Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 Jonathan zeskoczył z drzewa, rzucił mieczem tuż za nogi Rina na wypadek gdyby ten próbował się wycofać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 13, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2014 Rin złapał lecący miecz i oddał go właścicielowi z uśmiechem na twarzy nadal stojąc w miejscu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 Kiedy Rin był zajęty mieczem Lorence podbiegła do niego. Złapała go za rękę i wykonała przewrotkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 13, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2014 Rin uderzył o ziemie. - Heh - Zaśmiał się i wstał - Nie zaliczam tego do uderzenia wiec jeszcze walczymy - Powiedział spokojnie i przygotował się na kolejne ataki odskakując na 3 metry od Lorence. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 Jonathan zdążył odejść na pewien dystans, gdy Rin odskoczył on był niedaleko jego aktualnej pozycji. - A to zaliczysz? - zapytał i uderzył go łokciem w plecy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 13, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2014 Rin zablokował cios rękawicą. - Musicie grać bardziej drużynowo - Doradził im Rin - Bo inaczej nic mi nie zrobicie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 (edytowany) - Bardziej drużynowo? - zapytał łapiąc go za rękę. - A myślisz że co ja robię? - zapytał wykręcając mu rękę obracając go twarzą w kierunku Lorence. Edytowano Czerwiec 13, 2014 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 (edytowany) - I tak chciałam ci przyłożyć. - powiedziała i przywaliła Rin'owi w twarz. Edytowano Czerwiec 13, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 13, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2014 Rin nie bronił się przed tym, uśmiechnął się wesoło do Lorence. Wypowiedział bez wypowiadania słów - Należy ci się to - Przyjął cios na twarz,. Katherine podeszła do wszystkich i powiedziała: - Można powiedzieć że jak poćwiczycie to będziecie całkiem silni - Gdy Jonathan puścił Rin'a Katherine przytuliła się do Rin'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Zobaczy się. - wzruszył ramionami, po chwili wszystkie miecze zniknęły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Wygraliśmy. - zaśmiała sie. - Stawiasz pizze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 13, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Dobrze - Powiedział Rin uśmiechając się do dziewczyny - Wybierzcie między sobą i wam ją kupie. - Na razie muszę wrócić do zaświatów - Katherine powiedziała ze smutkiem do Rin'a. - Zawsze możesz nas tutaj odwiedzić - Powiedział Rin - Pozdrów swojego brata ode mnie - Uśmiechnął się do niej. Pocałowała go w policzek i zniknęła w magicznym kręgu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Tyle na razie? - zapytała. - Bo ja się muszę porządnie przespać. Jestem okropnie zmęczona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Azjaci są dziwaczni. - mruknął po szwedzku. - idę odpocząć. - stwierdził i poszedł do budynku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 13, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Niech wam będzie - Rin usiadł na trawie a obok usiadł jego chowaniec Kuro. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 Lorence ruszyła do budynku. Weszła do pokoju i wskoczyła na łóżko.Włączyła sobie laptopa i zaczęła grać w pierwszą lepszą grę która się napatoczyła: Among the Sleep. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 Jonathan puścił sobie muzykę. Ku swemu własnemu zdziwieniu myślał o Lorence. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Czemu on poszedł za mną do tego lasu? - zapytała cicho samą siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 Jonathan zaczął wystukiwać rytm palcami. Wciąż zastanawiał się czemu poszedł za Lorence do lasu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 "Jeszcze mówił, że jestem ładna..." - pomyślała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 13, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2014 Rin położył się na trawie i rozmyślał nad tym jak mogą potoczyć się losy jego przyjaciół. nie chciał żeby Vergil, Lorance czy Jonathan zginął, chciał być odpowiedzialny za to co zrobił. - Ehh jak myślisz Kuro, czy mi się uda ich obronić. Kot popatrzył i pokiwał głową potwierdzając że nie wie. - Masz rację, nasze losy są niezbadane - Rin przetarł twarz ręką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 I nagle ogarnął ją smutek. "Byłam dla niego taka okropna..." - pomyślała, ale teraz już nie płakała. Powstrzymywała to na siłę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 Jonathan po chwili wstał. Poszedł na górę i zapukał do pokoju w którym była Lorence. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 13, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Obronie ich za cenę swojego życia - Powiedział do chowańca, który położył się na jego klatce piersiowej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Proszę. - powiedziała wciąż gapiąc się w ekran. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts