Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 - Wiem. - odpowiedział spokojnie. - I przepraszam. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 - A teraz mów co słyszałeś. - powiedziała, ale nie wyciągnęła ręki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 - Cóż... o czymś co chce ci zniszczyć życie. Więcej nie. - odpowiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 - To w sumie dobrze że nic więcej. - powiedziała i schowała nóż do tylej kieszeni spodni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Jonathan wzruszył ramionami. Wciąż miał wrażenie że z Lorence dzieje się coś dziwnego. - Czyli... nie pójdziesz ze mną do tego kina w środę? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 - Nie no... Tego nie powiedziałam. - powiedziała i uśmiechnęła się. - Pójdę jeśli wszystko będzie dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 - To dobrze. - powiedział lekko się uśmiechając. - Coś jeszcze? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 - Nie. Już nic. - powiedziała. - Aa... Dzięki za miło spędzony czas. - powiedziała i pocałowała Jonathana w policzek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Jonathan zdziwił się ale uśmiechnął się i wyszedł. Wrócił do siebie i położył się na łóżku. - hm... dziwne... - mruknął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Lorence włączyła dźwięk w komputerze. - Jak dobrze że nic mu nie zrobiłaś. - powiedziała Eliza i odetchnęła. - Nie mogę pozwolić aby coś mu się stało. - powiedziała i schowała nóż do plecaka. - Nie chcę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Jonathan zauważył że z jego pozycji, wszystko słychać. Ściany tu były bardzo cienkie. Westchnął cicho. - Czyli jednak będę podsłuchiwać co? - pomyślał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 15, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Rin patrzył na Franklin'a. - Dobrze na dzisiaj koniec - Odetchnął Rin wszystko wróciło do normy - Wracajmy do środka - Rin zaprosił nowego "przyjaciela" do starej szkoły. - Jak tam samopoczucie Vergil? Ej zdecydowaliście się na tą pizze? Bo jakąś kolacje przydało by się zjeść. - Rin krzyknął do reszty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 - Za bardzo ci na nim zależy prawda? Nie pozwól żeby ten potwór się w tobie uwolnił. - powiedziała. - Ale tak czy tak mnie nie pokocha. - powiedziała ze smutkiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 - Jesteś straszną pesymistką. - pomyślał, usłyszawszy słowa Rina wyszedł. - Ja chcę grecką. Z sosem czosnkowym. - powiedział i wrócił do siebie. Położył się na łóżku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 - Czekaj chwilę. - powiedziała do Elizy i zajrzała za drzwi. - Mnie obojętne! Tylko jakiś ostry sos do tego. Wróciła do pokoju. - Ale mniejsza z tym. Widziałam go i faktycznie jest przystojny - powiedziała z uśmiechem Eli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Jonathan uśmiechnął się pod nosem. - To miłe... - pomyślał słysząc słowa przyjaciółki Lorence. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 - Co prawda to prawda. - powiedziała i uśmiechnęła się. - Na dodatek jest miły i w ogóle... - To oczywiste że się mu podobasz. - odpowiedziała. - Nie no... Nie żartuj sobie. - powiedziała i zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 - Jak na razie to chyba tylko ty tego nie widzisz Lorence... - pomyślał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 - Ale jeszcze to przemyślę. - powiedziała i wzruszyła ramionami. - Nawet go nie znam za dobrze. Boję się że mnie zrani... - westchnęła. - Musisz być dobrej myśli kochana. - odparła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 15, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 15, 2014 - Lorance, Vergil zdecydowaliście się? Franklin ty też będziesz jadł? Jaką chcesz?- Zapytał Rin wszystkich. [[ Okej, lepiej późno niż wcale, 160 powiadomień 2 osoby przez jeden dzień? LeL okej Szeregowa co do tej opowieści twojej postaci, wyjaśnij mi w PW co to jest ok? Bo trochę to pachnie wątkiem osobnym, nie rozkazuje ]] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 (edytowany) - Mi obojętne! - zawołała ponownie Lorence. - No to do jutra Eliza... Rozłączyła się i wyłączyła laptopa, po czym poszła do pokoju Jonathana i zapukała. - Idziemy na dół? - zapytała. Edytowano Czerwiec 15, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 15, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 15, 2014 - Okej - Rin wytworzył krąg magiczny pod stopami i zniknął. Pojawił się na zatłoczonej ulicy w Rzymie. Wszedł do pizzerii i podszedł do lady. - Ciao, ho ordinato cinque pizze, jdna essere una salsa di aglio greca e lasciare che il resto di voi farà il meglio stiamo facendo qui. - Rin powiedział płynnie po włosku, dzięki diabelskim mocą takie rozmowy z obcokrajowcami nie była trudna. Sprzedawca podał Rin'owi 5 pudełek z pizzą i Rin zapłacił mu wyjmując z kieszeni odpowiednią ilość pieniędzy. - Grazie - Wyszedł na ulicę i wrócił do Starego Budynku szkoły. - Kolacje podano, Rin wyłożył pizzę na stole - buon appetito. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 (edytowany) ((210? Ło matko i córko...)) - Ta. - powiedział podnosząc się z łóżka. - Z kim rozmawiałaś? - zapytał wychodząc z pokoju. Edytowano Czerwiec 16, 2014 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Vergil wstał i wziął kawałek pizzy do ust. - Dobra- stwierdził z uśmiechem. -Ale czemu z Rzymu?-spytał. Po chwili zobaczył Jonatana na piętrze. - Co tam?- spytał z zainteresowaniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 - Z moją przyjaciółką Elizą. - powiedziała i zeszła na dół. - Niech zgadnę... Wszystko słyszałeś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts