Cahan Napisano Maj 5, 2015 Autor Share Napisano Maj 5, 2015 No, ja za bardzo nie mam na przybory i tu jest problem. Nawet ołówki odkopałam z czasów dzieciństwa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Maj 31, 2015 Autor Share Napisano Maj 31, 2015 Nowe kredki (z Biedronki) i 2 nowe kuce: 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Czerwiec 11, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 11, 2015 Dobra, nie powiem bym była z tego zadowolona, ale wrzucam. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Czerwiec 14, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2015 Verlax 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Lipiec 27, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 27, 2015 Kolejna paczka (całkiem spora): Cygnus Lasair (seria fanfików o pogańskich kucach - nie występuje we wszystkich) Chrysalis Orange Tail (Cień Nocy) Random Adventure (Cień Nocy) Celestia 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viktoria Turner Napisano Lipiec 31, 2015 Share Napisano Lipiec 31, 2015 (edytowany) Aww, ta Celka jest przepiękna! Ślicznie kolorujesz i cieniujesz. Czemu powyższe zdania napisały mi się 2 razy ;; Edytowano Lipiec 31, 2015 przez Pinkamoon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Lipiec 31, 2015 Share Napisano Lipiec 31, 2015 Daaaaaamn ! Po prostu nic więcej nie mogę z siebie wydobyć, Wysłane z mojego ST21i przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Lipiec 31, 2015 Share Napisano Lipiec 31, 2015 Ło panienko, kto panience tak te rysunki spierniczył? Ale spokojnie to się wyklepie da się trochę szpachli i bedzie gicio. Jak na samochód działa to na rysunek tym bardziej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Lipiec 31, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 31, 2015 Jak to kto spierniczył? Wiadomo że ja, w końcu ja rysować nie umiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Lipiec 31, 2015 Share Napisano Lipiec 31, 2015 To co ja mam powiedzieć??? Jak szanowna Cahan śmie mówić że nie umie rysować, toż to arcydzieła! Wysłane z mojego ST21i przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Lipiec 31, 2015 Share Napisano Lipiec 31, 2015 Cahan widać, że sama nie rysowałaś. Mnie by było nie stać. Jest zasada: U siebie rób jak u siebie, a u obcego na odpierdziel. Ja nawet u siebie robię na odpierdziel. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Lipiec 31, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 31, 2015 U obcego robię lepiej, bo obcy mi płaci, a muszę dbać o markę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viktoria Turner Napisano Lipiec 31, 2015 Share Napisano Lipiec 31, 2015 (edytowany) Cahan widać, że sama nie rysowałaś. Mnie by było nie stać. Jest zasada: U siebie rób jak u siebie, a u obcego na odpierdziel. Ja nawet u siebie robię na odpierdziel. Tak bardzo Pan Wiesio XD "Ja jestem ateista i krzyżyków w glazurnictwie nie uznaję" XD On jest genialny XD A żeby nie było offtopu - jestem pewna że rysuje sama ;3 Chociaż pewnie to był sarkazm, racja? c: Edytowano Lipiec 31, 2015 przez Pinkamoon 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Sierpień 3, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 3, 2015 I kolejne bazgroły (jutro, a raczej dzisiaj, pewnie jeszcze walnę komiks). Niestety telefon nie lubi ołówka, zwłaszcza przy sztucznym świetle (a u siebie w domu, to o dziennym bez pasków z cienia mogę sobie pomarzyć). I komisz dla Luxora: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Sierpień 4, 2015 Share Napisano Sierpień 4, 2015 (edytowany) To ja idę mieszać. Trochę z tym zajmie, a lepiej mieć wcześniej przygotowany materiał do rzeźbienia. Mirek, kątowniki przynieś, bez kątowników się nie obejdzie! Edytowano Sierpień 4, 2015 przez White Hood Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viktoria Turner Napisano Sierpień 7, 2015 Share Napisano Sierpień 7, 2015 To ja idę mieszać. Trochę z tym zajmie, a lepiej mieć wcześniej przygotowany materiał do rzeźbienia. Mirek, kątowniki przynieś, bez kątowników się nie obejdzie! Trzeba być panem Wiesiem, żeby brać udział w programie nie po to, żeby wygrać laskę, tylko żeby wygrać saletrę XDDDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Sierpień 8, 2015 Share Napisano Sierpień 8, 2015 Trzeba być panem Wiesiem, żeby brać udział w programie nie po to, żeby wygrać laskę, tylko żeby wygrać saletrę XDDDD Pan Wiesio teraz na pociągach robi. A ja pan Józef jestem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Wrzesień 23, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 23, 2015 Komisz dla MissyPL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Wrzesień 24, 2015 Share Napisano Wrzesień 24, 2015 Super praca! Piękna skrzydła świetna uszka i bardzo mi się oczy podobają w tej pracy :3 Jedyne co mnie martwi to wychudzenie straszne na zgięciu lewej "rączki".Ale tak to wszystko pięknie wyszło S'cute Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Październik 1, 2015 Autor Share Napisano Październik 1, 2015 A teraz moja część AT z Bizonekx33A już niebawem coś specjalnego. Art do nowego fanfika: Czas Szamponu i Topora oraz kolejna część Patologicznych Przygód Redakcji Equestria Times. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Oo, tego to się chyba już nie wyklepie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Październik 18, 2015 Autor Share Napisano Październik 18, 2015 (edytowany) Okładka do mojego najnowszego fanfika: Czas Szamponu i Topora. Na obrazku znajdują się jarl Cygnus Svanursson, jego branka Rarity i ich dzieci. Link do dA, bo na forum coś psuje jakość: http://cahandariella.deviantart.com/art/Time-of-Shampoo-and-Axe-566597954?ga_submit_new=10%3A1445168379&ga_type=edit&ga_changes=1 Edytowano Październik 18, 2015 przez Cahan 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Listopad 15, 2015 Autor Share Napisano Listopad 15, 2015 (edytowany) Nowe bazgroły! [spoiler] [img]http://pre14.deviantart.net/f625/th/pre/i/2015/319/4/5/komunizm_by_cahandariella-d9gtqn7.jpg[/img] http://pre07.deviantart.net/0952/th/pre/i/2015/315/9/c/luxor_by_cahandariella-d9gc301.jpg Bezpośredni link do komiksu: http://cahandariella.deviantart.com/art/Komunizm-572456995 Potraficie rozpoznać wszystkich redaktorów Equestria Times? Edytowano Listopad 15, 2015 przez Cahan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Grudzień 12, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 12, 2015 Nowe bazgroły. Forum się sypło i nie mogę pisać kodem, więc... The Witch Undead Lasair 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Luty 16, 2016 Autor Share Napisano Luty 16, 2016 Nowe bazgroły! Twi und Spike Zodiak (tak, autor Wiedźmy) Night Shadow I link do dA, bo wszystkiego na forum wrzucać nie mogę: http://cahandariella.deviantart.com/ 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się