Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 Jonathan wszedł do pokoju. - To ja... - powiedział. - Powiedz mi tylko... co ty o mnie myślisz? Nie daje mi to spokoju... - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 Lorence zatrzymała grę. - No wiesz... - mruknęła i popatrzyła na niego. Odłożyła laptopa na szafkę. - Jesteś bardzo miły i uroczy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - No tego mi jeszcze nikt nie powiedział. - stwierdził. - Coś jeszcze? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 (edytowany) Dziewczyna zastanowiła się przez chwilę. - Chyba nie... - mruknęła cicho. - Ale zastanawiam się, czemu się pofatygowałeś się i poszedłeś do lasu? Edytowano Czerwiec 13, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Dlaczego? Chyba dlatego że bałem się że ci się coś stanie. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Nikt się nigdy o mnie nie martwił... - powiedziała i uśmiechnęła się pod nosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Cóż, jestem w takim razie pierwszy. - powiedział i uśmiechnął się lekko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - To miłe... - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - A powiesz mi wreszcie czemu wtedy płakałaś? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Bo ukrywam przed wszystkimi pewien sekret. - powiedziała cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - A jaki to sekret? Wiem że sekretów się nie zdradza ale... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Nie mogę. - powiedziała. - Skrzywdziła bym cię tym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Wątpię. Jestem dość twardą osobą. - usiadł obok niej. - Więc? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Ale ja nie mogę. - powiedziała. - Nikt nie zrozumie. Nie potrafię nikomu zaufać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - To spróbuj... - powiedział spokojnie. - Może nie zaufałaś nikomu bo nigdy nie próbowałaś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Próbowałam. - powiedziała. - Już nie umiem. Nie mogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Wiesz... w sumie to chciałbym żebyś mogła mi zaufać. - powiedział cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Nie mogę ufać obcym ludziom. To by się źle skończyło. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Dobra, nie będę więcej pytał. - powiedział spokojnie, - nie będę już przeszkadzał. - powiedział i wyszedł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Ale ty mi nie przeszkadzasz! - zawołała za nim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 Jonathan odwrócił się. - Naprawdę? - zapytał zdziwiony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - No tak. Nie przeszkadza mi twoja obecność. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - To, wolisz żebym został? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 (edytowany) - Byłoby mi lepiej gdybyś został.. - powiedziała Edytowano Czerwiec 13, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - No dobra. - powiedział i wrócił do pokoju. Znowu usiadł tam gdzie wcześniej. Nie wiedział co w zasadzie powiedzieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts