Maćko z Bogdańca Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 - Ochotę mam - powiedział. - Ta ryba nie jest najgorsza ale dawno nie zjadłem nic porządnego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 - Dobra już nie rozmawia. - pomyślał i po kilkunastu minutach zasnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 17, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2014 - To chodźmy - Rin poprowadził Franklin'a do knajpki. Weszli i zajęli miejsca podeszła do nich kelnerka i rozdała karty. W menu znajdowały się potrawy z U.S.A.. - Ja poproszę stek i frytki a ty Franklin? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 Lorence nie spała zbyt długo, bo została obudzona przez dziwny hałas. - Co do cholery? - zapytała samą siebie i przetarła oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 - Kubełek kurczaka i Colę - odpowiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 Jonathan miał stosunkowo dziwny i realistyczny, jak na siebie sen, śniło mu się że szedł gdzieś z Lorence przez miasto. Po pewnym czasie usłyszał jakiś dziwaczny śmiech, jak się okazało źródłem tego śmiechu był upadły anioł. Anioł nie dał im nawet czasu na reakcje i od razu rzucił w nich obu włócznią, Jonathan jeszcze się obronił ale Lorence już nie. Padła nieżywa na ziemię. W tym samym czasie Jonathan spadł z łóżka. Rozmasował głowę i przetarł oczy. - Co do? - mruknął do siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 17, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2014 - Franklin, skoro jesteś królową mojej rodziny diabłów daje ci też miejsce zastępcy w klubie. - Rin rozsiadł się wygodnie - Ciekawe czy mają piwo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 - Możliwe - powiedział. - Tak w ogóle ta figura to nie królowa lecz hetman. Skoro mam ten cały Boski Dar, to co to mi daje? Jakieś przywileje czy co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 Lorence wstała i podreptała do pokoju Jonathana. Stamtąd dochodził dźwięk. Zapukała i nie czekając na odpowiedź weszła do środka. - Co ty robisz? - zapytała widząc chłopaka na ziemi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 - Och dzięki Szatanowi to był tylko sen... - powiedział do siebie po szwedzku. - Nic, spadłem z łóżka... - powiedział i podniósł się. - Sorry że cię obudziłem. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 17, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2014 (( No przecież wiecie że w DxD nazywano tak, i tak właśnie będzie, tak BTW potwierdzono że będzie 3 sezon, mam nadzieje że do końca lata wypuszczą ^^ )) - Wiem - Rin przetarł oczy, kelnerka podała im zamówione jedzenie - Dzięki swojemu boskiemu darowi możesz kontrolować niezwykle rzadkie czarne płomienie. Też bym chciał coś takiego ale wypadło na ciebie. Jak pojedziemy na obóz treningowy to nauczysz się go kontrolować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 - Ech... No trudno. - powiedziała i machnęła ręką. - Śnił ci się koszmar? - zapytała pocierając sobie oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 - Coś w tym stylu. - powiedział. - Jak chcesz to siadaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 - No dobra. - powiedziała i usiadła na łóżku. - A co ci się śniło? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 Jonathan zastanowił się przez sekundę. - Nie lubię opowiadać swoich snów. - powiedział i usiadł obok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 (( Tak ale to pewnie z niedopatrzenia lub niewiedzy )) (( Nowy sezon prawdopodobnie w tym roku, może jesień )) - Nieźlee - przeciągnął Franklin. - Postrach na dzielni, ba, w całym mieście gwarantowany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 - Ech... No cóż... - westchnęła i nie kontrolując siebie położyła się. To wszystko wina zmęczenia. - Jak nie chcesz to nie mów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 (edytowany) - W sumie... może zrobię wyjątek... śniło mi się że umarłaś... dokładniej zabił cię anioł. ((Mam wrażenie jakby boski dar Isseia wygląda inaczej niż na początku, jakby trochę gorzej.)) Edytowano Czerwiec 17, 2014 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 - Hmm... Nie ma to jak umierać w cudzych snach. - powiedziała żartobliwie. - I co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 - I nic. Spadłem na podłogę. - odpowiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 - Dlatego że umarłam? - zapytała. - Czy sam umarłeś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 - Nie wiem. Zwyczajnie spadłem na podłogę. - wzruszył ramionami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 - No dobra. - powiedziała sennie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 - Śpiąca jesteś? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 - Ta... Trochę... - mruknęła. - A ty nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts