Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 - Ogólnie jesteś bardzo ładna. - powiedział uśmiechając się delikatnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 - Nikt mi nigdy tak nie mówił. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 (edytowany) - Cóż. Znowu zatem jestem pierwszy... - stwierdził i wziął kolejny łyk kawy. Edytowano Czerwiec 14, 2014 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 - To miłe. Dzięki. - powiedziała i dopiła kawę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 14, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2014 [ :3 akcja się fajnie toczy i mam prośbę " Niech wasze postacie zostaną parą :3 pls " ] Rin zaobserwował jak niezwykły czarny ogień pojawił się na ręce Franklina. - Całkiem niezły ten twój Boski Dar, Czarny Płomień. Nie do ugaszenia nawet magią. Dobrze, na dzisiaj wystarczy jutro będzie dalszy trening w walce ale to dopiero po szkole. - Była Niedziela i popołudnie powoli zaczynało się kończyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 ((A ty myślisz że co my do diabła robimy?)) Jonathan dopił swoją kawę. - Chcesz coś jeszcze? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 - Ale ja dalej nie kumam co tu się właściwie dzieje - powiedział Franklin spoglądając na rękę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 [Ale nie tak od razu Słyszysz Mephisto? Tak łatwo to nie będzie ] - Nie, naprawdę dzięki. - powiedziała i uśmiechnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 ((Wiem ale i tak ku temu dążę )) - Jesteś pewna bo jakby co to nie ma problemu. - powiedział, po chwili podszedł kelner pytając czy podać coś jeszcze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 - Naprawdę nie trzeba. - powiedziała. - Nie mam na nic ochoty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 - Ok. - powiedział. - To tylko rachunek poproszę. - powiedział po chwili, ten wrócił wskazał sumę (nie chcę mi się teraz patrzeć na kurs jena...) Jonathan zapłacił. - Chcesz jeszcze gdzieś się przejść? - zapytał Lorence odsuwając jej krzesło aby ta mogła spokojnie wstać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 - No... Możemy do parku. - powiedziała i wstała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 - Dobra, - powiedział, otworzył drzwi przed Lorence i wyszedł za nią. Uśmiechnął się pod nosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 - Dzień tak szybko się kończy. - powiedziała i spojrzała na bezchmurne niebo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 - Kiedyś kończyć się musi... - powiedział. - No i w końcu spałaś dość długo. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 14, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2014 Rin popatrzył się na Franklin'a. - Czego nie rozumiesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 - No chyba tak. - powiedziała i zaczęła włóczyć stopami o ziemię. - Hah... Rin pewnie ciągle się nie zorientował że nas nie ma. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 - Pewnie tak. - powiedział wkładając ręce do kieszeni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 - Jednak on to taki spostrzegawczy nie jest. - powiedziała i uśmiechnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 - Albo jest zajęty. - wzruszył ramionami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 (edytowany) - To też jest możliwe. - powiedziała. - Fajnie że miałam okazję mu przyłożyć. Edytowano Czerwiec 14, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 - A co? Korciło? - zapytał. ((Brakuje już tylko gońca i piona żebyśmy mogli zrobić Rating Game. )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 - I to jak. - powiedziała. - Odkąd tylko dowiedziałam się co ze mnie zrobił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 - Cóż, ja się z tym pogodziłem. - westchnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 - Niczego nie rozumiem - odpowiedział. - Wiem tyle ile mi wtedy tamta laska powiedziała, teraz ty to potwierdziłeś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts