Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 - Trochę. - odpowiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 - Nie mam siły już iść do pokoju... - mruknęła i zamknęła oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 - No to śpij... - powiedział, po chwili również się położył. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 17, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2014 - Taa - Rin ukroił sobie kawałek mięsa i zjadł - Ahh jak ja lubię steki. To jak chcesz się napić piwa, tak na przykład po 1? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 Lorence zasnęła momentalnie. Była nie świadoma tego co robi, bo wszystko działo się przez sen. Przetoczyła się na bok i przytuliła się do Jonathana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 - Czemu nie - powiedział. Franklinowi coś zabrzęczało w kieszeni. Dostał SMSa z sieci. - Znowu jakieś badziewie - chłopak złapał kurczaka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 17, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2014 Rin zawołał kelnerkę która po chwili przyniosła 2 kufle z piwem. - No to zdrowie - Rin upił trochę złotego płynu < >. (( ja nie mogę się doczekać porwania Isseia i smoczego treningu :3 ale będę miał radochę oglądając to w końcu , szczególnie poliglote xD )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 - Zdrowie! - Franklin łyknął piwa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 Jonathan zarumienił się gdy Lorence go przytuliła ale nie odzywał się. Nie chciał żeby sobie poszła. ((The Rating Game przeciwko Gremorym )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 Dziewczyna mimo że spała czuła się miło tuląc się do Jonathana. Wcale nie miała ochoty się budzić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 - Chyba się nie obrazi... - pomyślał przytulając Lorence. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 17, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2014 (( Ale i tak będzie fajnie ^^, boże dziękuje ci za Highscool DxD jeśli jeszcze żyjesz )) - Jak tam dzisiaj w szkole? - Zapytał po przyjacielsku Rin. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 Lorence zaczęła mruczeć przez sen, ale to nie był koszmar. - Mmm... Jonathan... - mruknęła i zaczęła się wiercić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 Jonathan spojrzał zdziwiony na Lorence. Wciąż spała. - Czy ona ma sen ze mną? - zapytał sam siebie w myślach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 Dziewczyna uśmiechnęła się przez sen. - Tak... - mruknęła cicho. - Kocham cię... Nie przestawaj... [To był pomysł Mephista ] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 ((Ja wcale nie kazałem tego napisać...)) Jonathan otworzył oczy szerzej. - Co jej się śni? - zapytał samego siebie i spojrzał na nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 - Nie najgorzej - powiedział chwytając kurczaka za kurczakiem. - Poznałem demona, który powiedział mi, że sam takim jestem - w tym momencie Franklin dostał kolejnego SMSa. Odczytał go i uśmiechnął się. - I dostałem info od mojego czarnucha, że zdobyli kolejną dzielnicę. Na razie jest dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 17, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2014 - Co? - Zapytał zaciekawiony Rin - Jak to zdobyli dzielnice? (( Lorance ty zboczuszku )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 - No normalnie. Mieli handel, coś poszło nie tak, zawołali więcej swoich ziomków, postrzelali, wygrali - wyjaśnił Franklin. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 Dziewczyna nie przestawała się lekko wiercić. Mruczała jeszcze coś pod nosem, ale nie było to zbyt zrozumiałe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 - Ciekawe co będzie jak się obudzi... - pomyślał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 Nagle Lorence wzdrygnęła się wyglądało na to że chyba się obudziła. Zamrugała powiekami i zorientowała się, że tuli się do Jonathana. Odsunęła się szybko myśląc, że chłopak śpi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 - Obudziłaś się? - zapytał i spojrzał na nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 Dziewczyna przestraszyła się i poderwała do siadu. - Co? - zapytała. - To ty nie śpisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 - Nie, nie śpię. - odpowiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts