Szeregowa WW Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 Break uścisnął rękę Lucasa. - Mnie także jest miło. - powiedział. - I żeby nie było... To jest Emily. - powiedział i wskazał na kukiełkę na swoim ramieniu. - No nareszcie sobie o mnie przypomniał. - powiedziała kukiełka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 (edytowany) -Miło mi- powiedział z uśmiechem.-Przejdziemy się jeszcze?-zapytał Lorence wstając i podając jej rękę. Edytowano Sierpień 13, 2014 przez Lucypher Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 - No dobra. - powiedziała, chwyciła jego rękę i wstała. - A panienka już znalazła sobie nowego chłopaka? - zaśmiał się Break. - Przestań mi dokuczać Xerxes. - powiedziała Lorence i przewróciła oczami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 -Widzę, że nie tylko tobie zwierzak dokucza.- powiedział z uśmiechem.-Chcesz iść na kawę?- zapytał patrząc do portfela. Miał dużą sumę pieniędzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 (edytowany) Lorence rzuciła Break'owi wściekłe spojrzenie na znak żeby się już nie odzywał. - Dobrze, możemy iść. - powiedziała. Edytowano Sierpień 13, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 (edytowany) -Znam dobrą kafejkę kilka metrów stąd.-powiedział uśmiehając się ciepło. Edytowano Sierpień 13, 2014 przez Lucypher Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 - Taa... Też ją znam. Byłam tam kilka razy w ostatnim czasie. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 -Tak wiem. Z Jonathanem.- powiedział lekko przkrzywiając głowę. Gdy doszli na miejsce zapytał - Gdzie chcesz usiąść? Na zewnątrz czy w środku?- i przystanął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 - Obojętne... - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 -Usiądźmy na zewnątrz. Jest mniej ludzi.- powiedział siadając przy wolnym stoliku. Podrzedł kelner i podał menu. Lucas chwile popatrzył po kawach i ciastkach. - Wybrałaś już?- zapytał odkładając menu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 - Ta. Małą czarną kawę poproszę. - powiedziała po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 Kelner podszedł po zamówienie.-Poprosimy dwie czarne i jedno ciastko tiramisu.- powiedział. Po chwili odezwał się do Lorence. -Tęsknisz za nim?- zapytał nieco zakłopotany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 - A co ci do tego? - mruknęła i spuściła wzrok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 -Przepraszam. Drażliwy temat. Nie umiem rozmawiać z kobietami.- powiedział zezując lekko do swojego portwela. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 - Fakt. Nie umiesz. - powiedziała i zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 -Albo wyglądam źle na zdjęciach.- powiedział wyciągając zdjęcie legitymacyjne. Miał na nim rozczochrane włosy i piegi i do tego lekkiego zeza.- To ja 3 lata temu.- powiedział śmiejąc się ze zdjęcia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 (edytowany) Lorence zaśmiała się cicho na widok zdjęcia. - Nie jest źle. Dobrze że ty mnie nie widziałeś parę lat temu. Wyglądałam okropnie. - powiedziała. Edytowano Sierpień 13, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Sierpień 14, 2014 Share Napisano Sierpień 14, 2014 -To pokaż. Nie może być aż tak źle.- powiedział uśmiechając się i głaszcząc kruka po główce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 14, 2014 Share Napisano Sierpień 14, 2014 - Nie mam żadnych zdjęć z tamtego czasu. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Sierpień 14, 2014 Share Napisano Sierpień 14, 2014 (edytowany) -A szkoda.- powiedział lekko smutny. Napił się kawy i nagle drgnął. -Czy ty też czujesz demona?- zapytał lekko zdenerwowany. Edytowano Sierpień 14, 2014 przez Lucypher Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 14, 2014 Share Napisano Sierpień 14, 2014 - Nie... - mruknęła. - Spokojnie, może ci się wydaje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Sierpień 14, 2014 Share Napisano Sierpień 14, 2014 (edytowany) -Jestem przewrażliwiony na ich punkcie.- powiedział łapiąc się za głowę i wyciągając tabletki z kieszeni. - Czy ja cie nie brzydzę?-zapytał połykając jedną tabletkę i popijając ja kawą. Edytowano Sierpień 15, 2014 przez Lucypher Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Sierpień 15, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 15, 2014 Rin i Shino pili herbatę. - Dzięki że nam pomagasz Rin, nie wiem co bym sama zrobiła. - Uśmiechnęła się do niego. - To mój obowiązek za to co mi dałaś, zamiast żyć swoim życiem wolałaś wychowywać grupkę rozwydrzonych dzieci. Chcę ci za to podziękować - Kilkoro dzieci przebiegło przez kuchnie śmiejąc się. - Wiesz to naprawdę miłe z twojej strony Rin. Rin dopił herbatę. - Dziękuje ci Shino, odwiedzę cię jak będę miał wolną chwilę i pomogę - Rin uśmiechnął się i wyszedł. Ruszył w stronę starej szkoły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 15, 2014 Share Napisano Sierpień 15, 2014 (edytowany) Lorence przymrużyła oczy i zaczęła się mu przyglądać. - Nie... Niby czemu... Skąd w ogóle taki pomysł? - powiedziała. Edytowano Sierpień 15, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Sierpień 15, 2014 Share Napisano Sierpień 15, 2014 -Z powodu tego ramienia.- powiedział masuąc je. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts