Dead Radio Man Napisano Czerwiec 15, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 15, 2014 - Jesteś teraz diabłem - Rin zaczął opowiadać Franklin'owi - Ten płomień wokoło twojej ręki to Boski Dar, broń stworzona przez boga dla ludzi. Jesteś teraz w mojej rodzinie i pełnisz w niej role mojego zastępcy ponieważ masz funkcje królowej. Twoje życie będzie wyglądało normalnie oprócz tych chwil w których będziemy trenować albo walczyć lub przebywać w zaświatach. I jak łapiesz na razie to co ci powiedziałem ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 - A ja niestety nie. - powiedziała. - I chyba nigdy się nie przyzwyczaję. - westchnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 -Zdaża się.- stwierdził Vergil z niezbyt miłym uśmiechem wchodząc przez okno. - Jestem Vergil Abarai. A ty?- spytał nowego z nieprzyjemną nutką w głosie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 - Kiedyś się pewnie przyzwyczaisz. - powiedział. - Może prędzej, może później. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 (edytowany) - Może masz rację. - powiedziała. - Mam nadzieję ze nie będzie sytuacji typu piszę sprawdzian a tu nagle upadły anioł wpada do klasy i próbuje mnie zabić. - zaśmiała się. Edytowano Czerwiec 15, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 - Ta, nie było by to nic fajnego. - uśmiechnął się lekko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 - Chciałabym zobaczyć minę mojej nauczycielki. - powiedziała i znów się zaśmiała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 ,,Pora na rozgrzewkę" pomyślał Vergil ubierając dres i wychodząc na dwór. - Kilka kółek dookoła budynku dobrzemi zrobi- powiedział sam do siebie z uśmiechem na ustach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 - Na pewno nie zareagowała by entuzjazmem. - wzruszył ramionami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 -Nigdy się nie przyzwyczaję do bycia diabłem- powiedział sam do siebie kończąc rozgrzewkę. ,,Pora poćwiczyć mięśnie" pomyślał Vergil podchodząc do drzewa na którym wisiał worek treningowy i uderzył go z całej siły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 - Pewnie uciekała by z piskiem co zrobiłaby połowa klasy. - powiedziała wciąż dusząc się ze śmiechu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 - Heh... pewnie tak. - uśmiechnął się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 - Powinieneś się częściej uśmiechać. - powiedziała i wyszczerzyła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 - Myślisz? Nigdy na to uwagi nie zwracałem. - wzruszył ramionami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 (edytowany) - No pewnie. - odparła a uśmiech nie znikał jej z twarzy. - To dodaje ci tylko uroku. Edytowano Czerwiec 15, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Jonathan uśmiechnął się. - Dzięki. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Vergil otarł pot z czoła kładąc się na kanapie. - Ciekawe kiedy wrócą?- spytał samego siebie patrząc na zegarek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 - Miły dzień. - powiedziała i usiadła na jakiejś ławeczce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 - Fakt... - powiedział siadając obok Lorence. - Słonecznie, nie za ciepło, lekki wiaterek... - westchnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 - Gdyby tak było codziennie. - powiedziała i westchnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 - Ta... było by całkiem fajnie. - powiedział. - Pójdziesz gdzieś jeszcze ze mną? Do kina albo co. - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 - No... Pewnie, czemu nie? - powiedziała i uśmiechnęła się. - A kiedy byś chciał? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 - A kiedy masz czasz? I chęci? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 - No mam szkołę w ciągu tygodnia ale na ogół nic później nie robię chyba że na imprezy chodzę. - odpowiedziała. - A chęci... To zależy od humoru. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 - To może w środę około osiemnastej. - zaproponował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts