trochę spóźnione, ale jednak z okazji Dnia św. Patryka: @edit: Ponieważ nie mam zamiaru nabijać kolejnego posta to tutaj wrzucam nowe arty z Lyrą (jest ich trochę, dlatego w spoilerze): Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Marzec 19, 2012 Share Napisano Marzec 19, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Marzec 24, 2012 Share Napisano Marzec 24, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manggha Napisano Marzec 24, 2012 Share Napisano Marzec 24, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaito Napisano Marzec 25, 2012 Share Napisano Marzec 25, 2012 I gif, który zrobiłem z wycinki z powyższego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Marzec 29, 2012 Share Napisano Marzec 29, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Kwiecień 1, 2012 Share Napisano Kwiecień 1, 2012 Dobra, solaris poszedł gotować obiad, a ja jestem zbyt leniwa by zakładać nowy dział - tu możecie zadawać pytania. A i pamiętajcie - będziemy się dobrze bawić... Jak ja z Johnnym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Kwiecień 1, 2012 Share Napisano Kwiecień 1, 2012 Czy Ty i Bon Bon planujecie mieć dzieci? Jeśli tak to kurde jak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Kwiecień 1, 2012 Share Napisano Kwiecień 1, 2012 Lyra, przestań się uganiać za biedną elizką, pytanie masz od El Martineza. El Martinez, jeden człowiek powiedział, że dzieci nie są złośliwe, a złe i ja się zgadzam, ale Bon Bon strasznie by chciała - może w przyszłości... Jeśli już to Bon Bon by urodziła, ja się w coś takiego nie bawię. Albo poszukamy jakiegoś magicznego sposobu, albo zaadoptujemy jakiegoś kucyka. Ekhem, Lyra ma ogłoszenie parafialne: Widzę, że Wam tylko jedno w głowie, ale i tak Was kocham :3 Chyba ich ręce... No ręce też, ale nie zbaczajmy z tematu. Skoro Bon Bon gdzieś poszła to powiem Wam, że to raczej ja dominuję w naszym związku. Pod choinkę podarowałam jej fajną zabawkę: A co masz jej podarować na zbliżające się święta? Och, takie fajne pluszowe uszka królika... U Was chyba też jest coś takiego? No i Bon Bon jest strasznie wstydliwa, jeśli rozmowa schodzi na TE tematy i mnie wciąż strofuje, dlatego posłałam ją po cukierki. Widzę, że nic nie dały jej lekcje u Iron Willa, bo wciąż spełnia moje zachcianki. Piszcie, piszcie... ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Kwiecień 2, 2012 Share Napisano Kwiecień 2, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herbatnik Napisano Kwiecień 7, 2012 Share Napisano Kwiecień 7, 2012 Świetna animacja http://dileakstudios.deviantart.com/art/Animated-Short-4-Lyra-s-secret-Fixed-294316952? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Dmode Coke Napisano Kwiecień 13, 2012 Share Napisano Kwiecień 13, 2012 Nie wiem czy było Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Kwiecień 22, 2012 Share Napisano Kwiecień 22, 2012 Chciałem zaznaczyć, że z Lyrą jest wszystko w porządku, prawda? I gdzie była Bon Bon? Nie widziałem jej... Hej, u mnie wszystko gra. Kiepsko ze wzrokiem? Była w tłumie, stała niedaleko od Doctora Whoovesa i miała taki duuuuży kapelusz z piórkiem, no ale wiem, że Ty tylko za mną się rozglądasz ;3. A, i jeszcze jedno... Przestałyśmy być druhnami tylko dlatego, że odkryłyśmy kim jest naprawdę fałszywa Cadence i zostałyśmy przez nią zaczarowane. A teraz parę artów, z Tobą w roli głównej. Trochę Cię zaniedbałem ostatnio, nie? Siedź cicho i wrzucaj. Trzymam Cię dlatego, że możesz pisać na klawiaturze Ej, miałeś wrzucić coś prawdziwego, a nie jakieś wierutne kłamstwa... Jak ja znajdę tego Magikarpa... Hej, to jest nawet dobre... Nikt się nie oprze mojej mocy... Znaczy naszej To ja powinnam złapać ten wianek! Jestem zła na Rarity... Nawet mnie nie strasz... Dobra, idę sprawdzić czy Bon Bon to Bon Bon... Nie powinno to boleć. Chyba... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Kwiecień 22, 2012 Share Napisano Kwiecień 22, 2012 Solar... aż chciałbym zobaczyć cię w temacie "Zapytaj Lyrę" . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts